• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Şubat 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Kahveler elime ulaştı, Neoclassics blendi açtım ve denedim. ilgimi çeken ilk şey kokusu oldu güzel bir kokusu var. içmesi gerçekten keyifli ve tatlı bir aroması var. Diğerlerini daha denemedim onları deneyim başlığında paylaşırım. Bu ayki alıma katıldığım için memnunum ellerinize sağlık. Ayrıca hediye kahve için de çok teşekkür ederim.

Kahveler elime ulaştı, Neoclassics blendi açtım ve denedim. ilgimi çeken ilk şey kokusu oldu güzel bir kokusu var. içmesi gerçekten keyifli ve tatlı bir aroması var. Diğerlerini daha denemedim onları deneyim başlığında paylaşırım. Bu ayki alıma katıldığım için memnunum ellerinize sağlık. Ayrıca hediye kahve için de çok teşekkür ederim.
Afiyet olsun :)

Tum siparislerin %99unu teslim ettik, ilk gunler genelde biraz yogun ve yorucu geciyor. Fakat simdi guzel yorumlar gelmeye basladikca butun yorgunlugumuz gidiyor, siz kahveleriniz ile keyif yaparken bizde aldigimiz guzel geri donusler ile yapiyor olacagiz. Tesekkurler, afiyet olsun.

Merhabalar,

Haklısınız anlaşılması biraz zor olmuş.
1 ile 17 numaraları kahveler için 20gr.
18 numaralı kahve için 15gr kullanabilirsiniz şeklinde okuyun lütfen.
1-17 aralığındaki kahvelerde 20gr kullanmamızı öneriyorsanız neden çoğu referans reçetesinde 16 gr olarak gözüküyor? Diğer sorularıma cevap alamadığım için tekrarlayacağım maalesef, cevaplamak istemezseniz en azından anlamış olurum. K ultra için öğütüm aralığı var mıdır? Dimtu için reçete bulunmuyor varsa denemek isterim. Bunun dışında eleştiri olarak gönderilen kitapçık beklentimin altında kaldı maalesef. Kitapçığın içeriği daha farklı olur diye düşünüyordum. Çoğu bilgi sitedeki kahvelerin detay kısmında yazıyor zaten. Asıl alma sebebim referans reçetelerdi fakat onlarda vasat çıktı. Çoğu reçete birbirinin kopyası maalesef. Reçetelerde su önerisi yok, döküş başlangıç ve bitiş süresi yok, demleme ekipmanı tek tip olarak sadece pour over düşünülmüş. Para verilerek alınan bu kitapçıkta daha fazla özen gösterilmesini beklerdim.

Birçok kişinin siparişi ulaşmış ama bizim siparişte bir problem olmuş sanırım kargoyla alakalı, arkadaşımla beraber sipariş vermiştik onunla iletişime geçmişsiniz :) zaten degassing süresini bekleyeceğimiz için sorun yok ama bu süreçte espresso blendleri için ayrı ayrı su sıcaklığı, çıktı oranı ve süre bilgisi içeren reçete vermeniz mümkün mü?

1-17 aralığındaki kahvelerde 20gr kullanmamızı öneriyorsanız neden çoğu referans reçetesinde 16 gr olarak gözüküyor? Diğer sorularıma cevap alamadığım için tekrarlayacağım maalesef, cevaplamak istemezseniz en azından anlamış olurum. K ultra için öğütüm aralığı var mıdır? Dimtu için reçete bulunmuyor varsa denemek isterim. Bunun dışında eleştiri olarak gönderilen kitapçık beklentimin altında kaldı maalesef. Kitapçığın içeriği daha farklı olur diye düşünüyordum. Çoğu bilgi sitedeki kahvelerin detay kısmında yazıyor zaten. Asıl alma sebebim referans reçetelerdi fakat onlarda vasat çıktı. Çoğu reçete birbirinin kopyası maalesef. Reçetelerde su önerisi yok, döküş başlangıç ve bitiş süresi yok, demleme ekipmanı tek tip olarak sadece pour over düşünülmüş. Para verilerek alınan bu kitapçıkta daha fazla özen gösterilmesini beklerdim.
Merhaba,

