• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tanat Coffee (Kawa)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim 3*250 aboneliğimden bir tane brezilya çıktı mesela. Ama paketin içinde bir tane pink bourbon bir tane de diego bermudez thermal shock pink bourbon çıktı ki onun fiyatı 29 eur. Her şey çıkabiliyor sanırım ve abonelere kasıtlı kalan ürünleri gönderen bir firmaya benzemiyor. Yalnız ilk deneyimimde iletişimleri sıkıntılı çıktı (siparişim erken gönderildi) ve adresimi de eksik yazmışlardı. Biraz uğraştırdılar. Size denk gelmeyebilir tabii bu sorunlar.
Hocam mesela dilediğiniz zaman iptal edebiliyormusunuz yada uzun bir süre 3 4 ay almak istemediğimizde kartı yurtdışı alışverişe kapatınca ne oluyor acaba bunu merak ettim😅

Hocam mesela dilediğiniz zaman iptal edebiliyormusunuz yada uzun bir süre 3 4 ay almak istemediğimizde kartı yurtdışı alışverişe kapatınca ne oluyor acaba bunu merak ettim😅
Açıp kapatan, sadece belli dönemlerde açan, ay atlayan vb. olanakları kullanan insanlar olduğunu biliyorum. Ben yeni kullanmaya başladım ama account sekmesinde pause, skip, change next order date gibi güzel özellikler var. standout10 koduyla %20'ye ek %10 düşüyor, bilginiz olsun.

Açıp kapatan, sadece belli dönemlerde açan, ay atlayan vb. olanakları kullanan insanlar olduğunu biliyorum. Ben yeni kullanmaya başladım ama account sekmesinde pause, skip, change next order date gibi güzel özellikler var. standout10 koduyla %20'ye ek %10 düşüyor, bilginiz olsun.
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için peki siz şuan hesabı yönetme kısmından iptal edebiliyormusunuz yada mail yolu ile bir iptal etme seçeneği sunuluyor mu hocam

Gectigimiz ay kendi arkadas grubumuz arasinda ortak bir alim yaptik
Jhoan vergera - Java varyete ( Anaerobik yıkanmış )
Nestor lasso - Sidra varyete ( Naturel - uzatilmis fermantasyon )
200 gr + 200 gr olacak sekilde her iki kahve kisi basi 850 tl gibi bir fiyata geldi
Boyle detayli yazmamdaki sebep , yurt disi alimindan uzak duran arkadaslarin dikkatini cekmek
İki kahvede cok guzel ama ozellikle bahsetmem gerek ki Nestor lasso sidra cok baska bir boyut , bu adamin geçen yıl bubble gum kahvesi ( Felipe restreponun kahvesiymis 🙃 ) benim icin ilk çarpici deneyim olmustu yine aradan gecen bir senenin ardindan bu bahsettigim sidra kahveside cok baska bir ust duzey deneyim yasatti Yerli piyasadaki kahve fiyatlandirmalari artik benim gozumde inandiriciligini kaybetti ve samimi gelmiyor o yuzden imkanlar dahilinde yurt disi alimi ve yerli piyasada F/P kahvelere yonelerek hareket edecegim Ayni sehirde samimiyetiniz olan arkadas gruplariyla ortak alimlar yaparak , guzel deneyimler elde edebilirsiniz
Not : Paramizla rezil olmadan kahve icmek ayri bir keyif :)
İlk önemli deneyimim kıymetli dostum @Gigesa sayesinde olmustu , hakki ödenmez ☕😊

Son düzenleme:
Gectigimiz ay kendi arkadas grubumuz arasinda ortak bir alim yaptik
Jhoan vergera - Java varyete ( Anaerobik yıkanmış )
Nestor lasso - Sidra varyete ( Naturel - uzatilmis fermantasyon )
200 gr + 200 gr olacak sekilde her iki kahve kisi basi 850 tl gibi bir fiyata geldi
Boyle detayli yazmamdaki sebep , yurt disi alimindan uzak duran arkadaslarin dikkatini cekmek
İki kahvede cok guzel ama ozellikle bahsetmem gerek ki Nestor lasso sidra cok baska bir boyut , bu adamin geçen yıl bubble gum kahvesi benim icin ilk çarpici deneyim olmustu yine aradan gecen bir senenin ardindan bu bahsettigim sidra kahveside cok baska bir ust duzey deneyim yasatti Yerli piyasadaki kahve fiyatlandirmalari artik benim gozumde inandiriciligini kaybetti ve samimi gelmiyor o yuzden imkanlar dahilinde yurt disi alimi ve yerli piyasada F/P kahvelere yonelerek hareket edecegim Ayni sehirde samimiyetiniz olan arkadas gruplariyla ortak alimlar yaparak , guzel deneyimler elde edebilirsiniz
Not : Paramizla rezil olmadan kahve icmek ayri bir keyif :)
İlk önemli deneyimim kıymetli dostum @Gigesa sayesinde olmustu , hakki ödenmez ☕😊
Kawa'nın sidrası gerçekten çok acayip. Fiyat ve sunduğu fayda açısından söylediklerinize katılıyorum. Bu iki kahveye ek olarak (sidra tükenmiş sanırım) alacak arkadaşlara önerim şunlar: la pachuca, efm (kawa lot), bir tane de yıkanmış pacamara vardı. Hepsi harika. Özellikle pacamara çok zarif, temiz ve hoş bir meyvemsiliğe sahip.

