Arkadaşlar yok mu artıran?Aslında bence İtalyan roast Robusta içeren şöyle bol kremalı yoğun bir blend için talep yoğun olacaktır. İlk talep benden gelsin o zaman.
Arkadaşlar yok mu artıran?Aslında bence İtalyan roast Robusta içeren şöyle bol kremalı yoğun bir blend için talep yoğun olacaktır. İlk talep benden gelsin o zaman.
Sipariş No:#1204779137Merhaba, öncelikle siparişiniz için teşekkür ederiz. Sizin de belirttiğiniz gibi 60 gr. paketleme operasyonel olarak biraz zor olsa da bu etkinlikte topluluğun isteklerini gerçekleştirmeye çalıştık ve yukarıda da bahsedildiği gibi bunun için tüm seçkimizi içeren 5 farklı tadım seti tasarladık. Umarız herkes için güzel bir etkinlik ve güzel bir ay olur.
Ayrıca, Dimtu'yu şahsen ben de çok severek içiyorum, beğeneceğiniz kanaatindeyim. Şimdiden afiyet olsun![]()
Tekrar selam, mümkün mü bilmiyorum ama espresso setteki blendlerden birini degass süresi dolmaya yaklaşmış şekilde gönderirseniz sevinirim, espresso çekirdeğim kalmadı.#1824775901 ile katıldık![]()
Merhaba,#8504810779 ile alıma katıldım. Aynı çekirdekler farklı iyi kavuruculardaki fiyatları ile kıyaslandığında ve paketlerin de 200 gr olması nedeniyle fiyatların bana yüksek geldiğini söyleyebilirim. Umarım fiyat farkına değecek bir kalite farkını hissedebilirim.
Sipariş No:#1204779137
finca el jardin veya rococo blendi önceki kavrumdan gönderme ihtimaliniz var mı, ikisinden biri. Espressoda direk tüketmek istiyorum, başka kahvem kalmadı çünkü.
Merhaba,Tekrar selam, mümkün mü bilmiyorum ama espresso setteki blendlerden birini degass süresi dolmaya yaklaşmış şekilde gönderirseniz sevinirim, espresso çekirdeğim kalmadı.
Ben varım hocam, şöyle kaliteli robusta içeren ve oranı belli bir blend olsa da her daim alsak...Arkadaşlar yok mu artıran?
Kesinlikle..hiç sevmiyorum öğütücü kalibrasyonu yapmayı… acılık barındırmayan kaliteli bir İtalyan espresso her zaman tercihim. Bilmiyorum Robusta işin içine girince maliyet mi artıyor acaba..çok az firmada bu şekilde devamlı üretilen espresso çekirdek var.Ben varım hocam, şöyle kaliteli robusta içeren ve oranı belli bir blend olsa da her daim alsak...
Merhaba,
Cok tesekkurler oncelikle.
Uyariniz icin de ayrica tesekkurler, tekrar kontrol edecegim. Eger bu sekilde bir uslup ile cevap verdiysek hos olmamis haklisiz, ifade ederken bir yanlislik olmus olabilecegini dusunuyorum. Kesinlikle bizim dedigimiz yaptigimiz tek dogrudur gibi bir iddiamiz yok fakat bir tarzimizin olmasina ve bu tarzi sizlere en ideal haliyle sunmak icin gayret ediyoruz.
Tum kahveler toplu alim hazirliginda gectigimiz gunlerde kavuruldu. Tum gonderilen cekirdekler oldukca yeni kavurulmus olacaktir.
Tukenen Dimtu haricinde tum cekirdekler guncel hasattir. Afrikalar bir seneye yaklasmak uzeredir. Bunlarda stogu cok az kaldigi icin bu hafta icinde muhtemelen tukenecektir. Dimtu sahsen cok begendigim bir cekirdek oldugundan alirken biraz abartmisiz miktari
Tum kahvelerimizi yeni hasattan aldigimiz, ve genellikle bir seneden uzun stogu durmadigi icin hasat tarihi yazma geregi duymuyoruz. Ama ozellikle bilgi almak isterseniz ayina ve zaman zaman haftasina kadar bilgi verebiliriz.
merhaba, rococo blend’i deneyebilme şansınız olduğunda yazabilir misinizSipariş No: #8904767960
Mario Samuel Mejia Rodriguez, Finca El Jardin, Honduras
200 Gr.
Joel Cruz, La Victoria, Honduras
200 Gr.
Franklin Nolasco, El Negro, Honduras
200 Gr.
Rococo Blend
200 Gr.
Merhaba,Okan Bey selamlar,
Bilgi için çok teşekkür ederim. Mümkünse ve zor olmayacaksa Amor Rosa, Dimtu, Santiago Noriega ve Julio Madrid kahveleriniz için hasat yılı bilgisini rica edebilir miyim? Mevcutsa SCA skorunu da alabilirim. Her sene içtiğim kahveler hakkında bir excel tablosu tutuyorum da bu kolonların boş kalmasını istememTeşekkür ediyorum.
