• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Las flores i az önce açtım, Comandante 23 klik, 25 gr / 450 gr su olarak demledim v60 ile. ilk su dökmemle birlikte mutfağı hayatımda hiç tatmadığım tropik bir meyve kokusu kapladı. bakın mutfağı diyorum çünkü hayatımda böyle yoğun kokan ender çekirdekler gördüm. o koku tatda da sürüyor. aslında ilk paketi açınca görsel olarak çekirdekte fazla kavrulmuş izlenimi yarattı ama tat ve koku olarak oldukça beğendim. bana göre hiçbir kahve bu kadar pahalı olmayı haketmiyor, bir daha almam muhtemelen ama kendini şımartmak isteyenler deneyebilir. puanım 9,2/10

Satışta olan Etiyopya’lar için iyi bir reçetesi olan var mı sitedekiler dışında ?

Aiden Update:

Az önce yazan @enginocal dahil olmak üzere ek talep gönderen tüm arkadaşlara da bilgileri yolladım ve alım tamamlandı arkadaşlar. Daha fazla talep alamıyoruz. Tanıtım stoğumuzun içinden ne kadar esneyebiliyorsak o kadar esnedik.

Ödeme detaylarınızı da her birinize ilettim. Lütfen bugün ve yarın alımlarınızı gerçekleştirin. Sonrasında aktif olmayacak bu fırsat.

İlgilenen herkese çok teşekkürler, umarım biraz da olsa faydası olmuştur sizler için de.

Herkese Sevgiler.

Stagg ekg için ceviz handle satışı olacak mı?

+1 togay hocama ilgisi alakası ve çabaları için teşekkürler. genelde ilk versiyonlardan uzak durmama rağmen merakıma yenik düştüm :)

ben de çok teşekkür ederim. 5 yıl önce commandante aldım hala canavar gibi .Ara ara kahve de alıyorum. Togay Bey her zamanki gibi yüce gönüllüğünü gösterdi.
Bu arada bir bilgi bana gönderilen linkten alışveriş yaptığımda sektörün mobilya, dekorasyon sektöründe olduğu gözüküyordu.
Bu sayede paraf karta da 1.500 TL verdi. Şukela oldu :)

Son düzenleme:
@arda @B747 @Cleverfan

Arkadaşlar hepini çok naziksiniz, çok teşekkürler.

Birebirde de ilettiğim gibi, benim çok içime sindi burada gerçekten kahveyle derinlemesine ilgilenen, makineyi güzelce kullanacak ve paylaşımlarla, reçetelerle komüniteye katkı sağlayacak arkadaşlara ufak da olsa jest olması.

İnanın, XXX marka filtre kahve makinesi 1.500 lira siz kimi kazıklıyorsunuz mesajlarından bazen öyle sıkılıyoruz ki, böyle kıymetli topluluk olunca karşısında insanın: Nasıl Sevmiycen! Çölde vaha gibisiniz, var olun!

Tüm siparişleri işledik şimdiye kadar olan, bir iki arkadaşımız da bugün halledecektir. Hepsinin hazırlığını yapıyoruz bugün ve yarın diğer siparişlerimizle beraber. Pazartesi hepsini çıkarmış oluruz.

Benim gönlümden geçen bir fırsata da vesile yarattık böylece. Deep27 ilk zamanda olduğu gibi bir Aiden Challenge. Bir sonraki gizemli kahvemizi size özel ben kavuracağım. Küçük dripper ve Cafec 102 kullanarak demlenecek şekilde reçete çıkarmanıza yarayacak yarışmalı bir senaryo yapacağız. Çaylar tabi kii şirketten, kahveleri biz karşılayacağız. :) Kahve dediğim de zımba gibi Costa Rica bu arada, öyle böyle değil.
Bunun için biraz zaman lazım sadece, Şubat içi çok yoğun olacağım ama ay sonuna doğru olur bence bu iş.

Herkese Sevgiler.

Bu konuşmalardan önce aldığım için kendim talep etmememe rağmen sipariş isminden tespit edip incelik göstererek beni de bu gruba dahil eden Togay Bey’e ilgisi için çok teşekkür ederim.

Fellow Aiden uzun zamandır merakla beklediğim bir üründü. Burada böyle bir topluluk ile beraber tecrübelerimizi paylaşacak olmak da heyecan verici.

Fellow aiden'ı sabırsızca bekliyordum. Eylül ayında kendilerine test örneği geldiği dönemde ayarlayabilirsek/uygun olursa belki bir buluşma vs gibi bir şey yapabiliriz demişti. O zamandan beri kendilerine "Buluşma için bir tarih var mı?", "Buluşma ne zaman olacak?", "Eğer buluşma olmayacaksa sizin içinde uygunsa müsait zamanınızda gelip hem sizlerle tanışmak hem de makineyi denemek/incelemek isterim" vb mailler atıyordum. Artık o gün geldi ve kendi aiden'ım için gün sayıyorum.

Dün teklifi bana da sundu ve siparişimi geçtim. Togay Beye @raistlin buradan da tekrar teşekkür ederim.

Öncelikle ürünü alan herkes için mutlu olduğumu, güzel günlerde kullanmalarını ifade etmek isterim. Kendi koleksiyonuma da hazır vade farksız 3 taksit seçeneği varken, Fellow Tally pro Studio ile taçlandırıp devam edeyim,

@raistlin ‘i hepiniz gibi uzun zamandır tanıyanlardan biri olarak, şu an ekipmanlarımı kurabilmemde kendisinin emeği çoktur. Her soruya sıkılmadan cevap vermesi, öğretmek adına bilgilendirmesi ve çoğu zaman ki, bana göre en önemlisi ve kıymetli olan, ticari amaç güdmeden, bizleri müşteri olarak değil, bir kahve sever olarak görüp, bu insanlara daha fazla ne katabilirim şeklinde yaklaşması kendi adıma çok kıymetli.

Bu vasıtayla sizlerin nezlinde kendisine teşekkür etmek istedim.

Son düzenleme:
Selamlar, ufak bir sorum olacaktı. Ben bu filtre kahve kağıtlarının boyut farklarından çok anlayan biri değilim. Hep no:4 olanları alıyordum ama aiden ile durum değişiyor. Aiden için cafec marka olanını alacağım ama wave 205 ve 102 arasında fark nedir? Hangisiyle kaç kişilik kahve yapabilirim?

Selamlar, ufak bir sorum olacaktı. Ben bu filtre kahve kağıtlarının boyut farklarından çok anlayan biri değilim. Hep no:4 olanları alıyordum ama aiden ile durum değişiyor. Aiden için cafec marka olanını alacağım ama wave 205 ve 102 arasında fark nedir? Hangisiyle kaç kişilik kahve yapabilirim?
Filtre kahve makinelerinde 1x2 (tek kişilik) ve 1x4 (çift kişilik) kağıt filtre seçenekleri var. Aiden'ın küçük porsiyonlar için ürettiği demleyici tek kişilik, bu sebepe 1x2 yani 102 kullanıyor. Wave 205 ise büyük porsiyonlar için ürettiği düz taban demleyici ile kullanılıyor. Bunun da kapasitesi 8 fincan. Fellow minimum 3 fincan için veya 450 ml su ile yapılan demlemelerde büyük demleyiciyi öneriyor.

Geri