• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@raistlin Togay Bey merhaba,

Fellow termosun içerisindeki kaplamada aşağıdaki resimlerde görüldüğü gibi atmalar oluştu, sağlık açısından bir sıkıntı yaratır mı bu durum?

Ekli dosyayı görüntüle 28647Ekli dosyayı görüntüle 28648
Merhaba,

Teknik takip yapabilmek için sipariş detaylarınızla birlikte siparis@tincoffee.net üzerinden iletir misiniz lütfen? Ekip ve ben Ankara'dayız, haftaya ilgilenelim. Daha önce hiç görmediğim bir durum. Görüşmek üzere.

Merhaba Arkadaşlar,

Kasım son haftasına dair bazı güzel indirimler var:

- Tüm kahvelerde %25 indirim var!

- Comandante C40'ların yanına ücretsiz kılıf ekledik. Artan Euro kuruna karşı başka bir indirim yapabilmek mümkün olmadı, fiyatı değiştirmeden yanına dişe dokunur bir hediye eklendi.

- Comandante aksesuarlarında güzel indirimler mevcut.

- Eureka Mignon Single Dose başta olmak üzere stok tazelendi, burada indirimler var bir çok modelde.

- Fellow grubunda Carter Move Mug ve Mighty Smoked Carafe stoğu mevcut ve bunlarda indirimler yapıldı.

Tüm indirimler sitede aktif: www.tincoffee.net
İndirimler 27 Kasım Pazar akşama kadar devam ediyor.

Sevgiler.

Merhaba Arkadaşlar,

Kasım son haftasına dair bazı güzel indirimler var:

- Tüm kahvelerde %25 indirim var!

- Comandante C40'ların yanına ücretsiz kılıf ekledik. Artan Euro kuruna karşı başka bir indirim yapabilmek mümkün olmadı, fiyatı değiştirmeden yanına dişe dokunur bir hediye eklendi.

- Comandante aksesuarlarında güzel indirimler mevcut.

- Eureka Mignon Single Dose başta olmak üzere stok tazelendi, burada indirimler var bir çok modelde.

- Fellow grubunda Carter Move Mug ve Mighty Smoked Carafe stoğu mevcut ve bunlarda indirimler yapıldı.

Tüm indirimler sitede aktif: www.tincoffee.net
İndirimler 27 Kasım Pazar akşama kadar devam ediyor.

Sevgiler.
festivalde comandante alırken yanında Kaan sağ olsun Gesha Cold Washed'tan hediye etmişti, o günden beri tadı damağımda, anında sipariş verildi!

Bir süredir stoktan filtre tüketen biri olarak uzak kaldım: Güncel serilerde en hızlı akışı hangi Cafec sağlıyor acaba? @raistlin

Bendeki en son TH-3'ler kendini TH-2 zannediyordu mesela hjhj. Sitedeki açıklamaları okuyunca abaca+ göz kırpıyor gibi ama yine de şu an satın alsam ne almalıyım sorum var.

Bir süredir stoktan filtre tüketen biri olarak uzak kaldım: Güncel serilerde en hızlı akışı hangi Cafec sağlıyor acaba? @raistlin

Bendeki en son TH-3'ler kendini TH-2 zannediyordu mesela hjhj. Sitedeki açıklamaları okuyunca abaca+ göz kırpıyor gibi ama yine de şu an satın alsam ne almalıyım sorum var.
Merhaba,

Abaca+ ya da standart Abaca tercih edebilirsiniz. Cup1 ve Cup4 iki boyut da var hem Abaca'da. İkisi de memnun edecektir.

Orkun Üstel'in youtube'ta paylaştığı son videosunda hepsini karşılaştı. Yanlış not etmemişsem süreleri:
Traditional : 2 dk 36
Abaca : 2 dk 48
Abaca plus : 3 dk 41
Th-3 : 2 dk 24
Th-1 : 2 dk 53
Th-2 : 3 dk 34

Abaca+, normal abaca'ya göre daha hızlı akış veriyor demek mümkün müdür peki?
Benim denemelerinde Abaca,Abaca+ dan bariz ve anlamlı derecede hızlıydı.Yuksek debi 3 döküşlü bir demleme 1:40-1:50 gibi bitebiliyor(tek kişilik demlemeler) ki bu süreleri Abaca+ ta yakalamak hiç kolay değil değirmenim de 80+ kliklere geçmem gerekirdi.Dun bir çekirdeği 57 klikte oguttum 1:45 gibi akış bitmişti mesela.

Filtrelerde de bir indirim olsa iyi olurdu. @raistlin

Abaca+, normal abaca'ya göre daha hızlı akış veriyor demek mümkün müdür peki?
Abaca+ Cafec teorisinde en hızlı filtre. Onlar tamamen Osmotic Flow'a göre hareket ediyorlar. Birebir hangi kahve, hangi teknik, hangi koşulda olduğuna göre değişkenler olabiliyor. Öğrenme eğrisiyle uğraşmamak için Abaca tercih edin öyleyse, konforlu olacaktır.

Selamlar, ben instanbul kahve festivalinden carter move Mug almış ancak henüz kullanmaya başlamamıştım. Bugün kullanmak için poşetini açtım. Kullanmadan önce bir yıkamak istedim. Kapağı açtım. Üstteki sliminyum/metal bölmeye nasıl çıkartacağım diye bakarken ortadaki vidayı farkedip çevirmeye başladım ve en boşa getirdiğimde tamam deyip çıkarmak isterken vidanın içine düştüğünü farkettim. Birincisi ben bunu nasıl açacağım? İkincisi vidayı çıkarmanın bir yolu var mı? Yardımlarınızı rica ediyorum. Kullanmadan elimde mi kaldı ürün?

Selamlar, ben instanbul kahve festivalinden carter move Mug almış ancak henüz kullanmaya başlamamıştım. Bugün kullanmak için poşetini açtım. Kullanmadan önce bir yıkamak istedim. Kapağı açtım. Üstteki sliminyum/metal bölmeye nasıl çıkartacağım diye bakarken ortadaki vidayı farkedip çevirmeye başladım ve en boşa getirdiğimde tamam deyip çıkarmak isterken vidanın içine düştüğünü farkettim. Birincisi ben bunu nasıl açacağım? İkincisi vidayı çıkarmanın bir yolu var mı? Yardımlarınızı rica ediyorum. Kullanmadan elimde mi kaldı ürün?
Tutup çekçektin hocam ortadaki deliklerden tırnaklarınla tut çek

Tutup çekçektin hocam ortadaki deliklerden tırnaklarınla tut çek
Ya ilk başta denedim bir türkü çıkmıyor😀 Dedim herhalde vidayı çevirip açacağım. Sonra vida düştü alta ve kapağı da açamadım bir türlü. Bir sinir oldum. Söylenip durdum kendime😀 Stanley bir termosunu almıştım ama onu da kullanmamıştım. Bari onu yıkayıp kullanıyım dedim. Yıkamak için açtım kapağını, kapağın çıkan her parçasını yıkadım. Sonra feri takıcam baktım oturmuyor kapağın parçaları. Bir sinir geldi bana😀 Bu ne şanssızlık dedim. Sövüp durdum. Sonra tekrar baktım yaptım. Bir yandan da evden çıkmaya hazırlanıyorum. Mocxamasterda kahve olmak üzere. Acele ediyorum. Apar topar Stanley koyup çıktım. Aklım fellowda kaldı. Demin eve dönünce dediğinizi tekrar deneyince çıktı. Herhalde aceleden beceremedim😀

O Libra buraya gelecek!

Geri