bu anlamda önerebileceğiniz çekirdek var mı , paylaşırsanız memnun olurumKesinlikle..hiç sevmiyorum öğütücü kalibrasyonu yapmayı… acılık barındırmayan kaliteli bir İtalyan espresso her zaman tercihim. Bilmiyorum Robusta işin içine girince maliyet mi artıyor acaba..çok az firmada bu şekilde devamlı üretilen espresso çekirdek var.
grizzly'de cafe miscela var. tam bir italyan espresso. italyadan getirtiyorlar zaten kavrulmuş şekilde. ama şu anda sanırım kalmadı bende sipariş vereceğim geldiğinde. Ama öncesinde inşallah devamlılığı sağlanacak şekilde @OkanT bir blend sunar bize.bu anlamda önerebileceğiniz çekirdek var mı , paylaşırsanız memnun olurum
Merhaba, elbette ancak gelmeden önce istediğiniz kahvelerin bilgisini verebilirseniz, hazırlayıp, şubeden almanız için size geri dönüş sağlayabilirizSelamlar. Direkt şubeden alsak yine indirim geçerli oluyor mu
Firma gerçekten güzel hazırlanmış. Tabi ticari zekayı da kullanmayı ihmal etmemiş elbette. Denenecek kahve sayısı miktarı 9-10 civarında. Kitapçık bile dijitalleşen Dünya da biraz gereksiz olmuş ki o da set dışında para ile satılıyor. Seti alan kişi en az 10-12 gün hatta bazı kahvelerde 20 günü aşan sürelerde degass sürecini bekleyecek. Bu süreçte eğer stokta kaldı ise yeni siparişler geçecek. Evet deneme setleri bir çok kahveyi denemek için güzel. Tabi firma içinde bir pazarlama tekniği olduğu için iyi bir yöntem. Lakin fiyatların yüksek oluşu bir handikap. Ben bu ayı pas geçtim. 2 çeşit espresso için almak istediğim vardı fakat %25 indirim ile dahi 400 gram kahveye 1500 TL ödemem gerekiyorsa bu biraz yüksek bir meblağ.Firma toplu alıma çok güzel hazırlanmış. Bu kadar özenli bir hazırlığa rastlamamıştım, kendileri takdiri hakediyor.
Kulübe özel setler ve kitapçık çok güzel düşünülmüş. Ancak bir amatör kahvesever olarak, en uygun fiyatlı özel seti bile biraz pahalı bulduğumu belirtmek isterim. Seçkideki kahveler elbette özel ve maliyetli ürünler ama, 9 farklı çeşit kahve yerine, çeşit sayısını biraz azaltıp benim gibi amatör arkadaşlarımız için bir "tanışma seti" şeklinde daha ekonomik bir set oluşturulması için kuyuya ilk taşı ben atıyorum ve aynı talepte bulunan arkadaşlarımı desteğe bekliyorum.
Firma toplu alıma çok güzel hazırlanmış. Bu kadar özenli bir hazırlığa rastlamamıştım, kendileri takdiri hakediyor.
Kulübe özel setler ve kitapçık çok güzel düşünülmüş. Ancak bir amatör kahvesever olarak, en uygun fiyatlı özel seti bile biraz pahalı bulduğumu belirtmek isterim. Seçkideki kahveler elbette özel ve maliyetli ürünler ama, 9 farklı çeşit kahve yerine, çeşit sayısını biraz azaltıp benim gibi amatör arkadaşlarımız için bir "tanışma seti" şeklinde daha ekonomik bir set oluşturulması için kuyuya ilk taşı ben atıyorum ve aynı talepte bulunan arkadaşlarımı desteğe bekliyorum.
Merhabalar,Firma gerçekten güzel hazırlanmış. Tabi ticari zekayı da kullanmayı ihmal etmemiş elbette. Denenecek kahve sayısı miktarı 9-10 civarında. Kitapçık bile dijitalleşen Dünya da biraz gereksiz olmuş ki o da set dışında para ile satılıyor. Seti alan kişi en az 10-12 gün hatta bazı kahvelerde 20 günü aşan sürelerde degass sürecini bekleyecek. Bu süreçte eğer stokta kaldı ise yeni siparişler geçecek. Evet deneme setleri bir çok kahveyi denemek için güzel. Tabi firma içinde bir pazarlama tekniği olduğu için iyi bir yöntem. Lakin fiyatların yüksek oluşu bir handikap. Ben bu ayı pas geçtim. 2 çeşit espresso için almak istediğim vardı fakat %25 indirim ile dahi 400 gram kahveye 1500 TL ödemem gerekiyorsa bu biraz yüksek bir meblağ.