• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Az önce gelen mail beni aşırı derecede övmeye itti. Direkt kendimi burada buldum. KDV oranında yapılan değişikliğin an itibariyle iadesi yapıldı. Tebrik ederim. Vallahi nasıl sevmiycen.

+1

Ve Tin Coffee, boy farkıyla öne geçiyor 😄

Merhaba Arkadaşlar,

Olabildiğince hızlı biçimde ilerlemeye gayret ediyorum ama siz benden de hızlısınız. :)

Arkadaşlar belirtmiş, ama bilgilendireyim. Biliyorsunuz temel gıdada KDV oran %8'den %1'e çekildi.

Dün ve bugün verilen tüm siparişlerin %7 KDV iadelerini gerçekleştirdik. Tekli kahvelerde 15, çiftli olanlarda 30 TL'ye tekabül ediyor. Daha büyük miktarda alışverişiniz varsa miktar da ona göre elbette. İade açıklamalarına şaşırmamanız adına ''kdv oran farkı'' açıklaması düşüldü. Kulüp dışı olduğundan emin olduğum dostlara tek tek haber de vermeye gayret ediyorum.

İlaveten, tüm kahvelerin fiyatı da düşürüldü. Tekli pakete yansıma 15 TL. Böylece Pacamara tek paket ilk hafta indirimiyle 235 TL'den 220 TL'ye düştü. İkili set ise 440 TL'den 410 TL'ye inmiş oldu. Zor günlerde ne kadar inse faydadır. Tüm seçeneklere eklendi indirim.

Herkese Sevgiler.

Son düzenleme:
Yapılan emek büyük. Kahvelerin iyi olduğu tartışılmaz, severek tükettiğim bu içeceğe ödediğim ücretin, çiftçinin emeğine karışılık adil bir şekilde ödendiğini bilmek de çok güzel bir duygu.
Yapılan kavrumun da iyi olduğuna eminim William kavrum işini yapıyor.

Bunlara bir de Togay Bey'in iş ahlakı, ilgisi, muhabbeti eklenince nasıl sevmiycen artık bilmiyorum 😊

Selamlar, Fellow Carter 12oz Mug'i Espro Bloom dripperi ile deneyen oldu mu acaba? Uzerine tam oturuyor mu dripper?
Bu mesajı yeni gördüm ve bugün denedim , umarım çok geç olmamıştır. Evet tam oturuyor. Çok rahat server gibi kullanılabilir. 👍

@cooper52 birlikte verdik sipariş. Teşekkürler :)

Acaba indirim bitmeden benimle yarı yarıya pacamara paylaşmak isteyen olur mu?

Yeni yakışıklı kahveler bugün elime ulaştı, teşekkür ederim.
Herhangi bir 'peak' dönemi deneyimlediniz mi @raistlin ? 'Kavrumdan şu kadar gün sonra en verimli profiline ulaşıyor.' diyebildiğiniz bir durum oluştu mu?

Selamlar Arkadaşlar,

Bu hafta sipariş ettiğiniz tüm kahveleri kargoladık.

Demleme reçeteleri web sitemize eklendi.

Kahveler için minimum 10 gün dinlenme süresi öneriyoruz. Sonrasında tepe performans periyodu başlıyor. Ortalama 1-2 ay çok keyifli halde kalacağını varsayabilirsiniz kahvelerinizin.

İndirim için son günler hatırlatmasını da yapayım. Halihazırdaki fiyatlarda KDV düşülmüş durumda.

Sevgiler.

Selamlar Arkadaşlar,

Bu hafta sipariş ettiğiniz tüm kahveleri kargoladık.

Demleme reçeteleri web sitemize eklendi.

Kahveler için minimum 10 gün dinlenme süresi öneriyoruz. Sonrasında tepe performans periyodu başlıyor. Ortalama 1-2 ay çok keyifli halde kalacağını varsayabilirsiniz kahvelerinizin.

İndirim için son günler hatırlatmasını da yapayım. Halihazırdaki fiyatlarda KDV düşülmüş durumda.

Sevgiler.
açtıktan sonra ne kadar sürede tüketim önerirsiniz. buzluğa atıp riske girmek istemiyorum , tabi kısa sürede de bitmesin istiyorum :)

açtıktan sonra ne kadar sürede tüketim önerirsiniz. buzluğa atıp riske girmek istemiyorum , tabi kısa sürede de bitmesin istiyorum :)
Paketler açıldıktan sonraki durum tüm kahveler için benzer, oksidasyon sebepli. Pacamara için spesifik bir önerim yok. Atmos gibi sistemler kullanıyorsanız süreleri iki katına kadar uzatabilirsiniz ama açtıktan sonra kabaca 2-4 hafta gayet keyifli tüketilebilir. :)

Geri