raistlin
Barista
Sidra geldi, burnumu valfe dayayıp paketi sıktım. İlk nefeste "oooo nerelere geldik" modundayken sonraki nefeslerde biraz balici gibi hissettim. Bu da böyle bir anım oldu.![]()
Demler demlemez yorumlarını bekliyorum Oğuzhan
Sidra geldi, burnumu valfe dayayıp paketi sıktım. İlk nefeste "oooo nerelere geldik" modundayken sonraki nefeslerde biraz balici gibi hissettim. Bu da böyle bir anım oldu.![]()
Çok teşekkürler, ileride denk geliriz umarim, selamlar iyi calismalar.Siz uğradığınızda ben atölyede değildim, denk düşemedik. Size kısmetmiş sonuncularRubi'yi de beğeneceğinizi umuyorum. Afiyet olsun.
işyerinde bi arkadaşa koklattım ben sidrayı. parfüm mü bu dedi
bu arada podisi de manyak bi şey olmuş ya..
#nasilsevmi ycen için teşekkürler. Talimatlara uyup kokluyorum arada.Canım Pacamara ve Podisi'ye de yetişebildim şükür.
Edit: Ne Sidra'ymış, bu aralar tam istediğim kahve.![]()
Sidra değil de el rubiyi öğütüp 15-20 dk sonra demledim. Vişne şurubu gibi mübarek. Nası sevmicen dedirtiyor kendi kendine.Denediniz mi Sidra'yı?![]()
Abi ben senin asıl seveceğin bir şeyi az sonra duyuruyorum burada bak.Sidra değil de el rubiyi öğütüp 15-20 dk sonra demledim. Vişne şurubu gibi mübarek. Nası sevmicen dedirtiyor kendi kendine.
Dayanamayıp denedim bugün.Denediniz mi Sidra'yı?![]()
Verimsiz olur açıkçası filtredeBiraz çekinerek bir şey sormak istiyorum bilenlere. Espresso kavrum alıp Orea ile ya da V60 ile demlesem ne olur?![]()
-1Son 6 kaldı merakla bekliyorum![]()
Bir tarifiniz var mı el rubi için?Sidra değil de el rubiyi öğütüp 15-20 dk sonra demledim. Vişne şurubu gibi mübarek. Nası sevmicen dedirtiyor kendi kendine.
Clever da demledim ben, yanımda olan ekipman oydu. Çok detaylı bi demleme olmasa da 20/300 oranında, Timemore Chesnut 22 ayarı olması lazım. Su hayat marka. Sıcaklık göz kararı. 3:30 demleme süresi.Bir tarifiniz var mı el rubi için?