• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Spada Coffee Shop & Roastery.

Kosta rika Pearl sanırım en ucuz Spada'da.
spada 520
lot 725
meet lab 725 (200 gr 580)
kernel 540
Parasının kahvesi değil bence dümdüz kahve şuan. Varyeteye kanıp aldım ama cık. 15 Gün degs. süresi çoktan geçti biraz daha bekletelim bakalım belki düzelir bir umut notaların hiçbirisi yok yazan.

Parasının kahvesi değil bence dümdüz kahve şuan. Varyeteye kanıp aldım ama cık. 15 Gün degs. süresi çoktan geçti biraz daha bekletelim bakalım belki düzelir bir umut notaların hiçbirisi yok yazan.
Ben de kahve fabrikasından yeni sipariş geçtim. Onlar bitince bu Kosta Rika'yı almayı düşünüyordum. Yorumunuz için teşekkürler

Ben de kahve fabrikasından yeni sipariş geçtim. Onlar bitince bu Kosta Rika'yı almayı düşünüyordum. Yorumunuz için teşekkürler
Kosta Rikayı alma beklentimin 10 da 1'i ni vermedi. Ruanda Akegera iyi şerbet gibi kahve 1 Ay'ı geçince daha farklı bir lezzet profiline dönüyor o şerbetlikten çok Kırmızı erik gibi bir lezzet profiline oturuyor zaman ilerledikçe sürekli farklı deneyim sunuyor Honduras Sol Nacıente fena değil Kayısı suyu gibi kahve ama kavrum koyu ona göre koyu profil sevmiyorsan hitap etmeyebilir. Geisha'ya kesinlikle para verme

Son düzenleme:
Kosta Rikayı alma beklentimin 10 da 1'i ni vermedi. Ruanda Akegera iyi şerbet gibi kahve 1 Ay'ı geçince daha farklı bir lezzet profiline dönüyor o şerbetlikten çok Kırmızı erik gibi bir lezzet profiline oturuyor zaman ilerledikçe sürekli farklı deneyim sunuyor Honduras Sol Nacıente fena değil Kayısı suyu gibi kahve ama kavrum koyu ona göre koyu profil sevmiyorsan sevmiyorsan hitap etmeyebilir. Geisha'ya kesinlikle para verme
bir kosta rika daha var :) onunla beraber Ruanda'yı alabilirim.

Ben de Los Sauces ile birlikte pearl'ü sipariş edecektim ama bir durdum :) teşekkürler deneyiminizi paylaştığınız için.

Yeni kahvelerden demleyen var mı?

Aylar sürmüş nitelikli kahve orucumu dün Spada Teşvikiye'de V60'tan olma Bombe Qonqana ilen bozdum. Tadının ve kokusunun olmayışı ilen alakalı şüphe duyan arkadaşların demleme yetilerini geliştirmelerini dilerim. Mütiş aromatik floralitesinde kundaklanmış baharatsı etiyopiklikte, buruk bir tatlılıkta, nadide bir çiçek idi. O demlemenin spesifikliğinden kelli kakule çok baskın idi. Teşekkürler genç barista. Bir süre daha sanalbaharat.com'a dadanıp arada nitelikli kahve neymiş hatırlamak için uğrayacağım sana. _\|,,

Herkeze merhabalar,

Yoğunca ilgi duyulan PANAMA - CORPACHI yeniden limitli olarak stoklada . Daha önce deneyip tekrar olacakmı diyenler kaçırmasın.

Herkeze merhabalar,

Yoğunca ilgi duyulan PANAMA - CORPACHI yeniden limitli olarak stoklada . Daha önce deneyip tekrar olacakmı diyenler kaçırmasın.

İndirim kodu neden çalışmıyor bu üründr?

Ben e-motion'dan 2 paket almıştım, 2. pakedi açtım, mis gibi. İlk demlediğim paketten şimdi yine demledim, kavruk sebze içiyorum. Yani çikolata, karamel gibi yoğun tatlar hak getire.

Sizler de bizler de çok iyi biliyoruz ki her şeyi tatma şansınız zayıf olduğu için bazı şeyler gözden kaçabiliyor. Bunu size söyleyeyeni göz ardı etmeyin, biz aylık deneyenlere bu tutumu göstermeniz yeterli.

Ben e-motion'dan 2 paket almıştım, 2. pakedi açtım, mis gibi. İlk demlediğim paketten şimdi yine demledim, kavruk sebze içiyorum. Yani çikolata, karamel gibi yoğun tatlar hak getire.

Sizler de bizler de çok iyi biliyoruz ki her şeyi tatma şansınız zayıf olduğu için bazı şeyler gözden kaçabiliyor. Bunu size söyleyeyeni göz ardı etmeyin, biz aylık deneyenlere bu tutumu göstermeniz yeterli.
Merhabalar, hatalı olduğunu düşündüğünüz kahvenin roast tarihini alabilirmiyiz.

