• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tetra N Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yoyasak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Sefer Dağ Merhaba,
Burada daha önce yazıldı mı göremedim ama ben paketlerin üzerinde kavurma tarihlerini göremedim.
Sipariş numaram W10671421 Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba Hakan Bey. Paketin tabanı dahil baktınız mı? Ben de ilk başta yazmıyor sanıyordum, sonra altını fark ettim de. Sizde de böyle bir durum olabilir mi diye sormak istedim. Sefer Bey en kısa sürede ilgilenecektir de, ben yine de sizin işinizi hızlandırma ihtimali adına soruyorum. :)

All day ve morning blend'leri aldim. Ogutmede Espresso veya Aeropress secenekleri olmadigi icin moka pot sectim. Umarim sonuc guzel olur. Ikisini de birer kiloluk aldim. Ozellikle bir kiloluk ucretleri indirim ile beraber bana makul gorundu. Bu foruma katkida bulunan herkese tekrar tesekkurler.

Merhaba bende #W10964919 sipariş no ile alıma katıldım tadım için öğütülmüş tercih ettim aldıgım tada göre ay ortasında begendiğim tadlardan kiloluk alım yapmayı düşünüyorum şimdiden emeklerinize teşekkür ederim 🙏

Arkadaşlar alım ile alakalı yorumları veya soruları bundan sonra "Sonuç" başlığı altında yazarsanız sevinirim. Firma ve soruları yanıtlayacak diğer kişiler rahat takip edebilsin.

Demleme rehberinin haberini görmüştüm fakat henüz inceleyebilme fırsatım oldu. Bu tarz bir rehberle 1-1.5 sene önce karşılaşabilmeyi isterdim. Demleme ve reçete çıkarma hususunda sorunları olan arkadaşlar için kamu hizmeti niteliğinde olmuş resmen. Emeğinize sağlık, 10 tane Youtube videosundan alınabilecek bilgi, referanslar da verilerek tek belgede toplanmış.

Son düzenleme:
Demleme rehberinin haberini görmüştüm fakat henüz inceleyebilme fırsatım oldu. Bu tarz bir rehberle 1-1.5 sene önce karşılaşabilmeyi isterdim. Demleme ve reçete çıkarma hususunda sorunları olan arkadaşlar için kamu hizmeti niteliğinde olmuş resmen. Emeğinize sağlık, 10 tane Youtube videosundan alınabilecek bilgi referanslar da verilerek tek belgede toplanmış.
Bunu gördüğüme o kadar sevindim ki. Günüm güzelleşti teşekkür ederim. Yardımı dokunduysa ne mutlu ❤️

”uzun süredir telefonuma mesaj gelmedi, acaba cok mu yalnizim” diye düsünüp üzülmeyin! Yapin Tetra’dan bir sepet gece yarisi 3:20’de ”hop hemserim almadin” sms’i atsinlar🙏🏻🙏🏻
Bana da başka firmalardan mail geliyordu, çok itici oluyor bu "hatırlatmalar".

Haziran ayı etkinliğine ben de 2 kg alarak katılmış bulunuyorum. Bir kısmını cold brew bir kısmını da espresso olarak değerlendireceğim. Degass süresi için paketi açmadan, olduğu gibi mi bekletmeliyim? Çekirdeği çekip bekletmenin bir farkı olur mu? El değirmeni kullandığım için bu süre boyunca çekmeye başlasam mı diye düşündüm.

Haziran ayı etkinliğine ben de 2 kg alarak katılmış bulunuyorum. Bir kısmını cold brew bir kısmını da espresso olarak değerlendireceğim. Degass süresi için paketi açmadan, olduğu gibi mi bekletmeliyim? Çekirdeği çekip bekletmenin bir farkı olur mu? El değirmeni kullandığım için bu süre boyunca çekmeye başlasam mı diye düşündüm.
Hocam çekirdeği çekip bekletirseniz kahveniz en iyi ihtimalle bir haftaya bayatlar. Zaten değirmen almanın bir amacı kalmazdı, öğütülmüş kahveyi bayatlamadan uzun süreler bekletebilseydik. Paketin içinde bekletmeniz yeterli olacaktır.

Hocam çekirdeği çekip bekletirseniz kahveniz en iyi ihtimalle bir haftaya bayatlar. Zaten değirmen almanın bir amacı kalmazdı, öğütülmüş kahveyi bayatlamadan uzun süreler bekletebilseydik. Paketin içinde bekletmeniz yeterli olacaktır.
Doğru diyorsunuz, ben o bağlantıyı kuramamıştım. Söylediklerinizi dikkate alacağım, teşekkür ederim. Peki, Hario Skerton Plus kullanan var mı? Cold brew için kaç click öğütmem gerekiyor?

Demleme rehberinin haberini görmüştüm fakat henüz inceleyebilme fırsatım oldu. Bu tarz bir rehberle 1-1.5 sene önce karşılaşabilmeyi isterdim. Demleme ve reçete çıkarma hususunda sorunları olan arkadaşlar için kamu hizmeti niteliğinde olmuş resmen. Emeğinize sağlık, 10 tane Youtube videosundan alınabilecek bilgi, referanslar da verilerek tek belgede toplanmış.
Hario filtreler ile tam tutturamadım tadı.

@fnidaf Hocam, size de öncelikle ülkemizi güzel bir şekilde temsil ettiğiniz için buradan teşekkür etmek istedim. 👏🙏

@Sefer Dağ Ben de bu şekilde referans tariflerin olmasını konusunda da emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletmek isterim. Bazı reçetelerde süreler yanlış yazılmış gibi, özellikle son kolonlarda 02:00-01:00 gibi olanlar var.

Isıtılmış şekilde Hario v60 porselen ve Hario kağıt filtreler kullanıyorum, bunlar çok etki eder mi?

Konga denedim
Sitedeki reçete ile çok hoş kokusu var , meyve tatları da geçerli , üzerine bi 1 saat sonra çay içiyorum tatları almaya devam ediyorum
Elinize emeğinize sağlık
günlük içeceğim kahve olarak repertuara ekledim ,

Geri