• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Her iki sürpriz düşüncesi de çok güzel hem indirimli alıma, olursa atölyeye katılabilmeyi çok isterim.

Ben de böyle bir etkinlikte ayakta , en arkada bile olsa bulunmak isterim , tabi orada bulunup benden daha çok şey öğrenecek birileri varsa daha mantıklı olur. Teşekkür ederim şimdiden :D

İlk atolyeye katıldığım için ısrarcı olmak istemem ama Pacamara'ya da hayır demem.

Atölye olacak sanırım 😅 öncekine yetişemedim ama bunu kaçırmak istemem 😁

Geçen sefer atölyeyi kaçırmıştım bu kez olursa gelirim mutlaka 😊

Arkadaşlar Selamlar,

Sürprizin ilk ayağı devrede. Kutlama indirimi hem Pacamara hem Gesha için başladı:

Tekli paket alımlarda %10 indirim sitede aktif. 245 TL yerine 220 TL.

2 paket alımlarda %20 indirim aktif. 490 TL yerine 390 TL.

Gesha + Pacamara Set için de yine %20 indiriminiz aktif. 490 TL yerine 390 TL.

https://tincoffee.net/urun-kategori/kahveler/

İndirimler hafta boyunca geçerli. Kargolamaları Salı başlatacağız. İndirimin bitişiyle döviz kaynaklı fiyat güncellemesi de gelecek. Arzu ettiğim bir durum değil. Maalesef şu anki fiyatları koruma şansımız olmayacak.

Gesha stoğu sınırlı, bilginize. Kahvenin devamı da gelmeyecek exclusive lot olduğu için.

Sürprizin ikinci ayağı için Nisan ayı içinde bir atölye ayarlayıp duyurusunu yapacağım.

Umarım beğenirsiniz. Herkese Sevgiler.

Yeni gelen güzellikle ilgili bir yayın mı yapsak:) soruları yanıtlasak @raistlin

Yeni gelen güzellikle ilgili bir yayın mı yapsak:) soruları yanıtlasak @raistlin

Neden olmasın :cool: Ben sözünü vermiş olayım şimdiden.

Bugün paylaştıklarım biraz ön gösterim sadece. Trailmaster saha üniteleri aylardır bizde. Hatta Bernd'in ilk test ünitesinden sonrakileri ilk alan ülke Türkiye oldu. Nasıl Sevmiycen? :) Heyecan da zirvede sonunda paylaşımlarla.

Öneri güzel bir öneri olmuş Oğuzhan. Immersion pek uygun bence de bu Pacamara için :) Cupping haline bayılıyorum ben de!
Yarın cleverda demlenecek kahve belli oldu 🤟
Fırsatım olur mı bilmiyorum atölyeye, ama nisan ayı içinde olacaksa muhtemelen ramazana denk gelecek. Sonrakine nasip deriz artık 😊

El salvador gesha + pacamara setini sipariş verdik. Heyecanla bekliyoruz

Pacamara paketinin sonunu saklamıştım. @jaythebabygeisha nın immersiyon önerisini denemek için French Press'te demledim. (4. dakikada kabuk kır, 10. dakikada servis et)
Kahve uçtu uçtu. 😃 Her yudumundan ayrı zevk aldım.
Bu Pacamara çok acayip bir varyete. Hâlâ anlayamadım, yabancı dil gibi bi' şey.
selamlar bir kaç kez denk geldim bu " kabuk kır " dediğiniz nedir acaba ?

pacamara ve gesha için demleme tavsiyelerinizi bekliyorum sevgili arkadaşlar :)

selamlar bir kaç kez denk geldim bu " kabuk kır " dediğiniz nedir acaba ?
French press veya tadım protokolünde kahve tanecikleri yüzeyde yüzüp/birikerek bir tabaka oluşturur. Tabakayı kaldırdığınız işleme bu isim veriliyor. Bu tabakanın bir artısı demlenen kahvedeki aromaların buharlaşmasına engel oluyor. Hatta tadım protokolünde kaşıkla kırarken koklama yapılıyor.

Geri