Öncelikle Dimtu ile ilgili reçete sorunuzu ben atlamışım kusura bakmayın aşağıda yazıyor olacağım. Bazen hazırlığım olmayan anlardada mesajlara sorulara cevap veriyorum. Yanımda notum yoksa ezbere yazmak istemedim.
Kitapçığın ana amacı setleri tercih edenlere kullanım kolaylığı sağlaması ve hatıra olmasıydı. Zaten setler içerisinde ücretsiz gönderiliyor. Bunun dışında ekstra isteyenlere boyle bir imkan sunduk. Kitapçık olmazsa deneyim seviyesi düşer veya kahvelerden verim daha az alınır gibi bir durum yada dayatılan bir durum tabiki yok. Dediğiniz gibi kitapçıkta çok özel veya gizli bir bilgi yok. Mümkün oldukça tüm bilgileri dijital olarak paylaşmaya çalışıyoruz zaten.
Reçete konusunda haklısınız, ufak gözden kaçan hata veya eksikler olmuş. Kitapçığı sıfırdan hazırlamak ve bastırmak için 4-5 gün süremiz vardı.
Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Tabiki çok daha iyisi olabilir her zaman fakat biz bu kadar kısa sürede çıkan işten memnun kaldık.
Eleştirileride dinleyip sonraki dönemlerde daha da iyisini yapmaya, geliştirmeye gayret edeceğiz.
Dimtu kavrumu oldukça açık, aynı zamanda aromatik bir kahve. Demlemede ne kadar zorlanırsa zorlansın, olumsuz tatlar pek kolay ortaya çıkmıyor. O yüzden demleme sürenizi 3:00-3:20 arasında tutmanızı, öğütüm kalınlığınızı buna göre ayarlamanızı, ağız tadınıza göre 1e16.5-16.7 oran kullanmanızı, su sıcaklığını olarak 94-95C altına inmemenizi öneririz. Yine blooming sonrası ve son dökmüş sonrası kahve yatağını sallayarak ajite edebilirsiniz.

@volcano hocam gibi bende robusta içeren klasik italyan bir çekirdek talep ediyorum. Sepete birer paket rococo ve neoclassic blend ekledim ancak bunun yanına bol krema ve sıfır ekşilik vadeden bir bir blend daha yakışırdı sayın @OkanT 😊
Merhaba,

Bu konuyla ilgili bir sonraki kavurumda çalışma yapacağız. Teşekkürler.

Birçok kişinin siparişi ulaşmış ama bizim siparişte bir problem olmuş sanırım kargoyla alakalı, arkadaşımla beraber sipariş vermiştik onunla iletişime geçmişsiniz :) zaten degassing süresini bekleyeceğimiz için sorun yok ama bu süreçte espresso blendleri için ayrı ayrı su sıcaklığı, çıktı oranı ve süre bilgisi içeren reçete vermeniz mümkün mü?
Merhaba,

Öncelikle teşekkür ederiz.
Sizinle iletişime geçmediysek, kahvelerinizin ulaşmış yada çok yakında ulaşacak olması gerekir. Takip numarası gelmediyse yada ulaşmaz ise lütfen iletişimde kalalım.
Neoclassic blend; daha çok hata kaldıran, otomatik, yarı otomatik, manuel tüm makinalarda kullanabileceğiniz en klasik blendimiz. 1-2 oran ve 93-94 dereceler ile kullanabilirsiniz.
Rococo Blend için yine 1-2,1-2.4 arası oranlar, 91-92derece arası sıcaklıklar uygun olacaktır.
Minimalist Blend için; 1-2, 1-2.4 oranlar ve 93-94 derece sıcaklık.
Pop Art içinse; daha yüksek oran 2.4-2.8 arası 92-93 derecelerde su sıcaklığı ve daha hızlı akış hızı vekısmen kısa süreler 20-25sn ler daha verimli olacaktır.

Merhaba,

Öncelikle teşekkür ederiz.
Sizinle iletişime geçmediysek, kahvelerinizin ulaşmış yada çok yakında ulaşacak olması gerekir. Takip numarası gelmediyse yada ulaşmaz ise lütfen iletişimde kalalım.
Neoclassic blend; daha çok hata kaldıran, otomatik, yarı otomatik, manuel tüm makinalarda kullanabileceğiniz en klasik blendimiz. 1-2 oran ve 93-94 dereceler ile kullanabilirsiniz.
Rococo Blend için yine 1-2,1-2.4 arası oranlar, 91-92derece arası sıcaklıklar uygun olacaktır.
Minimalist Blend için; 1-2, 1-2.4 oranlar ve 93-94 derece sıcaklık.
Pop Art içinse; daha yüksek oran 2.4-2.8 arası 92-93 derecelerde su sıcaklığı ve daha hızlı akış hızı vekısmen kısa süreler 20-25sn ler daha verimli olacaktır.

