Kinu m47 derim.Merhabalar, eminim bu soru defalarca sorulmuştur fakat tavsiye edebileceğini iyi bir Türk kahvesi değirmeni var mı? Sadece Türk kahvesi için kullanılacak.
Elektrikli mi istiyorsunuz manuel mi bütçe nedir Ev için mi kullanılacak Cafe'de vs mi belirtirseniz yardımcı oluruz.Merhabalar, eminim bu soru defalarca sorulmuştur fakat tavsiye edebileceğini iyi bir Türk kahvesi değirmeni var mı? Sadece Türk kahvesi için kullanılacak.
Yanlış hatırlıyorsun, ben değilim.@nuclearmoonrise bir ara amazondan uyguna bir türk kahvesi değirmeni almıştın diye hatırlıyorum, memnun musun ondan
Halil almıştı şimdi hatırladım ama hesabı silmiş galiba, neler kaçırdım kim bilir forumdaYanlış hatırlıyorsun, ben değilim.
Yok burdayımHalil almıştı şimdi hatırladım ama hesabı silmiş galiba, neler kaçırdım kim bilir forumda
Yok burdayımdoğru hatırlıyorsun da 30 euro sınırıyla artık o da zor yoksa memnunum değirmenden
Evet bu hem cold brew hem türk kahvesi iyi oldu, son kuruşuna kadar helalBuydu değil mi değirmenYükleniyor...
amzn.eu![]()
alternatif öneriniz var mı nekadara almıştınız ?Evet bu hem cold brew hem türk kahvesi iyi oldu, son kuruşuna kadar helal![]()
Bütçe 6000 tl. Ev kullanımı olacak. Elektrikli tercihim fakat manuel de olabilir. öğütme kalitesi ve homejenligi daha önemli.Elektrikli mi istiyorsunuz manuel mi bütçe nedir Ev için mi kullanılacak Cafe'de vs mi belirtirseniz yardımcı oluruz.
Ögütüm kalitesi ve homojenlik aranıyorsa 6.000 e iyi bir Türk kahvesi degirmeni 2. El bile bulamazssınız. 1Zspresso'nun büyük burra sahipel değirmeni Modellerine bakılabilir 2.ElBütçe 6000 tl. Ev kullanımı olacak. Elektrikli tercihim fakat manuel de olabilir. öğütme kalitesi ve homejenligi daha önemli.
Ögütüm kalitesi ve homojenlik aranıyorsa 6.000 e iyi bir Türk kahvesi degirmeni 2. El bile bulamazssınız. 1Zspresso'nun büyük burra sahipel değirmeni Modellerine bakılabilir 2.El
Artık bütçeden de vazgeçtim. Bu kriterlere uygun bir şey olsun.Ögütüm kalitesi ve homojenlik aranıyorsa 6.000 e iyi bir Türk kahvesi degirmeni 2. El bile bulamazssınız. 1Zspresso'nun büyük burra sahipel değirmeni Modellerine bakılabilir 2.El
6.000 TL bütçe kullanım amacınıza göre Mhw-3bomber Blade R3 kesinlikle memnun eder. Bütçe yükseltilecekse de kesinlikle Kinu fakat Phoenix modelini değil diğer modellerden birini almanızı öneririm.Artık bütçeden de vazgeçtim. Bu kriterlere uygun bir şey olsun.