• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çarkıfelek infuzeyi 20gramdan demledim. 2 kişiye fazla geldi. Süper tatlı. Tek adam passionfruit rejimi var kahvede. Öyle ki, içerken plasebo etkisini damakta hissediyorsunuz ve faydalı sanıyorsunuz. Depresyon-stres kalmadı -.-
1692363558219.png
Bi 20gram daha içsem kilo bile veririm.

@raistlin Selamlar Togay bey, Fellow Ode Gen 2 ve Fellow Opus getirmeyi düşünüyor musunuz? Belirli bir tarih öngörünüz veya planlamanız var mıdır?

@raistlin Selamlar Togay bey, Fellow Ode Gen 2 ve Fellow Opus getirmeyi düşünüyor musunuz? Belirli bir tarih öngörünüz veya planlamanız var mıdır?
Merhaba,

Opus planlamada yok şu an. Ode Gen 2 gelecek ancak festival dönemine yetişecek mi bilemiyoruz. Her durumda festivalde özel ön satış fiyatları uygulanacak hem İstanbul hem Ankara için. Kabaca Eylül - Ekim denebilir.

Ağustos harikalarını demlemeye başladım, Purple Caturra ile başlayarak. Yine muazzam bir çıktı, inanılmaz bir ürün. Çarkıfelek ve mango tadına normalde hakim değilimdir çok, o yüzden buram buram “tropik meyve” tadı aldığımı söyleyebilirim, sitedeki tarifle bu harika çekirdeği alıp gönül rahatlığıyla demleyebilirsiniz. Tam olarak vaad ettiğini veren üst kalite bir çekirdek, diğerlerini de denedikçe yazarım. Bu yolculukta emeği olan herkese teşekkürler :)

Ağustos harikalarını demlemeye başladım, Purple Caturra ile başlayarak. Yine muazzam bir çıktı, inanılmaz bir ürün. Çarkıfelek ve mango tadına normalde hakim değilimdir çok, o yüzden buram buram “tropik meyve” tadı aldığımı söyleyebilirim, sitedeki tarifle bu harika çekirdeği alıp gönül rahatlığıyla demleyebilirsiniz. Tam olarak vaad ettiğini veren üst kalite bir çekirdek, diğerlerini de denedikçe yazarım. Bu yolculukta emeği olan herkese teşekkürler :)
Hangi suyu/suları tavsiye edersiniz?

@raistlin pazar sabah seansına gelmeyi planladım ama sanırım o zamana c60 kalmamış olur :(

Monteblanco soğuk geyşayı Cleverle demleyince damla sakızı buldum:)

15/250
1zp xpro s 14.0 öğütüm
95 nestle pure life (önce su sonra kahve)
2.dk karıştır
4,5dkda demlemeyi bitirdim

düzeltme oran

Son düzenleme:
Cold gesha için iki farklı demleme yaptım

İlkinde sitedeki tarifi comandante 20 klikte v60 ve hario kulakçıksız 40'lı filtre ile yaptım.2:30 civarı bitti
Sıcakken kiraz ekşiliği barizken soğudukça hızla mango belirginleşti.Damakta sevgili @zebercet 'in dediği damla sakızı sürekli hissediliyordu

İkincide aynı tarifi comandante 21 klikte yaptım.Bu da 2:15 civarı bitti
Bu sefer yine sıcakken kiraz hissedilirken,tam ılımadan şeftali de hissedilmeye başlandı.Soğuk halinde şeftali belirgin tat olarak kaldı.Mango ve damla sakızını hiç hissetmedim diyebilirim.

Kompleks kahve nedir sorusuna güzel bir cevap olabilecek bir kahve.Açıkçası aynı alımda aldığım purple caturradan gelen buram buram çarkıfelek meyvesi tadının hiç değişmeden devam etmesi bana biraz sıkıcı gelmişti.Bu kahve o açıdan kurtarıcı oldu diyebilirim.Tin coffee ve williams a teşekkürler

Cold gesha için iki farklı demleme yaptım

İlkinde sitedeki tarifi comandante 20 klikte v60 ve hario kulakçıksız 40'lı filtre ile yaptım.2:30 civarı bitti
Sıcakken kiraz ekşiliği barizken soğudukça hızla mango belirginleşti.Damakta sevgili @zebercet 'in dediği damla sakızı sürekli hissediliyordu

İkincide aynı tarifi comandante 21 klikte yaptım.Bu da 2:15 civarı bitti
Bu sefer yine sıcakken kiraz hissedilirken,tam ılımadan şeftali de hissedilmeye başlandı.Soğuk halinde şeftali belirgin tat olarak kaldı.Mango ve damla sakızını hiç hissetmedim diyebilirim.

