• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Spada Coffee Shop & Roastery.

Daha önce Leonid Ramirez denemiş ve çok beğenmiştim, ona bir de Minh Duy ekleyip iki paketlik mütevazı bir katılım sağlıyorum ben de.
Elimde birikmiş çok kahvem olduğu için Koke Natural GR1 ve El Jardin'i şimdilik es geçtim. Ay sonuna doğru fırsat yakalayabilirsem elimdeki kahvelerin bir kısmını erittiğim senaryoda onlar da benim olacak.:p

V60 için önerdiğiniz ve çok sevildiğini gözlemlediğiniz çekirdekleriniz hangileri acaba? @SpadaCoffeeRoastery

Şimdilik siparişimi El Jardin ve Leonid Ramirez için oluşturdum.
Merhabalar, seçtiğiniz kahveler gayet keyifli.
Bunlar haricinde Las moras ve Koke kesinlikle denenmesi gereken kahveler.

Chelbesa'yı farklı bir kavurucudan denemiştim. Oldukça keyifli, lime notalarını aldığınız bir kahveydi. Spada'dan da deneyeceğim.

KOLOMBİYA / POPAYAN / YIKANMIŞ Ve PANAMA / CHEVAS / NATURAL​

Filtre için deneyen oldu mu bu iki kahveyi düşünüyorum

KOLOMBİYA / POPAYAN / YIKANMIŞ Ve PANAMA / CHEVAS / NATURAL​

Filtre için deneyen oldu mu bu iki kahveyi düşünüyorum
Popayan'ı denedim. Amazondan almıştım. Açıkçası çok beğenemedim. Moka pot olarak içmeye devam ettim. V60 da aldığım tat benim hoşuma gitmedi.

Motion için espresso reçetesi alabilir miyim picopress ile kullanacağınım.

İlginiz için teşekkürler. Aslında daha önce birçok kez bu firma ile sorun yaşamış biri olarak kargonun bu firmaya teslim edildiğini öğrenince zaten bir gerildim :) Gerilmekte yine haklı çıktım çünkü sizin Pazartesi teslim ettiğiniz ürün Salı günü bana ulaşması gerekirken bugün Çarşamba ve hala operasyon merkezinde gözüküyor. Firmada anlamlandıramadığım bir hantallık var. Muhtemelen bugün yarın gelecektir diye umuyorum ancak günümüz şartlarında her firma 1 günde hatta aynı gün teslimat yapabiliyor. Benimkini sadece bir öneri olarak kabul ederseniz mutlu olurum.
Aynı durumu ben de yaşıyorum. Bakırköyden Maltepeye 2 gündür gelemedi kargo. Her gün teslim tarihi 1 gün ileri atıyor. Aynı firma amazonun kargolarını günübirlik bile teslim ediyor. Bence spadanın firma ile bu konuyu değerlendirmesi gerekiyor.

Son düzenleme:
Geri