• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydın,

Dün biraz da iç dolmasının etkisiyle yazmışız da yazmışız. Enseyi de karartmışız biraz. Kusura bakmayın. Distribütörler de üzülür.

10 kişi çıkarabiliyor muyuz arkadaşlar minimum Aiden için? Bunu sağlayabiliyorsak gerisini bize bırakın.

@Cleverfan @B747 @CXath1 @Eluna @arda @baydinc
Kafamda bir rakam var, o ve altı olduğu sürece varım. Önceki tecrübelerime dayanarak her türlü çılgınlığı beklediğimden ne çıkacak merak ediyorum :sneaky:

@Cleverfan @B747 @CXath1 @Eluna @arda @baydinc @onurcoskun @ErdemKD @cabibrews

Bu konuşmalara doğrudan dahil olan 8 arkadaş var. İlave olarak bu konuşmalar yapılırken yanlış tespit etmediysem @cabibrews siteden satın almış, onu da bu kazanıma dahil ediyoruz jest olarak. Bir de Kulüp'ten olduğunu bildiğim ancak rumuzunu hatırlamadığım Olcay Bey var. O da bana şahsi olarak yazmış. Onu da katarak 10 ediyor.

Bu akşam elimden geleni yapıp buradaki 8 arkadaşımıza bilgiendirmeyi bizzat geçeceğim. Birkaç seçenekle işi kolaylaştırmaya çalışacağım. Herkesin kabul etmesi durumunda alımı başlatırız.

İhtiyacım olmamasına rağmen gelecek cazip bir açıklamayla düşünebilirim. Taksitli alım için fiyat müjdesi 😍, peşin alım için cazip bir indirim...... @raistlin

Son düzenleme:
@Cleverfan @B747 @CXath1 @Eluna @arda @baydinc @onurcoskun @ErdemKD @cabibrews

Bu konuşmalara doğrudan dahil olan 8 arkadaş var. İlave olarak bu konuşmalar yapılırken yanlış tespit etmediysem @cabibrews siteden satın almış, onu da bu kazanıma dahil ediyoruz jest olarak. Bir de Kulüp'ten olduğunu bildiğim ancak rumuzunu hatırlamadığım Olcay Bey var. O da bana şahsi olarak yazmış. Onu da katarak 10 ediyor.

Bu akşam elimden geleni yapıp buradaki 8 arkadaşımıza bilgiendirmeyi bizzat geçeceğim. Birkaç seçenekle işi kolaylaştırmaya çalışacağım. Herkesin kabul etmesi durumunda alımı başlatırız.
Doğrudur Togay Bey. Bugün ben de sipariş verdim. Teşekkürler ilginiz için.

Merhaba Arkadaşlar,

Buradan yazan tüm arkadaşlarıma bilgilendirmeyi ilettim. Olabildiğince sınırlı tutmaya çalışıyoruz, bu sadece sizler için atılmış bir ek adım çünkü. Onbeş - yirmi kişiye kadar kapasitemiz olabilir şimdilik.

Herkes geri dönüşlerini tamamlayınca ilerleriz.

Merhaba Arkadaşlar,

Buradan yazan tüm arkadaşlarıma bilgilendirmeyi ilettim. Olabildiğince sınırlı tutmaya çalışıyoruz, bu sadece sizler için atılmış bir ek adım çünkü. Onbeş - yirmi kişiye kadar kapasitemiz olabilir şimdilik.

Herkes geri dönüşlerini tamamlayınca ilerleriz.
@raistlin Togay hocam 2 gündür çok git gel yaşıyordum sipariş konusunda. Ancak şu an eminim. Sanırım konuyu kaçırdım ancak anladığım ek bir fırsat durumu. O listeye beni de dahil edebilirsin. Detayları benimle de paylaşırsan sevinirim. Kısacası +1 olurum

Merhaba Arkadaşlar,

Servis sağlayıcısında çıkan donanım arızasından dolayı dünden beri site erişimi yok. Sorunu hallettiler, yedeklerden site güncelleniyor. Bu akşam saatlerine doğru aktif olacak tekrar.

Bu arıza durumu vaktimizi çok aldı, kusura bakmayın. Akşam saatleri Aiden için bekleyen arkadaşlar da net haberleri almış olacaktır.

Bilgilendireceğim.

Geri