• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tanat Coffee (Kawa)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar, bu hafta Paris’e gitmişken Kawa cafesine gitmeden kendimi alıkoyamadım. İçerde çalışanlar vardı, o yüzden Kahvekulübü bundle hakkında çok haberleri yoktu. Malesef patronda orada değildi. Birkaç kahve aldım. En azından kahveleri koklamama olanak sundular. V60 ethiopia 9 euro idi.(Paris pahalı ^-:)

E18CD812-7B38-4174-A0A2-6AD0BFA02DE1.jpeg

selamlar.Kawa dan kinto ve kalita server siparişi bermek istiyorum.Gümrük vergisi ve durumuyla ilgili bilgisi olan var mı?

Kawa da V60 için mutlaka denemelisin dediğiniz bir kahve hangisi olur? 1 ay içerisinde Paris te olacağım hem tadım hem satın alma adına
Panama Abu 9 - Panama Janson 134 orda içmenizi oneriyorum .

Satın almak için ise Jhoan Vergara Java gayet başarılı bir kahve .

Yok mu bunu getircek bir babayiğit. 50 gramı bölüşelim :cool:

Ben La Pachuca'yı bayağı beğendim. Tertemiz meyvemsi, yüksek asidite, şurup gibi.
Perla Negra eh işte. Fazla fermente, şarabımsı tatlar. Bu profildeki kahveler ortalama içtiğimiz kahvelere dönüştü zaten. 🤷‍♂️

Ben La Pachuca'yı bayağı beğendim. Tertemiz meyvemsi, yüksek asidite, şurup gibi.
Perla Negra eh işte. Fazla fermente, şarabımsı tatlar. Bu profildeki kahveler ortalama içtiğimiz kahvelere dönüştü zaten. 🤷‍♂️
Çünkü neden. Bizim kavurucularımız da artık üst düzey kahveleri getirmeye başladılar. Ben bu sene çok iyi kahveler içtim mesela. Bunun daha yükseklere çıkmasını diliyoruz

Selamlar, bu hafta Paris’e gitmişken Kawa cafesine gitmeden kendimi alıkoyamadım. İçerde çalışanlar vardı, o yüzden Kahvekulübü bundle hakkında çok haberleri yoktu. Malesef patronda orada değildi. Birkaç kahve aldım. En azından kahveleri koklamama olanak sundular. V60 ethiopia 9 euro idi.(Paris pahalı ^-:)

Ekli dosyayı görüntüle 29928
Tahsin Hocam selamlar , bizim indirim kodu şubede işe yarıyor mu denediniz mi :)

Üye olmadığınız mail adresini yazarsanız referral link atabilirim. 5€ indirim veriyor ilk alışverişte.

@CoFFeePaTh a da daha once soyledim. Arkadaslar blend genelde zaten dusuk kalite bir pakettir cogu yerde. Ben blendlerin nitelikli oldugunu bile dusunmuyorum. Siz siz olun, single originden sasmayin. Single originde tat farki anca hasattan degisiklik gosterir. Tabi ayni kavruldu ise.
Blend sadece espresso'da iyidir. O da elindeki kötü kahveyi eritmek için yapılan blend değil. Güzel bir tat yakalamak amacı ile yapılan blend'ler iyidir. Çok iyi espresso blend'leri içtim. Özel olarak hazırlanmış farklı ülkelerden farklı oranlarda yapılmıştı.

Bence üst düzey değil, değinmek istediğim konu global kahve trendiyle alakalıydı. Ben sevmiyorum böyle kahveler.
ben kasadan içtiğim kahvelere benzer baya kahve içtim bu sene. Bu aralar ayrıca kahvelerde deneysel yöntemler çok arttı. Bu da farklı ve ilginç sonuçlar ortaya çıkarıyor.

Şuanda da standout aboneliğe bakıyorum ama avantajlı gibi gelsede yinede müşteriye satamadığı kahveyi aboneye gönderme olasılığı fazla
Benim 3*250 aboneliğimden bir tane brezilya çıktı mesela. Ama paketin içinde bir tane pink bourbon bir tane de diego bermudez thermal shock pink bourbon çıktı ki onun fiyatı 29 eur. Her şey çıkabiliyor sanırım ve abonelere kasıtlı kalan ürünleri gönderen bir firmaya benzemiyor. Yalnız ilk deneyimimde iletişimleri sıkıntılı çıktı (siparişim erken gönderildi) ve adresimi de eksik yazmışlardı. Biraz uğraştırdılar. Size denk gelmeyebilir tabii bu sorunlar.

Geri