• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tetra N Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yoyasak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni seçkiyi aldım;
Demlemelere bugün başlayacağım, tadım notaları oldukça iddialı :)
Bir nitelikli kahve dükkanına gittiğimde en keyifli hususlardan birisi de kahve muhabbeti etmek, tabii ki buna istekli bir barista varsa. Yıldız'daki şubede Ceren hanım vardı galiba keyifli bir kahve muhabbetinin ardından deneyerek seti almak fazlasıyla mutlu etti.

İndirim ne kadar devam ediyor. Ben bugün dönüyorum elden alayım demiştim 100.yıldan. @Sefer Dağ 😊

Sadece bu set icin mi gecerli indirim? Tek seferde almak icin biraz yuksek gramajli, bizim 125 gramlik seceneklerden olusturabilecegimiz bir opsiyon daha olsaydi guzel olurdu

Merhabalar, Bahar Seçkisi içeriğindeki çekirdeklerimiz 125 gramdır. İndirimimiz bu seçkide geçerlidir ve seçkinin bulunduğu sepete eklenen diğer çeşitlerimizde birer pakette %10 indirim otomatik uygulanmaktadır.
Bahar Seçkisi dışında Espresso Seçkisi ve Filtre Seçkisi de seçkilerimiz arasındadır. O seçkilerimizi de tercih edebilirsiniz. Yeni gelen çekirdeklerimizin tümü seçki dışında henüz satışa sunulmadığı için ayrı ayrı seçilerek oluşturulabilecek bir seçki şimdilik bulunmuyor.
İlginiz için teşekkür ederiz.

Merhabalar,

Yeni seçkinin cuppingi yapılacak mı? Yarışma dolayısıyla sanırım yapılması planlanan cuppingler ertelendi diye düşünüyorum.

Merhabalar,

Yeni seçkinin cuppingi yapılacak mı? Yarışma dolayısıyla sanırım yapılması planlanan cuppingler ertelendi diye düşünüyorum.
Merhabalar,
Yarışma dolayısıyla ertelenen cupping etkinliğimiz bir sonraki haftaya planlamalar yapıyoruz . Hem yeni seçkimizdeki kahveler hemde dünya yarışmasında kullandığımız ve kavurduğumuz kahveyi de hep birlikte deneyimleme şansımız olacak. İlginiz için teşekkür ederim 🌿

Merhabalar,
Yarışma dolayısıyla ertelenen cupping etkinliğimiz bir sonraki haftaya planlamalar yapıyoruz . Hem yeni seçkimizdeki kahveler hemde dünya yarışmasında kullandığımız ve kavurduğumuz kahveyi de hep birlikte deneyimleme şansımız olacak. İlginiz için teşekkür ederim 🌿
Yarışma kahvesinin sınırlı sayıda satışa çıkması gibi bir imkan var mı ?

Merhaba Kahve Kulübü,

23 Nisan Salı günü, Tetra N Roastery atölyesinde özel bir cupping etkinliği düzenliyoruz. Siz değerli kahve severleri bu özel etkinliğe davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Etkinlik Detayları:
  • Tarih: 22 Nisan Salı
  • Saat: 18:30 – 20:30
  • Yer: Tetra N Roastery Atölyesi (Cebeci)
Bu etkinlikte, baharın canlılığını yansıtan yeni çıkan Bahar Seçkimizi tatma fırsatı bulacaksınız. Ayrıca, ülkemizi Amerika'da temsil eden ve adından söz ettiren demleme yarışmacımız Nida'nın yarışma kahvesinin tadımını yaparak, onun bu serüvenine ortak olacaksınız.

Etkinliğimizde, hem yeni çıkan kahvelerimizi keşfedecek hem de ekibimizle bir araya gelerek demleme teknikleri ve kahve kültürü hakkında sohbet etme şansı yakalayacaksınız. Nida'nın yarışma tecrübelerini dinleyerek, uluslararası arenada kahve demlemenin incelikleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Koltuklarımız sınırlı sayıda olduğundan, bu özel etkinliğe katılmak için lütfen bize info@tetranroastery.com adresinden ya da sosyal medya hesaplarımızdan ulaşın.

