• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba Arkadaşlar,

Vee beklenen gün geldi: Comandante'ler stokta!

Önsipariş veren tüm arkadaşlarımızın öğütücüleri yarın kargolanacak. 1-2 gün içinde ulaşacaktır sahiplerine. :)

Tüm modeller sınırlı sayıda stokta ve web satışına açık durumda: www.tincoffee.net

Sitede 3-12 arası taksit imkanı da mümkün.

Herkese Sevgiler.

Son alışverişimin yanında gelen, üzerinde kocaman Comandante logosu ve Tin Coffee amblemi olan bez çanta için teşekkür ederim. Bundan sonra Migros alışverişlerimi bu çanta ile yapacağım. Zaten Balıkesir'de 3-5 kişiyiz. Birbirimizi bulabilmek için güzel fırsat oldu. Elinde tarife uygun çanta taşıyan biri görürseniz o benim. Gelin selam verin. :D :D

Son alışverişimin yanında gelen, üzerinde kocaman Comandante logosu ve Tin Coffee amblemi olan bez çanta için teşekkür ederim. Bundan sonra Migros alışverişlerimi bu çanta ile yapacağım. Zaten Balıkesir'de 3-5 kişiyiz. Birbirimizi bulabilmek için güzel fırsat oldu. Elinde tarife uygun çanta taşıyan biri görürseniz o benim. Gelin selam verin. :D :D

Benim bez çantadan kedi çıktı, kediyi almayı unutmayın 😀

6B45DC6A-C59E-4E8D-AC89-A1A9D0B72E3C.jpeg1C71F1A6-6D02-4638-BC7B-B55E66BA20B3.jpeg

Konu yukarı çıkınca Comandante bileklikler geldi sandım. :D

Ben de Comandante bilekliklerini ve kırılmaz kavanozları bekliyorum 😊

Yeni denemelikler de geldi. Maksat damak tecrübemi arttırmak. :coffee:
a9AzSA.jpg

Merhaba Arkadaşlar,

Çok uzun zamandır gayret ettiğim bir proje sonunda nihayete erdi! Hepimize doğrudan muazzam deneyim sağlayacağına inanıyorum.
Ayrıca bir başlığı olacak, şimdilik sadece ön bilgilendirme.

Her yeni haberi duyurduğumda olduğu gibi, yine heyecandan içim içime sığmaz vaziyetteyim diyebilirim.

Tin Coffee exclusive kahve marka projesiyle geliyor - LOT X.

İzinler tamamlandı, proje kesin, ilk 3 lot'a karar verildi, takvim başladı! :)

Tamamen deneyime dayalı, dünyada neler yapıldığını gösteren, niş, çok acayip lot'lar olacak sürekli. Ve evet, sürekli.

Detaylar ve bir sürpriz projenin kendi başlığında olacak birkaç gün sonra.

Merhaba Arkadaşlar,

Çok uzun zamandır gayret ettiğim bir proje sonunda nihayete erdi! Hepimize doğrudan muazzam deneyim sağlayacağına inanıyorum.
Ayrıca bir başlığı olacak, şimdilik sadece ön bilgilendirme.

Her yeni haberi duyurduğumda olduğu gibi, yine heyecandan içim içime sığmaz vaziyetteyim diyebilirim.

Tin Coffee exclusive kahve marka projesiyle geliyor - LOT X.

İzinler tamamlandı, proje kesin, ilk 3 lot'a karar verildi, takvim başladı! :)

Tamamen deneyime dayalı, dünyada neler yapıldığını gösteren, niş, çok acayip lot'lar olacak sürekli. Ve evet, sürekli.

Detaylar ve bir sürpriz projenin kendi başlığında olacak birkaç gün sonra.

Alım hacmi belli oldu mu? Alımlar kaçar kg.'lık olacak?

Geri