• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Termos Mug Alırken Bakmanız Gerekenler - Kısa Rehber

Hangi markayı kullanıyorsunuz?

• Thermos

Oy: 27 5.5%
  • Stanley

Oy: 225 45.9%
  • Contigo

Oy: 66 13.5%
  • Zojirushi

Oy: 66 13.5%
  • Camelbak

Oy: 0 0.0%
  • Oxo

Oy: 1 0.2%
  • Starbucks

Oy: 34 6.9%
  • Diğer

Oy: 71 14.5%

• Kullanılan toplam oy
    490
Almak isteyen olursa Zwilling çift cidarlı latte bardağı 450 ml 2 tanesi 169 lira AMAZONAPP koduyla 140 liraya geliyor çok iyi fiyat tencere gibi bardak

Valla çok teşekkürler, indirimleri görünce eşime kaptık bi zojirushi😊

Baktım hocam paylastigim ürün 140 liraya geliyor aynısı sizin verdiğiniz sitede 240 lira 😁

Alaaddin marka şu termosu kullanıyorum. Sıcak tutma olarak çok memnun olduğum söylenemez. Ben 100₺'ye almıştım şimdi ikiye katlamış. Biraz daha koyup Contigo veya Stanley kullanmak daha mantıklı olur.
Sürekli kahve için kullanıyorum. Günlük kahve demleyip işe giderken yolda veya işte kullanıyorum.
Kahve tadının en az bozulması için sabah kahve demledikten sonra termosu sıcak su ile çalkalayıp biraz bekletiyorum sonra kahveyi koyuyorum. Sadece kapağını deterjanla yıkıyorum, içinin temizliğinde bir önceki gün çok az kalan kahveyi sıcak suyla yıkıyorum. İçi hala parlak herhangi bir kararma yok :D https://www.trendyol.com/aladdin/le...-32064546?boutiqueId=546914&merchantId=107761

@ytghan benim de yakın arkadaşlarımdan biri kullanıyor ve oldukça memnun, ben de birçok bilinen markayı denemiştim bakalım zojirushi nasılmış görücez😎

@anilada biraz fazla uzattım ama şunu söyliyim.Bende stanleyin mug olan modelinden var.Basmalı olan içme kısmı o kadar kötü tasaelanmiş ki ne içebiliyorsunuz ne de suyu tutuyor.Akıtıyor bozuluyor vs.Birçok arkadaşımda da aynisi oldu.üstelik direkt dışarıya açik insanin midesi bulanıyor.
Bunu araştırdığım da içme kısmını falan baya düzgün yaptıklarını gördüm.Yoksa termos arayışım yoktu.Umarım memnun kaliriz hayirli olsun

Stanley ürünleri amazonda da uygun sanki bu ara

Screenshot_20210103-155209.jpg
Şuanda indirime girmiş, almayı planlayanlar varsa bence iyi fiyat.

Arada lazım oluyor diye hem sıcak tutan hem de ekstra bardak taşımadan üstünden içebileceğim bir termos alasım vardı.
Elimin altında Starbucks'dan bir tane gözüme kestirmiştim ama hiç fiyatlarına bakmamıştım.
Bugün termosun altını çevirdim ve 279.90tl :)
Harbiden bu parayı edecek kalitede ürünler mi yoksa markacılık mi?

Beklentim 1-2 saat civarı sıcak tutsun ve tadını bozmasın. Genelde arabada ya da dışarı çıkarken yanıma alıp kısa sürede tüketebileceğim tarzda bir ürün ihtiyacı var.

Arada lazım oluyor diye hem sıcak tutan hem de ekstra bardak taşımadan üstünden içebileceğim bir termos alasım vardı.
Elimin altında Starbucks'dan bir tane gözüme kestirmiştim ama hiç fiyatlarına bakmamıştım.

Beklentim 1-2 saat civarı sıcak tutsun ve tadını bozmasın. Genelde arabada ya da dışarı çıkarken yanıma alıp kısa sürede tüketebileceğim tarzda bir ürün ihtiyacı var.
Bende bu tarz bir ürün arıyorum..evden işe gidene kadar idare etsin 1 saat sıcak tutsun tadı bozmasın..böyle bir ürün bilen varsa tavsiyede bulunursa memnuniyet duyarım

Henüz iyi bir termosun yok ama Zojirushi almak istiyorum büyük ihtimalle Zojirushi olacak gibi görünüyor.

Bence amazona bir bakın bu rakamlara, 5 6 saatin üzerinde sıcak tutan stanleyler var. Fiyatları da sanki bu aralar indirime girmişti

Bence amazona bir bakın bu rakamlara, 5 6 saatin üzerinde sıcak tutan stanleyler var. Fiyatları da sanki bu aralar indirime girmişti
Önceki sayfalarda baya gömen olmuş Stanley'i özellikle tat konusunda. O yüzden bir soru işareti oldu bende de. Seramik olanları takip etmek lazım sanırım.

Ben zonirushi aldim 600 ml olandan.Fazla denemedim ama içinde kaplama var.Sıcsk tutması iyi gibi.Agirligi da baya baya az.Şehir uçin bence ideal.Stanley mug vardı bende ağiz kismi 2-3 kez bozuldu yenisini verdiler.Bu seferde koku yapti plastigi.Baya da kalas gibi bir yapisi vardi.Bu zojirushu daha iyi geldi bana.Ama tat konusuna bir sey diyemem illaki bozulur sıcak tuttugun surece içeride demlenmeye devam eder.Termosla alakasi yok

Bende bu tarz bir ürün arıyorum..evden işe gidene kadar idare etsin 1 saat sıcak tutsun tadı bozmasın..böyle bir ürün bilen varsa tavsiyede bulunursa memnuniyet duyarım

Stanley One-Hand 2.0 öneririm. Kasım ayında indirimde almıştım. Çok memnun kaldım.

Geri