600gr ve üzeri demleme yaptınız mı hiç? Yaptıysanız hangi oranı kullandınız ve sonuç ne oldu? Okulda filtre kahve makinesiyle 1500lük kahveler demliyoruz amacımız ders aralarında bizi ayakta tutsunacaba bu makine 600 ve üzerinde ideale ne kadar yaklaşıyor? asıl değerlendirilmesi gereken kategori 600-1200gr arası sanki
Ben her 10 gr kahve için 250 ml su kullanıyorum600gr ve üzeri demleme yaptınız mı hiç? Yaptıysanız hangi oranı kullandınız ve sonuç ne oldu? Okulda filtre kahve makinesiyle 1500lük kahveler demliyoruz amacımız ders aralarında bizi ayakta tutsunacaba bu makine 600 ve üzerinde ideale ne kadar yaklaşıyor? asıl değerlendirilmesi gereken kategori 600-1200gr arası sanki
Nadir de olsa ben de bu oranı kullandım. Temelde okulda toplu kahve demlerken kahvenin kavrumu çekim kalınlığı ve miktar çok değiştiriyor oranı. Bir de okulda genel içiciler "yumuşak kahve" isteyince. Miktar çok olunca (60-70gr) suyun hazneden taşmaması için ve acılaşmaması için kalın çekmek gerekiyor kahveyi. Makine çok uzun sürede demlediği için de oranın artması gerekiyor mecburen. Bir de koyu kavrum kahve ise oran iyice artıyor. Benim demlemelerim 60gr civarı kahve oran da 1-20 civarında değişiyor toplu demlemede.Ben her 10 gr kahve için 250 ml su kullanıyorum
Kesinlikle iyi alet, verdiğiniz paranın hakkını aldığınız keyfle hızla geri ödüyor... sonuçta biz kafe işlemiyoruz, bizim için tek ölçü, ucuza almadığımız o cici kahveleri heba etmeden keyfle tüketmek... yani manevi tatmin... kendi adıma şu aleti uygun fiyatlı alabildiğim için indirim duyurusunu burada paylaşan arkadaşımıza tekrar teşekkür ediyorumÇok iyi bir makina bu. Manuel demlemeyi unuttum bunun sayesinde.![]()
hocam sizin faydalandığınız indirim hala geçerli mi?Kesinlikle iyi alet, verdiğiniz paranın hakkını aldığınız keyfle hızla geri ödüyor... sonuçta biz kafe işlemiyoruz, bizim için tek ölçü, ucuza almadığımız o cici kahveleri heba etmeden keyfle tüketmek... yani manevi tatmin... kendi adıma şu aleti uygun fiyatlı alabildiğim için indirim duyurusunu burada paylaşan arkadaşımıza tekrar teşekkür ediyorum![]()
Değil, biz geçen yılın modelini kendi fiyatından indirimli olarak almıştık, şu anda satılan yeni model(bir iki farkı var) yeni fiyatlı urun, ona da bir indirim uyguluyorlar gördüğüm kadarıyla...hocam sizin faydalandığınız indirim hala geçerli mi?
anladığım kadarıyla şu an satılan bütün ürünler kgb select modeli. önceki modeli kendi sitesinde bulamadım, türkiye'de satış yapan sitelerde de güncellenmiş.