• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ekim 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Tüm kahveleri V60 için kullanıyoruz, tadım notlarına bakarak dilediğiniz kahveyi seçebilirsiniz,
Meyvemsi tatlar hoşunuza giderse Yaye ya da Kiryama,
Çikolata, karamel hoşunuza giderse La Majada,
Karamel Fındık tatları hoşunuza giderse Diamantina ya da Asocafe,
Hem meyvemsi hem de çikolata karamel tatları aynı anda gelsin derseniz de Gobiado Anaerobik,
Her kahvenin sayfasında demleme reçetesi bulunuyor klik sayılarını orada bulabilirsiniz. comandante molent klik sayısı çevirme tablosu forumda vardı sanırım; bilen arkadaşlar yeşillendirebilirse çok iyi olur.
teşekkürler, kendi kahvenizi yaparken hangi marka suyu kullanıyorsunuz

Yaye'den direkt kolalı jelibon kokusu alıyorum v60 demlememde. Oldukça keyifli bir kahve

teşekkürler, kendi kahvenizi yaparken hangi marka suyu kullanıyorsunuz
Selamlar
Biz kahvelerimizi yaparken ters ozmos arıtma sisteminden elde ettiğimiz suyu kullanıyoruz.
75 - 100 PPM mineralite ve 7,5 ph değerine sahip su.
Marketten su seçerken şişenin arka kısmındaki tablodan bu değerlere yakın sular bulabilirseniz reçeteler daha iyi çalışır.
İyi günler dilerim

Herkese merhaba,
Ekim ayında Kahve Kulubü toplu alım etkinliğinde bizi tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.

Seçkimizde sunacağımız kahvelerin zaman planlamasında bir takım aksaklıklar oldu.
Gümrüğe takılan kahveler (primavera, uraga, acacia) ancak geçtiğimiz perşembe günü kavurmahaneye vardı.
Hamasho Natural üzerinde hala çalışıyoruz, istediğimiz bir tat profili hala yakalayamadık.
Bu gecikmelerden dolayı affınızı diliyorum.

Gobiado Anaerobic ise bugün itibari ile hazır hale geldi. 13 Kasım'a kadar devam eden tanışma indirimi ile şu an satışta.
Herkese de güzel kahveli günler ve afiyet olsun diliyorum...

Asocafe için reçete önerisi olan var mıdır? benim ilk denemem çok başarısız oldu.

Asocafe için reçete önerisi olan var mıdır? benim ilk denemem çok başarısız oldu.
Merhaba
Reçeteyi kısa bir süre zarfında paylaşıyor olacağım.
Kahve klasik tarzda düşük asiditeli, orta gövdeli, orta tatlılıkta bir kahve.
Ana karakteri fındık olmakla birlikte hafif karamel tatlılığı ve asiditesi malik incir hissiyatında.
İyi akşamlar :coffee:

Geri