Kompleks kahve nedir sorusuna güzel bir cevap olabilecek bir kahve.Açıkçası aynı alımda aldığım purple caturradan gelen buram buram çarkıfelek meyvesi tadının hiç değişmeden devam etmesi bana biraz sıkıcı gelmişti.Bu kahve o açıdan kurtarıcı oldu diyebilirim.Tin coffee ve williams a teşekkürler
Çok katmanlı kahvelerden bir tanesi, aynısı Sidra için de geçerli. Bir tık daha fazla geçerli hatta.

İstanbul ve Ankara festivallerine yolunuz düşerse muhakkak standımıza bekliyorum, beraber de içelim.

Sevgiler.

İstanbul festivalinde sürpriz indirimler var mı 🙃

Çocuklar evde comandante diye ağlıyor

İstanbul festivalinde sürpriz indirimler var mı 🙃

Çocuklar evde comandante diye ağlıyor
Var tabi, olmaz mı! Hep yaptık, yine yapacağız. Bayağı da delifişek üstelik indirimler, fırsatlar.

Bunun olayı oraya özgü olması ama, uzaktan ya da online indirim değil. Oraya gelip bizimle olan, vakit ayıran, bilet için para ödeyen ve hatta yüzlerce kilometre öteden gelen dostlara ayağınıza sağlık, iyi ki geldiniz teşekkürü olarak yapıyoruz bunu. Yoksa festivallerin onca masrafı, yükü, riski düşünüldüğünde bunun anlamı yok. Ama dostluk başka! Orada yüzyüze edilen muhabbetler, hele ki ziyaretçiler kahvenin derin tarafındaysa üff: Nasıl Sevmiycen! :)

Bunun olayı oraya özgü olması ama, uzaktan ya da online indirim değil. Oraya gelip bizimle olan, vakit ayıran, bilet için para ödeyen ve hatta yüzlerce kilometre öteden gelen dostlara ayağınıza sağlık, iyi ki geldiniz teşekkürü olarak yapıyoruz bunu.

Güzel düşünüyorsunuz ama keşke gelemeyenleri de düşünseniz ☺️ Gönen-İstanbul tek yön otobüs bileti 500 TL.

Civan black Comandante, mint yeşili ve kırmızı Fellow muglar için çok teşekkür ediyorum @raistlin
Hobi dediğin işi sürekli canlı tutmak gerekiyor aldığın keyfi maksimize edebilmek için. Bu sektörde kahve hobisini sürekli tutma ve zirve noktaya taşıma konusundaki etkiniz inkar edilemez. Jestiniz için de teşekkür ediyorum, mümkün ve ulaşılır kıldığınız kaliteli işler için de.

Hangi suyu/suları tavsiye edersiniz?
Hocam selamlar, yeni görüyorum kusura bakmayın lütfen. Ben hemen her zaman 80-100ppm ayarında sular ve genelde de buna uyacak şekilde tadını da sevdiğimden Buzdağı su kullanıyorum. Abant, bazı Nestle sular(değişiyor şehirden şehire), nadir bazı kahvelerde Saka su seçeneklerini değerlendiriyorum. %80-90 Buzdağı ama, bu kahvede de onu kullandım. :)

Purple Caturra'yı içmeye kıyamayarak biraz beklettiğim bu dönemde Pink Bourbon'u bir miktar açıp demleyeyim dedim. Yani fena değil ama bana biraz alelade geldi, vaad ettiğini alamadım gibi sanırım. Hafif acı bir deneyimim oldu 2 bardaktır, over acısı değil fakat, çekirdek karakteri olarak. Bana çok hitap etmedi, sırada la loma var :) Çok özel hissettirmese de koku olarak bile piyasa içerisinde hafif yüksek bir yere oturur, sağolsunlar ki tadıyoruz <3

Civan black Comandante, mint yeşili ve kırmızı Fellow muglar için çok teşekkür ediyorum @raistlin
Hobi dediğin işi sürekli canlı tutmak gerekiyor aldığın keyfi maksimize edebilmek için. Bu sektörde kahve hobisini sürekli tutma ve zirve noktaya taşıma konusundaki etkiniz inkar edilemez. Jestiniz için de teşekkür ediyorum, mümkün ve ulaşılır kıldığınız kaliteli işler için de.
En güzel günlerde kullanın hepsini. Nezaketiniz ve muhabbetiniz için ben teşekkür ederim. :)

Güzel düşünüyorsunuz ama keşke gelemeyenleri de düşünseniz ☺️ Gönen-İstanbul tek yön otobüs bileti 500 TL.
Bu açıdan bakarsak eğer 1 tane ufak ana ekipman alımınızda edineceğiniz fayda masraflarınızı karşılar. Eğlencesi, deneyimi, muhabbeti kar olur.

Daha majör bir alışveriş yaparsanız inanılmaz kara geçersiniz.

Daha nasıl düşünelim :)

@raistlin Togay Bey merhaba,

Fellow termosun içerisindeki kaplamada aşağıdaki resimlerde görüldüğü gibi atmalar oluştu, sağlık açısından bir sıkıntı yaratır mı bu durum?

IMG_1035.jpegIMG_1034.jpeg

Geri