• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hepimize para harcatmadan, ama bazılarımız harcayacağız muhtemelen. :)

Çok güzel bir haber, beklemedeyiz! :)

Sanırım bu ürün de geliyor. Bir gelişme var mı acaba bununla ilgili?
Bu trinity zero gerçekten iyi sonuçlar veriyor mu?
Deneyimleyen var mıdır acaba? @raistlin boyutuyla çok cazip geliyor..

Merhaba Arkadaşlar,

Fellow ürün gamımız genişledi ve ürünler an itibariyle sitede satışta: https://tincoffee.net/urun-kategori/fellow/

İndirimlerle beraber Avrupa seviyelerini yakaladık genel itibariyle. Sitede gördüğünüz stoklarla sınırlı fiyatlar.

Amerika fiyatına sağlayabilmenin yolu yok, peşinen kabul etmiş durumdayız. Playstation yurt dışı ve TR fiyatlarına bakanlar ne demek istediğimi, nasıl bir maliyet yükü olduğunu görebilir.

Fiyatlar döviz bazlı değişikliler gösterecek, bilgilerinize.

Umarım faydası olur.

Sevgiler.

Bugün Stagg EKG teslim alırken Mighty Smoke Grey versiyon karafı canlı canlı gördüm, cidden efsane bi duruşu var :) Tabiki işin fiyat kısmına girince işin içinden çıkamayız bu ülkede zaten ama bu kahve olayı hobi işi olduğu için görsel olarakta keyif almak önemli oluyor bir noktada. Hangi ara stokları bitti bilmiyorum ama ilk fırsatta almak istiyorum Carter Mug ile :)

O soldaki nedir öyle ya?

0037927c82d6-1440x960-CarouselSlider-2-8b6df8.jpg

@raistlin de durur mu? Yapıştırmış cevabı... 🤣

Tin Coffee siparişiniz alındı!​

Hayırlı olsun. Siyah çok güzel arkadaşlar.
Bilgi paylaşıldı mı carter ile ilgili.
-Dayanıklılık konusunu merak ediyorum. Düşmelere karşı durum nedir? Seramik kaplama, elden kaydı diyelim ağlamayalım yerden alırken. Tüm renkler birbirinden güzel, çizilme, dökülme vs.

Fellow ode revize edilen versiyon mu?

Geri