Arkadaşımla beraber sipariş vermiştik ona ulaşmışsınız, sanırım Dimtu kargoda kaybolmuş :)

Arkadaşımla beraber sipariş vermiştik ona ulaşmışsınız, sanırım Dimtu kargoda kaybolmuş :)
Merhaba,

Evet öyle bir durum oldu maalesef, fakat sizi aramadığımıza göre sizinki gelecektir olması gerektiği gibi.
Arkadaşınıza durumu telafi edeceğiz. Size Dimtu gelirse, Dimtu ve farklı kahveleri aranızda paylaşmak isterseniz seviniriz. Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar olmasın :)

Merhaba,

Evet öyle bir durum oldu maalesef, fakat sizi aramadığımıza göre sizinki gelecektir olması gerektiği gibi.
Arkadaşınıza durumu telafi edeceğiz. Size Dimtu gelirse, Dimtu ve farklı kahveleri aranızda paylaşmak isterseniz seviniriz. Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar olmasın :)

Siparişi beraber verdik zaten, beraber içeceğiz mümkün olduğu derecede 😅 Benim kahvelerim de o pakette yani. :)

Siparişi beraber verdik zaten, beraber içeceğiz mümkün olduğu derecede 😅 Benim kahvelerim de o pakette yani. :)
Merhaba, siparişinizi takip ediyorum, yukarıda bahsettiğiniz gibi dün arkadaşınızla iletişime geçtik, bugün gün sonuna kadar kargoda sorun çözülmezse tekrar iletişime geçeceğiz :)

Kahveler ileme ulaştı emeğinize yüreğinize sağlık hocam çok teşekkürler santiago noriega cultivares i cok merak ediyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260206_151045_Gallery.jpg
    Screenshot_20260206_151045_Gallery.jpg
    147.7 KB · Görüntüleme: 106
Eveeet gül ve cips elime ulaştı. Fakat deneyim için kitapçığa baktım ve bir ay beklemem gerekiyormuş. Bu durumda artık Ramazanda Amor Rosa daha bir isabet oldu diyelim 🌹😊
Şaka bir yana 1 ay hatta 5 hafta falan gerçekten çok uzun süreler değil mi? Hadi Ramirez anaerobic belli çok yorulmuş dinlensin biraz da Amor Rosa için 1 ay beklemem şart mı?
Açık konuşayım o kadar süre sabredemem 😅 kesin iki hafta sonra Amor un paketini patlatırım benden demesi😁

Ben şimdi bu kahvelerin reçetelerine nasıl ulaşacağım? ;)
Birileri bi kahvelendirsin beni.
Comandante öğütücü ve abaca filtre kağıt kullanacağım.
Merhaba, kitapçık ile ilgili gelen tüm yorumları değerlendirerek, kitapçığı almayanlar için kitapçığın dijital halini gün içinde indirilebilir bir bağlantı ile paylaşacağız :)

Eveeet gül ve cips elime ulaştı. Fakat deneyim için kitapçığa baktım ve bir ay beklemem gerekiyormuş. Bu durumda artık Ramazanda Amor Rosa daha bir isabet oldu diyelim 🌹😊
Şaka bir yana 1 ay hatta 5 hafta falan gerçekten çok uzun süreler değil mi? Hadi Ramirez anaerobic belli çok yorulmuş dinlensin biraz da Amor Rosa için 1 ay beklemem şart mı?
Açık konuşayım o kadar süre sabredemem 😅 kesin iki hafta sonra Amor un paketini patlatırım benden demesi😁
Merhaba, öncelikle şimdiden afiyet olsun, aslında yavaş yavaş denemeye başlayabilirsiniz ancak tam performansı deneyimlemek adına, biraz da olsa belirtilen süre için saklamınızı öneririz :)

Herkese merhaba,

Künye Kitapçığının dijital versiyonunun linki aşağıdaki gibidir:
Künye Kitapçığı

Kitapçığı isterseniz direkt görüntüleyebilir veya indirebilirsiniz. :)
Şu anda kitapçığı satın alanların tek farkı fiziksel olarak elinde tutabilmek oldu yani. Almamın asıl sebebi referans reçetelerine sahip olabilmekti fakat şu anda almayanlar arasında bir farkımızın kalmadığını görüyorum maalesef. Satın almadan önce reçete için sizinle iletişime geçmemek benim hatam oldu galiba. Guji için degass süresi ne kadar beklemeliyim? Şu anda aroma olarak çok arka planda kalıyor maalesef. 95 derece, crystal eye, k-ultra 6.0, 4 döküş 60-60-60-70 3:16 şeklinde demledim.

Kitapçık için teşekkür ederim.

Öğütüm referans için mikron ayarları sormak istedim. Gerçekten 350-400 mikron kadar için mi iniyorsunuz?

Mikron olayı bazen farklı anlaşıldığını farklı ettim

1000053153.jpg

Geri