Togay Bey bizim Japonya'dan gelen ürünler gümrükte takıldı kaldı, sizde durumlar nasıl?Ürünler stokta, bu hafta tüm gönderimleri yapılıyor. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Burada mısınız Zebercet Bey?Ode gen 2 leri teslim aldık. Kahveyi yeni keşfetmiş gibi heyecanlıyım. 2 saat önce ulaştı ve 4. bardağı içiyorum 0.o
Ve şu an sitede, indirimde olan red pacamara zarif ve müthiş lezzetli bardak veriyor. 200gramın hepsini bu hevesle, bugün içersem ve akşam 22:00 ‘e kadar haber almazsanız polisi arayın.
Gece Ode ile beraber uyumumuşsunuz gibi bir hissim var amaOde gen 2 leri teslim aldık. Kahveyi yeni keşfetmiş gibi heyecanlıyım. 2 saat önce ulaştı ve 4. bardağı içiyorum 0.o
Ve şu an sitede, indirimde olan red pacamara zarif ve müthiş lezzetli bardak veriyor. 200gramın hepsini bu hevesle, bugün içersem ve akşam 22:00 ‘e kadar haber almazsanız polisi arayın.
Yok uyuyamadık. Çok içtik, dans ettik, sabaha kadar konuştuk. Ekvadorda bi çiftliğimiz olsun, küçük küçük gen 1'ler yapalım, çiftlikte koştursunlar hayali kurdukGece Ode ile beraber uyumumuşsunuz gibi bir hissim var ama
Odaya girdiğimde değirmenini sıvazlıyordu...Ode gen 2 leri teslim aldık. Kahveyi yeni keşfetmiş gibi heyecanlıyım. 2 saat önce ulaştı ve 4. bardağı içiyorum 0.o
Evet hocam görünen o ki kılıf hediyeleri unutulmuş kargolama yapılırkenBenim de kargom bugün geldi ve kılıf çıkmadı. Az önce mesaj attım instagramdan.