Bu özel cupping etkinliğinde sizleri aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz. Yenilikçi lezzetleri keşfetmek ve bir kahve topluluğu olarak bir araya gelmek için mükemmel bir fırsat!

Merhaba Kulüp, sizleri 23 Nisan'da düzenleyeceğimiz özel cupping etkinliğine davet etmek istiyorum. Bu etkinlikte Bahar Seçkimiz ve yarışmacımız Nida'nın Amerika'da temsil ettiği yarışma kahvesinin yanı sıra kavurma ve tadım üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirmek istiyoruz.

El Capricho: Sabahın serin saatlerinde bu kahve ile güne başlamak bambaşka. Yaz aylarında ise cold brew yapımı için ideal. El Capricho'nun ferahlatıcı ve canlı tadı açıkçası beni çok şaşırttı. Kenyamsı bir havası var diyebilirim. Sizin de denemeniz için sabırsızlanıyorum
.
Casa Negra: Bu kahve, tadım deneyimimde beni en çok şaşırtanlardan biri oldu. İlk yudumdan sonra, lezzetin zenginliği ve derinliği ikinci bir fincanı arzulamama neden oldu. Günlük kahveniz olmaya aday bu seçimi sizlere sunmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

Frinsa Manis: Endonezya'dan gelen bu kahve, koku ve lezzet bütünlüğü ile meyvemsi ve çiçeksi notaları barındırıyor. Fincanda bizi en çok şaşırtan kahvelerden biri; yenilikçi işleme yöntemlerini denemeyi ve şaşırmayı çok seviyoruz. Bu kahve bize alışılmadık ve benzersiz bir deneyim sundu. Size de bu lezzeti sunmayı dört gözle bekliyorum.

Marcala Caballero: Extended fermantasyon natural işlemi gören bu kahve dengeli bir profil sunuyor. Fermentasyon süreci, kahvenin tatlı ve meyvemsi notalarını güçlendirirken kokusuyla da bu notaları hissettiriyor. Bu kahve fincanda derin ve tatmin edici bir deneyim sunuyor.

Jairo Arcila (Pink Bourbon): Yıkanmış bir Pink Bourbon olan bu kahve içtiğinizde gerçekten de bir Pink Bourbon mu içiyorum diye düşündürecek. Ben çok sevdim. Sizin de hoşunuza gideceğine eminim. Vanilya ile başlayan tatlılık, çiçeksi tatlar ile devam ediyor. Doğanın bize sunduğu mükemmel lezzetleri tek bir fincanda birleştiriyor.

Jairo Arcila EF2: Bu çekirdekle farklı profiller oluşturdum ve her profilde bana farklı hisler yaşattı diyebilirim. Bu kahveyi deneyeceğiniz için çok heyecanlıyım çünkü 3 farklı profille cuppinge ekleyeceğiz bu kahveyi. Yapılan farklı profilleri deneyerek her birinde farklı bir deneyim yaşayacaksınız.

Luz Helena: Yaz sezonu için mükemmel bir çekirdek olan Luz Helena, cold brew'da fermente notaları hissetmenizi sağlayacak. After taste’i ile çok uzun ve tatlı bir deneyim sunuyor diyebilirim.

Bu özel etkinlikte sizleri aramızda görmek için sabırsızlanıyorum. Yeni çıkan Bahar Seçkimizi keşfederken, Nida'nın yarışma kahvesi ile ilgili deneyimlerini dinleyecek ve kahve üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştireceğiz. Bir araya gelip kahvenin birleştirici ve yenileyici gücünü bir kez daha hatırlayalım.

Son düzenleme:
Merhaba Kulüp, sizleri 22 Nisan'da düzenleyeceğimiz özel cupping etkinliğine davet etmek istiyorum. Bu etkinlikte Bahar Seçkimiz ve yarışmacımız Nida'nın Amerika'da temsil ettiği yarışma kahvesinin yanı sıra kavurma ve tadım üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirmek istiyoruz.
katılmayı çok isterim yeri ve saati nasıl olacak?

Sefer bey İstanbul'a taşının, diğer türlü Ankara 'ya günü birlik gidip gelmek zor. Burda daha çok müşteriniz var . 😄

Geri