• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
#52278 Sipariş no ile Fellow Stagg Pro alımı yaptım. Daha önce tedarikte sorun olabileceğinden bahsetmiştiniz ürünler gönderilmeye hazır durumda mı? @raistlin

Ode gen 2 leri teslim aldık. Kahveyi yeni keşfetmiş gibi heyecanlıyım. 2 saat önce ulaştı ve 4. bardağı içiyorum 0.o

Ve şu an sitede, indirimde olan red pacamara zarif ve müthiş lezzetli bardak veriyor. 200gramın hepsini bu hevesle, bugün içersem ve akşam 22:00 ‘e kadar haber almazsanız polisi arayın.

Ode Gen 2 ler ile SSP MP nin filtre performansını kıyaslayacak bir babayiğit var mı :)

İyi zam yemiş ode, bir de üstüne taksit imkanı da olmayınca cazibesini yitirdi :)

Ode gen 2 leri teslim aldık. Kahveyi yeni keşfetmiş gibi heyecanlıyım. 2 saat önce ulaştı ve 4. bardağı içiyorum 0.o

Ve şu an sitede, indirimde olan red pacamara zarif ve müthiş lezzetli bardak veriyor. 200gramın hepsini bu hevesle, bugün içersem ve akşam 22:00 ‘e kadar haber almazsanız polisi arayın.
Burada mısınız Zebercet Bey?

Merhaba,

Fellow ürünleri festivallerde tanıtıldı ve tanıtım indirimleri uygulandı zaten. Onlarca arkadaş çok avantajlı fiyatlardan yararlandı. Halihazırda ürünleri teslim edildi, çok mutluyuz. Tekrardan herkese hayırlı olsun, ürünlerin en güzel kahvelerde kullanılmasını dilerim. Başka bir tanıtım kampanyası olmayacak.

Ay sonuna dek döviz kurunun ya da stoğun ne olacağını öngörmem mümkün değil. Stok açısından, bu haftaya çok ciddi bir miktarla başlamamıza rağmen şu an neredeyse yarıya indik.

Vade farksız taksitin sabit bir şey olması mümkün değil, bunun çok ciddi bir komisyon maliyeti var. Kendi kredi kartı taksitlendirmelerinizde de görebilirsiniz benzer senaryoyu.

Herkese iyi seneler.

Gece Ode ile beraber uyumumuşsunuz gibi bir hissim var ama :) :) Hayırlı olsun Emre, güle güle kullan. Sabırla beklediniz, anlayışınız için çok teşekkür ederim. Pacamara'yı beğenmene ayrıca çok çok mutlu oldum, bizdeki yeri ayrı!

Gece Ode ile beraber uyumumuşsunuz gibi bir hissim var ama
Yok uyuyamadık. Çok içtik, dans ettik, sabaha kadar konuştuk. Ekvadorda bi çiftliğimiz olsun, küçük küçük gen 1'ler yapalım, çiftlikte koştursunlar hayali kurduk(:

Odaya girdiğimde değirmenini sıvazlıyordu...

Yılbaşı öncesi Comandante alımlarında kılıf hediyesi vardı bugün gelen kargoda kılıf değil merino kumaşı vardı, alım yapan herkeste durum böyle mi?

Önceden turkuaz renk kılıfım olduğundan kılıfın nasıl birşey olduğunu biliyorum, heralde biz kumaşı gönderelim siz diktirirsiniz dediler @raistlin 😄

Geri