begefendi
Barista
- İsim
- Ercan
Daha fazla
- İsim
- Ercan
- Espresso Makinesi
- Flair 58+
- Değirmen
- Niche Zero, Comandante C40, Fellow Ode
- Ekipmanlar
- Fellow Stagg EKG, Origami, Aeropress, Hario V60, Orea MK3, Felicita Arc, Soy C3G, Sage SDC450
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Ankara
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Çankaya
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Yenimahalle
Ben bu termosu kullanıyorum. Bu ve buna benzer elde taşınıp pratik şekilde kahve yudumlanabilecek termoslar marka fark etmeksizin kahveyi uzun süre sıcak tutamıyor. 5 saat sıcak tuttuğunu iddia eden bu ürünle maksimum 2,5-3 saat sonrasında kahve içmek keyifsiz bir hal alıyor. Ben eskiden americano yapıp koyuyor ve tadından feragat etmeyi göze alıyordum fakat soğumasını göze alamıyorum çünkü maalesef bu termoslarla lezzeti saklamanın yolu yok. Ben içeceğimi yaparım yolda giderken ufak ufak içerim veya hazırlama-içme arası süre 2,5 saati aşmaz diyorsanız mantıklı olabilir. Daha fazla süreler beklenecekse, vakumlu modelleri tavsiye ederim onların sıcaklık muhafazaları daha iyi ama onlarda bildiğim kadarı ile baktığınız modeldeki gibi pratik bir kullanım yok. Vakumlu kapağı açıp bardağa döküp içiyorsunuz. Ben elimdeki bu tarz termosları daha çok iş yerinde yoğun günlerimde hazırladığım içecekleri daha uzun süre içebilmek için kullanıyorum (yarım saat kadar) zira insan işe dalıp çayı/kahveyi unutabiliyor bir kenarda. Herhangi bir yoğunluk, üşengeçlik söz konusu değilse çayımı/kahvemi asla metal kap içinden ağzımı plastiğe dayayarak içmem.Amazon.com.tr Stanley One-Hand 2.0 indirime girmiş. Arabada veya iş yerinde uzun süre çalıştığım zamanlarda kullanmayı düşünüyorum. Daha önce kullananlar var mı?
Stanley One-Hand 2.0 Çelik Termos Bardak, Haki, 0.35 Lt : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
Stanley One-Hand 2.0 Çelik Termos Bardak, Haki, 0.35 Lt : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoorwww.amazon.com.tr