• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

The Barn Coffee Roasters

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kdundar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
the barn'dan alisveris yapmis olanlara birkac sorum var:
-urun almanyadan yola ciktiktan sonra asagi yukari kac gunde elinize ulasiyor?
-tasimanin turkiye ayagini hep ptt mi yapiyor?
-bicakla acilma sorunu ile ilgili tavsiyeniz var midir, urunu geldiginde teslim almamak vs. gibi?

Tahminen 10-14 gün ama bazen daha uzun sürüyor.

Özel kargo ile göndermedilerse evet ptt

Düşük ihtimal. Mail atmanız halinde telafi ediyor firma.

Gümrükten sonra 2-3 gün içinde teslim oluyor paketin açılması çokta önemli değil bana göre

Merhaba ben surekli alisveris yapiyorum The Barn'dan kendi deneyimlerim soyle ürünü hızlı yolluyolar aslinda ama ptt gonderimi oldugu zaman acikcasi gumrukte baya bekliyor 2-3 hafta oluyor

Ayrica bicakla acilip ziyan olan paketim icin gümrük bedeli odedim ama barn telafi paketi gonderdi ücretsizdi yinede onun icinde gumruk bedeli odedim

Genel olarak firma super ortalama en az 3 hafta diyelim ele gecmesi

@NoDRaC @Kahvenin50tonu tesekkurler cevaplariniz icin.

the barn internet sitesi siparis esnasinda kargo icin secim vermemisti, o zaman anladigim kadariyla subscriptionlarin gonderimi kadariyla ozel gonderim degil deutschepost-ptt uzerinden oluyor.

2-3 hafta sorun degil, ama firmalar arasi karsilastirma yapmaya calisiyorum.

kawa'dan alisveris yapan cogu kisi birkac gunde urunun geldigini yazmislar. bu sureler urun paris'ten kargolandiktan sonra mi acaba?

sorulari mazur gorun :) ileride subscriptionlar icin neresi daha ideal anlamaya calisiyorum (kargo suresi, kargo firmasi guvenilirligi, kargonun falcatayla kesilmeden gelmesi gibi)

kawa'dan alisveris yapan cogu kisi birkac gunde urunun geldigini yazmislar. bu sureler urun paris'ten kargolandiktan sonra mi acaba?

Kawanın hizmeti bu fiyata eşsiz. DHL express ile gönderdikleri için ve bunu 7 euroya yapıyorlar. Mesela Tokyodan Apollons Gold var oda fedex kullanıyor 5 günde kapınıza teslim ediliyor. Ama yaklaşık 200-300 Tl shipping ücreti var.

Barn’da şu an kawa gibi 6.50 euro civarı yol ücreti aldılar.Ya fedex yada dhl ile yolluyorlar.Bana fedex denk geldi.4 günde evime ulaştı

Ekli dosyalar

• E5121B58-8BF9-4E54-BE47-FB7C46AB972E.png
    E5121B58-8BF9-4E54-BE47-FB7C46AB972E.png
    193.2 KB · Görüntüleme: 66
Fiyat ve kahve çeşitliliğine baktım The Barn’ın, Kawa çeşitlilik ve fiyat olarak daha önde gibi duruyor.

Fiyat ve kahve çeşitliliğine baktım The Barn’ın, Kawa çeşitlilik ve fiyat olarak daha önde gibi duruyor.
Ayrıca kawa'da ref kodu ile 10€ indirim de mevcut. Bu sayede kargo bedava gibi oluyor.

Ayrıca kawa'da ref kodu ile 10€ indirim de mevcut. Bu sayede kargo bedava gibi oluyor.
kawa daki kod nedir acaba?
bu arada barn'da %10 indirim var (subscription harici) NEWSLETTER10 ile ilgilenenlerin haberi olsun

kawa cesitlilik olarak muazzam.. fiyat olarak ise cok farklilik yok gibi zira kawa 200 gramlık paketler satarken barn 250lik satıyor.
ama kargonun hizi dusunulurse kawa barndan daha iyi gozuktu gozume. bir dahaki aya kawa deneyecegim kısmet olursa.

Kawanın hizmeti bu fiyata eşsiz. DHL express ile gönderdikleri için ve bunu 7 euroya yapıyorlar. Mesela Tokyodan Apollons Gold var oda fedex kullanıyor 5 günde kapınıza teslim ediliyor. Ama yaklaşık 200-300 Tl shipping ücreti var.
işte bu yüzden, Apollo's Gold'un free shipping kampanyası olunca kaçırmamak gerekiyor.. :)

kawa cesitlilik olarak muazzam.. fiyat olarak ise cok farklilik yok gibi zira kawa 200 gramlık paketler satarken barn 250lik satıyor.
ama kargonun hizi dusunulurse kawa barndan daha iyi gozuktu gozume. bir dahaki aya kawa deneyecegim kısmet olursa.
200gr olduğunu unutmuşum haklısın.

Apollons gold’da kargo ücretini güncellemiş.Türkiye’ye fedex ile 1000yen mukabilinde gönderiyorlar.67 liraya denk geliyor.Tabi barn ve kawa’dan daha pahalı.

Öyle bir şey oluyorsa forumun sallanması lazım bence :)
ahahaha bana mı öyle geldi ki acaba? :unsure::D

daha geçen ay aldım ''free shipping world wide'' paketlerinden..legendary geisha bile içtik..beş kuruş kargo vermeden..

yılbaşı dönemlerinde belirli bir süreliğine (1 ay kadar süre ile) yılbaşı paketleri ücretsiz kargo kampanyasıyla satılıyor.

Merhaba ben surekli alisveris yapiyorum The Barn'dan kendi deneyimlerim soyle ürünü hızlı yolluyolar aslinda ama ptt gonderimi oldugu zaman acikcasi gumrukte baya bekliyor 2-3 hafta oluyor

Ayrica bicakla acilip ziyan olan paketim icin gümrük bedeli odedim ama barn telafi paketi gonderdi ücretsizdi yinede onun icinde gumruk bedeli odedim

Genel olarak firma super ortalama en az 3 hafta diyelim ele gecmesi
Hocam fedex/dhl ikilisinden biri denk geldiğinde kawa'nın dhl express teslimatında olduğu gibi online gümrük ödemesi oluyor mu, yoksa kapıda mı ödüyoruz?

Geri