Yakın zamanda alım yapan arkadaşlar gümrük problemi yaşadınız mı?

Merhabalar

Haftaya Paris'te 1 haftalık bir tatil yapmayı düşünüyorum.
Kawa Coffee'den çekirdek kahve almayı planlıyorum. V60 ya da Sage filtre kahve makinesinde kullanmak için bana önerebileceğiniz güzel kahve çeşitleri var mı? bütceç maks 200 Euro olacak. 4-5 farklı çeşit kahve denemek isterim.

Desteğiniz için şimdiden teşekkürler!

Yani bilemedim. 9 yıl boyunca inşa edilmiş marka marka bir isimdi, normalde böyle bir tanınmışlığı kaybetmek istemezsin. Acaba sebebi ne ola ki?

Hiç içimden gelmedi başlığı değiştirmek ama yapacak bir şey yok.

Yani bilemedim. 9 yıl boyunca inşa edilmiş marka marka bir isimdi, normalde böyle bir tanınmışlığı kaybetmek istemezsin. Acaba sebebi ne ola ki?

Hiç içimden gelmedi başlığı değiştirmek ama yapacak bir şey yok.
Ya İsim hakları başka birindedir davalanmıştır ya da isim haklarını satmıştır :) veya el değiştirmiştir.

KURUCULARIN MESAJI

10. yılımızın eşiğinde, yeni bir döneme adım atıyoruz. 2016 yılında, net bir hedefle kavurma atölyemizi kurduk: nitelikli kahveyi herkes için erişilebilir kılmak. İki kahve tutkunu dost olarak başladığımız bu yolculukta, bugün 50’den fazla kişilik bir ekiple kahvelerimizi kahve dükkânlarımızda, evinizde ve birçok iş ortağımız aracılığıyla sizlerle buluşturuyoruz.
Kawa macerası bize, dünyanın dört bir yanına seyahat etme ayrıcalığını sundu. En güzel kahve bölgelerini, yeni tatları ve alışılmadık dokuları keşfetme fırsatı bulduk. Her üreticiyle kurduğumuz bağ, daha sürdürülebilir ve sorumlu uygulamalara geçme aciliyetini bize tekrar tekrar hatırlattı.
Şimdi ise açtığımız bu yeni sayfa, lezzetin de ötesine geçen bir mükemmellik arayışının ürünü.
TANAT ile olgunluğumuzu ve bu özel, zahmetli ürünü yetiştiren insanlara saygı duyarak, toprakları ve kaynakları koruma konusundaki kararlılığımızı ortaya koyuyoruz.
Bu yaklaşımda, kahvelerimizi sadece bir "kawa"dan ibaret görmüyoruz. TANAT, sadece bir isim değişikliği değil. Bu; etik, şaşırtıcı, kendini ifade eden, yenilikçi ve sürdürülebilir bir nitelikli kahveye hayat verme vizyonudur. Kavurma konusundaki ustalığımızı ve keşfetme tutkumuzu, anlamı olan istisnai bir kahve üretimi için kullanma arzusudur.

Alexis & Antoine

BU DEĞİŞİKLİK NEDEN?

Yaklaşık 10 yıl önce seçtiğimiz ismin hukuki açıdan tamamen bize ait olması mümkün değildi. Kawa, uluslararası düzeyde tescil edilebilir bir marka değildi. Başta bir engel gibi görünen bu durum, sonunda bir fırsata dönüştü: markamızı yeniden düşünme, vizyonumuzu sorgulama ve onu nereye taşımak istediğimizi yeniden tanımlama fırsatı.
Kawa isminin artık bizi eskisi kadar yansıtmadığını ve markamızın tüm karmaşıklığını ve zorluklarını anlatmadığını fark ettik.

İşte böyle doğdu TANAT.
Olgunluğumuzu, bağlılığımızı ve lezzetin ötesindeki mükemmellik arayışımızı yansıtan bir isim.
Tanımı olmayan, özgür bir isim; kendi benzersiz hikâyemizi yazmamıza olanak tanıyor.
TANAT ile birlikte, yeni bir sayfa açıyoruz.
Bu yolculukta bizi özel kahveye olan tutkumuz, yüksek standartlarımız ve yenilik yapma kararlılığımız yönlendiriyor.

Özetle fikri ve sınai haklar mevzusu. Kahveler güzeldir, mükemmeldir ancak markanızın tescili hususunda eliniz güçlü değilse boşa kürek çekiyorsunuz demektir. Kaçınılmaz olarak onlar da bunu yaşamış. Kawa ismine alıştığımızdan olsa gerek, TANAT ne dedim istemsizce. 😂

Kava falan olamaz mıydı gidip tanat yapmışlar, çok yadırgadım. Bizdeki de laf gerçi, zor alışveriş yaparız ordan bu gümrük zagazugalarından sonra :D

Geri