Lütfen yanlış anlaşılmasın bu söyleyeceklerim sadece şahsi fikrim olarak paylaşıyorum. ilk olarak
@meetlabcoffee sitesine baktığımda direkt olarak bir iletişim numarası yazmaması garip bir durum. (aslında yasal olarak da bunun paylaşılıyor olması gerekli olarak biliyorum ama alanında uzman forum üyeleri gerekirse bu konuyu açıklar) Örneğin, şahsen iletişim adresi ve telefonu internet sayfasında yazmayan yerlerden fiyat daha uygun olsa bile alışveriş yapmayı tercih etmem güvenli olmadığı düşüncesiyle. Tabii ki meetlab öyle değildir. Diğer bir açıdan da (sadece meetlab değil) bu şekilde toplu alımda çoğunluğun oylarıyla seçilen bazı firmalar açıkcası biraz üst perdeden ifadeler ile yaklaşımlar sergilediğinde (benim tarzım, özelliğim bu işine gelirse alırsın diyenlerde gördük açıkcası) yada bu tarz kendisine çok nazikçe ulaşmak isteyen kişilere info..... adresini vermeleri beni kişisel olarak rahatsız ediyor. Yani ne biliyim sonuçta nitelikli kahve işi hani böyle çok çokk...müşterisi tarafından arandığında offff..çok bölünüyorum, çok çokkk kilit bir iş yapıyorum denilecek düzeyde de bir iş değil tıpkı kendi yaptığım iş gibi (denetçiyim ve bana göre insan hayatıyla ilgili olmadıkça yani doktor olmadıkça hiç bir bu statüde değil). kahve yani keyif, sohbet, iletişim bence, bu yaklaşımı doğru bulmadım. tabii ki diyebilirsiniz
@Bülent73 bu kadar yazmamış sana noluyor. Mesleki deformasyon diyelim, hata bulmak işim olduğundan sanırım duramıyorum. meetlab daha önce denemediğim bir firmaydı denemek istemiştim ama bu tarz iletişimlerin yaşandığı hiçbir firmanın bu forumda müşterisi olmayı tercih etmemem sebebiyle bu ay ne yazık ki meetlab dan sipariş geçmeme kararı aldım. Kişisel bir düşünce ve tamamen kişisel bir eylemdir. İfadelerimde hatam olduysa affınıza sığınıyorum. Saygılarımla.