• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Termos Mug Alırken Bakmanız Gerekenler - Kısa Rehber

Hangi markayı kullanıyorsunuz?

• Thermos

Oy: 27 5.5%
  • Stanley

Oy: 225 45.9%
  • Contigo

Oy: 66 13.5%
  • Zojirushi

Oy: 66 13.5%
  • Camelbak

Oy: 0 0.0%
  • Oxo

Oy: 1 0.2%
  • Starbucks

Oy: 34 6.9%
  • Diğer

Oy: 71 14.5%

• Kullanılan toplam oy
    490
Önceki sayfalarda baya gömen olmuş Stanley'i özellikle tat konusunda. O yüzden bir soru işareti oldu bende de. Seramik olanları takip etmek lazım sanırım.
Ben stanley kullanmıyorum ama starbucks termosundan daha kaliteli olacağını var sayıyorum. Tat konusundaki sıkıntı, plastik ya da metal tadıysa bir şey diyemem ama bekleyen kahvenin tadında bozulma kaçınılmaz değil mi zaten.

Arada lazım oluyor diye hem sıcak tutan hem de ekstra bardak taşımadan üstünden içebileceğim bir termos alasım vardı.
Elimin altında Starbucks'dan bir tane gözüme kestirmiştim ama hiç fiyatlarına bakmamıştım.
Bugün termosun altını çevirdim ve 279.90tl :)
Harbiden bu parayı edecek kalitede ürünler mi yoksa markacılık mi?

Beklentim 1-2 saat civarı sıcak tutsun ve tadını bozmasın. Genelde arabada ya da dışarı çıkarken yanıma alıp kısa sürede tüketebileceğim tarzda bir ürün ihtiyacı var.
Ben şahsen almam, adı starbucks olduğu için o kadar yüksek o termosların fiyatı. Marka takıntısı olanlar için o fiyatlar. Şahsi fikrim fiyat performans olarak aladdin termoslar en iyisi gibi duruyor, yeni seri stanley one-hand muglarda bence iyi. Nurgaz'da yeni bardak termoslar çıkarıyordu ona da bakabilirsin.

Tat olayı her termos için geçerli, stanleye özgü değil.

stanleylerdeki metalik tat olayına bir çözüm bulmayacak sanırım bu stanley firması. beni çok rahatsız ediyor ya o tat bilmiyorum siz nasıl düşünüyorsunuz.

stanleylerdeki metalik tat olayına bir çözüm bulmayacak sanırım bu stanley firması. beni çok rahatsız ediyor ya o tat bilmiyorum siz nasıl düşünüyorsunuz.
Benim şu ana kadar en memnun kaldığım Stanley ceramivac oldu. İç kaplaması seramik ve lastik parça teması daha iyi, kapakta lastik conta yok. Tabi ki taze yapılmış kahve gibi olmuyor ve çok uzun süre sıcak tutmuyor ama sabah 7 de yaptığım kahveyi 9 ve 14 de içiyorum sıcaklık iyi ve tat olarak en azından içilebilir bir sonuç alıyorum.

Evet o tat ne yazık ki One-Hand'de oluyor ama zaten termosu idarelik olarak kullandığım için rahatsız etmiyor. Vakumlu Stanley termosta o tat hiç olmuyor.

Özelligi nedir bu carter in? Şuan bende zojiruahu termos var onun içide seramik kaplı ama bugun icine 400 gr kahve koyup 30 dakika sonra içtim bariz şekilde acılaşmış .Demlenmeye devam etmiş.Bu carter o bakimdan bir avantaj saglar mi? Yoksa zojirushinin de 500 ml lik boyu var gayet isitiyi tutan ve kaplamalı

Yakin bir zamanda coffeetopialar’da coffeetopia kalitesine yakisir oyuncaklar geliyor :)

Stanley Ceramivac aldım. Tumbler modeli çevir aç kapaklı şişe modelinden biraz farklı. Bulmak biraz zor oldu.
Aslında contigo glaze daha verimli duruyordu ama canlı görünce biraz daha uzun ve kaba geldi gözüme.

Sızdırmazlık vaadetmiyor ilk denemelerime ve videolarına göre ama önceliğim değildi zaten.
Arabada ve yolda kolayca içmek için güzel oldu.
İlerleyen günlerde kullandıkça izlenimleri eklerim.

Ekli dosyalar

• 3D6AD0A5-62A3-428E-99C9-6CD91B4C3FB7.jpeg
    3D6AD0A5-62A3-428E-99C9-6CD91B4C3FB7.jpeg
    451.9 KB · Görüntüleme: 63
  • 72E302EF-7023-4132-9086-8D47DF19CF16.jpeg
    72E302EF-7023-4132-9086-8D47DF19CF16.jpeg
    341 KB · Görüntüleme: 60
  • 1D50C8BA-EE02-4CD6-B30B-564F81CF3BF1.jpeg
    1D50C8BA-EE02-4CD6-B30B-564F81CF3BF1.jpeg
    392.5 KB · Görüntüleme: 59
  • 9D000A17-5383-4B63-B5DE-F4B74D72357B.jpeg
    9D000A17-5383-4B63-B5DE-F4B74D72357B.jpeg
    360.2 KB · Görüntüleme: 59
Stanley Ceramivac aldım. Tumbler modeli çevir aç kapaklı şişe modelinden biraz farklı. Bulmak biraz zor oldu.
Aslında contigo glaze daha verimli duruyordu ama canlı görünce biraz daha uzun ve kaba geldi gözüme.

Sızdırmazlık vaadetmiyor ilk denemelerime ve videolarına göre ama önceliğim değildi zaten.
Arabada ve yolda kolayca içmek için güzel oldu.
İlerleyen günlerde kullandıkça izlenimleri eklerim.

Çok şık görünüyor, deneyimledikten sonraki yorumlarınızı bekliyorum. Bende Stanley Switchback var içine koyup götürdüğüm kahveden keyif alamıyorum içmek için içiyorum açıkcası 😏

Amerikadan 15-20 dolara aldığım Contigo termosumu kaybettim, burada fiyatı 250-300 civarında :(

Yeni turla birlikte birçok Fellow ekipmanına tam kadro giriyoruz. Duyuracağım tam detaylar netleştiğinde. Carter da evet bunlardan biri :)

Carter'ın fiyatı nasıl olacak, şimdiden söyleyebiliyor musunuz? En son Fellow'un sitesinde %15'lik indirim vardı termos fena sayılmayacak bir fiyata geliyordu.

Geri