çekirdeklerin fotografını paylaşabilirmisiniz rica etsem, "kavruk sebze" tabiri için nasıl bir kavrum profili var merak ettim
neticede ofis kahvesi olarak tabir edilen türden bir kahve anladığım kadarıyla e motion

çekirdeklerin fotografını paylaşabilirmisiniz rica etsem, "kavruk sebze" tabiri için nasıl bir kavrum profili var merak ettim
neticede ofis kahvesi olarak tabir edilen türden bir kahve anladığım kadarıyla e motion
Açıkçası, bu tip ifadeleri kullanmaktan biraz imtina ediyorum ama başka türlü aktarmak da biraz güç. Roasting ile ilgili teknik süreçleri hiç bilmemekle beraber "açık kavuruyoruz" diyen kavurucular (Spada'yı kastetmiyorum) varyeteden tadım notları aldıkları ilk kavurma süresinde genelde bırakırlar, biraz çiğ fakat meyvemsi bir içim sunarlar. (Bunun kahvecibaşısı Petra mesela :) ) Bundan daha da az kavrulunca da ne bu lezzeti ne de kahve içme deneyimini yaşayamaz, sanki buharda pişmiş bir tat/koku alırsınız.

Buna benzer bir şeyden bahsediyorum ama, Motion (nedense ısrarla e-motion yazmışım) zaten bu kategoride değil. Klasik bir yoğun kahve deneyimi sunan bir varyete, dolayısıyla kavrumda bir sapma olunca içimini yoğun ama çiğ kokulara bırakıyor. (ki yıllar sonra şöyle nektarin, böyle nar gibi fantezilerden uzaklaşıp günde en az 1 kez klasik tat içmek istiyorum) Klasik bir espresso veya yoğun filtre içimine dönmesi gerekiyor ki bir süre ağızda tadı kalabilsin. Bu hatalı olduğunu düşündüğüm kavrumda ise içtikten bir 15-20 sn sonra dil tahıl yemişe, 1 bardağı tüketmek ise eziyete dönüyor.

Fotoğraftan anlaşılabilecek bir şey değil, çünkü incelediğim kadarıyla paket içi tutarsız değil, homojen, fotoğrafını çekersem pozlama yanıltıcı olur, fakat kavururken bir şey kaçmış. Bundan sürekli içiyorsanız (ki 20 gündür filan aynı çekirdeği tüketiyorum) bariz hissedersiniz, fakat ilk tadımda anlaşılmayabilir.

@SpadaCoffeeRoastery

Çekirdek çok az (50 gr. kadar) kaldı, buna kargo ücreti ödemeyin ve siz şimdilik bana yeni bir paket göndermeyin. Ben en kısa zamanda Suadiye'deki şubenize bırakayım, o kanaldan inceleyip bakarsınız. Hatalı olduğunu düşünüyorsanız gerekirse yine iletişim kurarız. Bıraktığımda da size özelden yazarım.

Açıkçası, bu tip ifadeleri kullanmaktan biraz imtina ediyorum ama başka türlü aktarmak da biraz güç. Roasting ile ilgili teknik süreçleri hiç bilmemekle beraber "açık kavuruyoruz" diyen kavurucular (Spada'yı kastetmiyorum) varyeteden tadım notları aldıkları ilk kavurma süresinde genelde bırakırlar, biraz çiğ fakat meyvemsi bir içim sunarlar. (Bunun kahvecibaşısı Petra mesela :) ) Bundan daha da az kavrulunca da ne bu lezzeti ne de kahve içme deneyimini yaşayamaz, sanki buharda pişmiş bir tat/koku alırsınız.

Buna benzer bir şeyden bahsediyorum ama, Motion (nedense ısrarla e-motion yazmışım) zaten bu kategoride değil. Klasik bir yoğun kahve deneyimi sunan bir varyete, dolayısıyla kavrumda bir sapma olunca içimini yoğun ama çiğ kokulara bırakıyor. (ki yıllar sonra şöyle nektarin, böyle nar gibi fantezilerden uzaklaşıp günde en az 1 kez klasik tat içmek istiyorum) Klasik bir espresso veya yoğun filtre içimine dönmesi gerekiyor ki bir süre ağızda tadı kalabilsin. Bu hatalı olduğunu düşündüğüm kavrumda ise içtikten bir 15-20 sn sonra dil tahıl yemişe, 1 bardağı tüketmek ise eziyete dönüyor.

Fotoğraftan anlaşılabilecek bir şey değil, çünkü incelediğim kadarıyla paket içi tutarsız değil, homojen, fotoğrafını çekersem pozlama yanıltıcı olur, fakat kavururken bir şey kaçmış. Bundan sürekli içiyorsanız (ki 20 gündür filan aynı çekirdeği tüketiyorum) bariz hissedersiniz, fakat ilk tadımda anlaşılmayabilir.

@SpadaCoffeeRoastery

Çekirdek çok az (50 gr. kadar) kaldı, buna kargo ücreti ödemeyin ve siz şimdilik bana yeni bir paket göndermeyin. Ben en kısa zamanda Suadiye'deki şubenize bırakayım, o kanaldan inceleyip bakarsınız. Hatalı olduğunu düşünüyorsanız gerekirse yine iletişim kurarız. Bıraktığımda da size özelden yazarım.
Samimi dil için teşekkürler. Mutlaka deneyip bilgi vericez. İyi günler dileriz.

Herkeze merhabalar,

Yoğun kahve festivalleri dönemine girmiş bulunmaktayız. Festivaller için hazırladığımız kahvelerin bir kaçını ilk olarak KK üyeleriyle paylaşmak istedik.

Geri