appiascelestina
Barista
daha önce deneyimlemiş arkadaşlar, mevcut seçkide en beğendiğiniz çekirdekler hangisi? forumda buna dair içerik göremedim kararsız kaldım.
Koke ve El Jardin denedim ikisini de stokta oldukça alacağım.daha önce deneyimlemiş arkadaşlar, mevcut seçkide en beğendiğiniz çekirdekler hangisi? forumda buna dair içerik göremedim kararsız kaldım.
Merhabalar, seçtiğiniz kahveler gayet keyifli.V60 için önerdiğiniz ve çok sevildiğini gözlemlediğiniz çekirdekleriniz hangileri acaba? @SpadaCoffeeRoastery
Şimdilik siparişimi El Jardin ve Leonid Ramirez için oluşturdum.
Popayan'ı denedim. Amazondan almıştım. Açıkçası çok beğenemedim. Moka pot olarak içmeye devam ettim. V60 da aldığım tat benim hoşuma gitmedi.KOLOMBİYA / POPAYAN / YIKANMIŞ Ve PANAMA / CHEVAS / NATURAL
Filtre için deneyen oldu mu bu iki kahveyi düşünüyorum
15 gün dendi diye hatırlıyorum.Leonid Ramirez
Koke
San Jose
Bu çekirdekler için öneriniz nelerdir degass ve v60 reçetes
i
Merhabalar, sitemizde reçetelerimiz mevcut.Leonid Ramirez
Koke
San Jose
Bu çekirdekler için öneriniz nelerdir degass ve v60 reçetes
i
Aynı durumu ben de yaşıyorum. Bakırköyden Maltepeye 2 gündür gelemedi kargo. Her gün teslim tarihi 1 gün ileri atıyor. Aynı firma amazonun kargolarını günübirlik bile teslim ediyor. Bence spadanın firma ile bu konuyu değerlendirmesi gerekiyor.İlginiz için teşekkürler. Aslında daha önce birçok kez bu firma ile sorun yaşamış biri olarak kargonun bu firmaya teslim edildiğini öğrenince zaten bir gerildimGerilmekte yine haklı çıktım çünkü sizin Pazartesi teslim ettiğiniz ürün Salı günü bana ulaşması gerekirken bugün Çarşamba ve hala operasyon merkezinde gözüküyor. Firmada anlamlandıramadığım bir hantallık var. Muhtemelen bugün yarın gelecektir diye umuyorum ancak günümüz şartlarında her firma 1 günde hatta aynı gün teslimat yapabiliyor. Benimkini sadece bir öneri olarak kabul ederseniz mutlu olurum.