• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ekim 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

@metin hocam hario v60 için hangi kahvenizi önerirsiniz, çekirdek olarak alıp molent g50 ile öğütüm yapacağım (klik öneriniz de varsa okumak isterim)
v60 için
brazil, diamantina sizce nasıldır

iyi günler

Merhabalar, ben aşağıdaki kahveler ile alıma katıldım. kahvem az kaldığı için degassing süresini çok beklemeden La Majada'yı içmeye başlayacağım. (öğüttükten sonra havalandırmayı düşünüyorum).
Diğerleri için ne kadar degassing süresi önerirsiniz?
@UçanHollandalı hocam ben denemelere 38 klikten başlamayı düşünüyorum g50'de.

• EL SALVADOR / LA MAJADA / WASHED
  • BURUNDI / KIRYAMA / WASHED
  • BOLIVIA / ASOCAFE / WASHED

Merhabalar, ben aşağıdaki kahveler ile alıma katıldım. kahvem az kaldığı için degassing süresini çok beklemeden La Majada'yı içmeye başlayacağım. (öğüttükten sonra havalandırmayı düşünüyorum).
Diğerleri için ne kadar degassing süresi önerirsiniz?
@UçanHollandalı hocam ben denemelere 38 klikten başlamayı düşünüyorum g50'de.

• EL SALVADOR / LA MAJADA / WASHED
  • BURUNDI / KIRYAMA / WASHED
  • BOLIVIA / ASOCAFE / WASHED

Selamlar @aghayev

CoffeeDepartmant çekirdeklerinde degassin süresi en az 20 gün,çekirdek yada kavrum profili farketmeksizin.

Ellerinde yeterince kahve olmaması ve ekibin festivale odaklanması sebebi ile Şerif abi katılamayacaklarını belirtti.
İmkanı olan arkadaşların el picacho denemesini tavsiye ederim.Çok karakteristik.Son zamanlarda denediğim en kompleks lezzetlerden

10 ekim haftası eklenecek yazan Etiyopya Hamasho ve 17 ekim seçkisi ne zaman eklenir acaba? (ya da eklenecek mi?)

Sca eğitiminde açık kavrum denk geldi direkt Şerif hocadan aldım.Sonra aynı kavrum yapmamış olabilirler.Elimde çok yok ama merak ediyorsan tadım için gönderebilirim en azından deneyim olur
Teşekkür ederim, düşünmeniz yeterli

10 ekim haftası eklenecek yazan Etiyopya Hamasho ve 17 ekim seçkisi ne zaman eklenir acaba? (ya da eklenecek mi?)
selamlar Etiyopya Hamasho henüz hazır değil malesef, bu hafta yetiştirmeye çalışacağız.
Brezilya Primavera, Etiyopya Acacia Yıkanmış, Etiyopya Uraga ise gümrüğe takıldı, beklemedeyiz.
El Salvador Gobiado Natural Anaerobic bu hafta satışa çıkıyor.

@metin hocam hario v60 için hangi kahvenizi önerirsiniz, çekirdek olarak alıp molent g50 ile öğütüm yapacağım (klik öneriniz de varsa okumak isterim)
v60 için
brazil, diamantina sizce nasıldır

iyi günler
Tüm kahveleri V60 için kullanıyoruz, tadım notlarına bakarak dilediğiniz kahveyi seçebilirsiniz,
Meyvemsi tatlar hoşunuza giderse Yaye ya da Kiryama,
Çikolata, karamel hoşunuza giderse La Majada,
Karamel Fındık tatları hoşunuza giderse Diamantina ya da Asocafe,
Hem meyvemsi hem de çikolata karamel tatları aynı anda gelsin derseniz de Gobiado Anaerobik,
Her kahvenin sayfasında demleme reçetesi bulunuyor klik sayılarını orada bulabilirsiniz. comandante molent klik sayısı çevirme tablosu forumda vardı sanırım; bilen arkadaşlar yeşillendirebilirse çok iyi olur.

Geri