@arda @B747 @Cleverfan
Arkadaşlar hepini çok naziksiniz, çok teşekkürler.
Birebirde de ilettiğim gibi, benim çok içime sindi burada gerçekten kahveyle derinlemesine ilgilenen, makineyi güzelce kullanacak ve paylaşımlarla, reçetelerle komüniteye katkı sağlayacak arkadaşlara ufak da olsa jest olması.
İnanın, XXX marka filtre kahve makinesi 1.500 lira siz kimi kazıklıyorsunuz mesajlarından bazen öyle sıkılıyoruz ki, böyle kıymetli topluluk olunca karşısında insanın: Nasıl Sevmiycen! Çölde vaha gibisiniz, var olun!
Tüm siparişleri işledik şimdiye kadar olan, bir iki arkadaşımız da bugün halledecektir. Hepsinin hazırlığını yapıyoruz bugün ve yarın diğer siparişlerimizle beraber. Pazartesi hepsini çıkarmış oluruz.
Benim gönlümden geçen bir fırsata da vesile yarattık böylece. Deep27 ilk zamanda olduğu gibi bir Aiden Challenge. Bir sonraki gizemli kahvemizi size özel ben kavuracağım. Küçük dripper ve Cafec 102 kullanarak demlenecek şekilde reçete çıkarmanıza yarayacak yarışmalı bir senaryo yapacağız. Çaylar tabi kii şirketten, kahveleri biz karşılayacağız.

Kahve dediğim de zımba gibi Costa Rica bu arada, öyle böyle değil.
Bunun için biraz zaman lazım sadece, Şubat içi çok yoğun olacağım ama ay sonuna doğru olur bence bu iş.
Herkese Sevgiler.