• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
86 puanli kahve bu kadar iyimiymis ki 🤔

petrada satilsa bir tur linc yemisti
Cup of Excellence puanlama özenini bir bir anlattım. Global ve yerel tüm sektör paydaşlarına saygımla beraber, Cup of Excellence'ta 30 kişilik jüriden totalde 5 sefer tadımla alınmış 87 puanla(Tam olarak 86.97) herhangi bir ithalatçının bölgedeki 1 ya da 2 tadımcısının ya da herhangi bir kavurucunun vereceği 87 bir değil. Burada çuvaldızı kendime batırarak Gardelli kendi puanlamasının da bu sisteme göre epey yukarıda kaldığını söyleyebilirim. Cup Of Excellence ülke yarışmalarında 89-90 puan almak kilogramı 100-200 USD bandı kahvelere tekabül eder. Bunlar şeffaf bilgiler, girip inceleyebilirsiniz.

Edit: Buradan şu soruyu da pekala çıkarabiliriz. Kim veriyor bu puanları? Şeffaflık söz konusu mu? Kaldı ki puan fincanın garantörü değil. Çuvallayabilirdik bu 87 puanla. İyi bir sonuç aldığımıza ve fincanın kuvvetli çıktığına inanıyorum. Başka markalarla kıyas yapmanıza ise hiç ama hiç gerek yok.

86 puanli kahve bu kadar iyimiymis ki 🤔

SCA puanlama sistemi ile COE puanlama sistemi arasından fark var. Protokoller farklı birbirinden.

İndirim bütün hafta boyunca geçerli. Pazar gece yarısı itibariyle sonlanacak.

Bugün kargolamalar başlıyor, bugüne dek verilmiş tüm siparişler bu hafta içerisinde çıkmış olacak.
Merhaba. Hocam indirim bitti mi acaba? Yani bitti sanırım ama bir sormak istedim. Sitede 245 görünüyor şu anda.

Pacamara'yı bugün açıp ilk demlemeyi yaptım. İlk Pacamara deneyimimdi sanırım.
Bardakta Geisha gibi başladı, yıkanmış Kenya gibi devam etti, yıkanmış Etiyopya gibi bitti 😄

Pacamarayı anladık muhtesem kahve (benim özlü deyimimle, çılgın atan bir kahve). :)
Geisha yorumlarını da çok merak ediyorum.

Pacamara'yı bugün açıp ilk demlemeyi yaptım. İlk Pacamara deneyimimdi sanırım.
Bardakta Geisha gibi başladı, yıkanmış Kenya gibi devam etti, yıkanmış Etiyopya gibi bitti 😄

Aaaa bak, peak water filtrem bitmiş ya benim. Diğer bir kahvenin tadı bozulunca anladım. Meğer bu sonucu da bitmiş filtreden geçen çeşme suyuyla almışım ahahahah😄 Kahvenin doğru düzgün çözünmemiş hâliymiş bu.
Yeni filtre taktım, bu filtre kendine gelince bi' de öyle Pacamara demleyeyim inşallah bakalım.

Pacamara gerçekten güzel bir çekirdek
Kokusu nefis, paketi açmadan bile insanı kendine çeken bir tarafı var
Fincanda ise tam bir yıkanmış karakteri gösteriyor, canlı, kompleks, dengeli
Normalde natural kahveleri daha çok tercih ederim ama sanırım bu kahveden sonra düşüncem değişecek

Şimdiye kadar iki demleme yaptım, ilkinde degass süresi biraz daha vardı ama ikinci demlememde kahve daha bir oturmuştu.
Naçizane tavsiyem, düşünenler varsa denesinler derim.

Geri