• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Türk kahvesi değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bahattin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bahattin

Yeni Üye
İsim
Ba
Daha fazla  
İsim
Ba
Merhabalar, eminim bu soru defalarca sorulmuştur fakat tavsiye edebileceğini iyi bir Türk kahvesi değirmeni var mı? Sadece Türk kahvesi için kullanılacak.

Merhabalar, eminim bu soru defalarca sorulmuştur fakat tavsiye edebileceğini iyi bir Türk kahvesi değirmeni var mı? Sadece Türk kahvesi için kullanılacak.
Elektrikli mi istiyorsunuz manuel mi bütçe nedir Ev için mi kullanılacak Cafe'de vs mi belirtirseniz yardımcı oluruz.

@nuclearmoonrise bir ara amazondan uyguna bir türk kahvesi değirmeni almıştın diye hatırlıyorum, memnun musun ondan

Bütçe 6000 tl. Ev kullanımı olacak. Elektrikli tercihim fakat manuel de olabilir. öğütme kalitesi ve homejenligi daha önemli.
Ögütüm kalitesi ve homojenlik aranıyorsa 6.000 e iyi bir Türk kahvesi degirmeni 2. El bile bulamazssınız. 1Zspresso'nun büyük burra sahipel değirmeni Modellerine bakılabilir 2.El

Kingrinder K6 değirmeni akülü vidalama ile birlikte türk kahvesi öğütümünde kullanıyorum sık sık ve memnunum açıkçası, kullanma kılavuzunda da yapabilirsiniz diyor.

Artık bütçeden de vazgeçtim. Bu kriterlere uygun bir şey olsun.
6.000 TL bütçe kullanım amacınıza göre Mhw-3bomber Blade R3 kesinlikle memnun eder. Bütçe yükseltilecekse de kesinlikle Kinu fakat Phoenix modelini değil diğer modellerden birini almanızı öneririm.

Geri