• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Siz uğradığınızda ben atölyede değildim, denk düşemedik. Size kısmetmiş sonuncular :) Rubi'yi de beğeneceğinizi umuyorum. Afiyet olsun.
Çok teşekkürler, ileride denk geliriz umarim, selamlar iyi calismalar.

#nasilsevmi ycen için teşekkürler. Talimatlara uyup kokluyorum arada. :) Canım Pacamara ve Podisi'ye de yetişebildim şükür.

Edit: Ne Sidra'ymış, bu aralar tam istediğim kahve. :)

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Espresso severler için güzel haberlerle geldim. Kolombiya - Pink Bourbon Natural Anaerobic espressoda aldı yürüdü!

20 Mayıs kavurmamızın ardından kahve 13-14 gün bekledi, bugün reçetesini yeni makinemizde çıkardım.(Cumartesi atölyeye gelecek arkadaşlarımı Modbar'ımıza kardeş bir de Kees Van der Westen bekliyor!) Tesadüf eseri kahvelerini ofisten teslim alan bir Kulüp arkadaşımız da bizimle birlikte denedi Pink Bourbon espressoyu.

Muazzam. Buram buram vişne - kiraz, tarçın, bol bol rom - likör. Yoğun, viskoz, son derece kalıcı. Espresso profili gibi espresso profili oldu cidden. Filtre profilinden farklı o yüzden tadım notları da bir parça. Kavurma profili itibariyle de öğütücülerinizi bu çekirdek için kalibre ederken zorlanmayacaksınız. Kimi ekstra açık, filtreye dönük profillerde dial in için muazzam çaba gerekiyor, aşırı inceye gitmek zorunda kaldığımız için düzgün espresso almak iyice güçleşiyor. Bunda öyle değil.

Gelelim Güzelliğe.

Bu seçkinin ilk özel espressosu oldu bu. 200g standart gramaj espressoda çok anlamlı gelmiyor bana, o yüzden 400g bir özel versiyon eklendi siteye.

Kahve Kulübü'ne özel ilk espresso jesti için fiyat %25'ten fazla indirimle 430 TL'den 320 TL'ye düşüyor.
İndirim kodu: kkespresso
https://tincoffee.net/urun/kolombiya-el-rubi-pink-bourbon-anaerobic-naturalespresso/

Her batch'imiz 3.500g civarı çıkıyor kavurmadan sonra. Kahve Kulübü'ne özel bu indirim 2 batch ile sınırlı. Bu da 16 paket yapıyor 400g için.
Kahvelerinizi talebe göre yarın ya da Pazartesi kavuracağız.
Sonrasında espresso profilini devam ettirme şansımız olmayacak muhtemelen, tek tek farklı profil tutmak biraz yorucu olur. O yüzden bir seferlik özel bir iş olarak düşünebilirsiniz. Başka bir yerde duyurusu da yapılmayacak.

Her daim özel espresso işleri soruluyordu, böyle bir güzellik yapalım istedim. Umarım beğenirsiniz.

Sevgiler.

Bilgisayarımın başına geçince yazayım demiştim ama görünce geç kaldığım için üzüldüm.

Son zamanlarda içtiğim en iyi espressoydu ve kendimi çok şanslı hissettim. Hemen siparişimi geçiyorum. Hem bir o kadar aromatik, hem de bir o kadar kolay içimli olduğunu düşündüğüm bir kahveydi. Modern espresso kavramına olan aşinalığım için güzel bir gündü. Bu deneyimi yaşattığı için @raistlin e teşekkür ederim. Ağızda kalıcılığı da muazzamdı. Nasıl sevilmez bilemiyorum.

Zor biliyorum ama keşke bu tür özel kahveler için daha sık espresso profili çalışılsa. Siparişi geçtim merakla bekliyorum

Biraz çekinerek bir şey sormak istiyorum bilenlere. Espresso kavrum alıp Orea ile ya da V60 ile demlesem ne olur? 🙂

Biraz çekinerek bir şey sormak istiyorum bilenlere. Espresso kavrum alıp Orea ile ya da V60 ile demlesem ne olur? 🙂
Verimsiz olur açıkçası filtrede :) Filtre profilimiz bambaşka, fincana da yansıması aynı şekilde.

Espressodan filtre denerseniz tatlı bi fincan çıkar ama derinlik ve canlılığından çok şey kaybeder. Espresso profilini sadece espresso ve moka pot için düşünelim derim.

Bir tarifiniz var mı el rubi için?
Clever da demledim ben, yanımda olan ekipman oydu. Çok detaylı bi demleme olmasa da 20/300 oranında, Timemore Chesnut 22 ayarı olması lazım. Su hayat marka. Sıcaklık göz kararı. 3:30 demleme süresi.

Geri