• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Sonuç | Aralık 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Kavurma tarihi belirsizliğinden dolayı ben de sipariş veremiyorum zira elimde içme zamanı gelmiş ya da gelmek üzere olan kahve yeterince var. Biraz bekleyip ay sonu falan sipariş verebilirim diye düşündüm. Hiç olmazsa elimdekileri eritirim.

Herkes alıp vakumlamak zorunda değil maalesef.

Bir de mblanco Gesha gibi çekirdekleri daha erişilebilir kılmak için 100-125 gr gibi seçenekler düşünülebilir benim önerim.

Lütfen yanlış anlaşılmasın bu söyleyeceklerim sadece şahsi fikrim olarak paylaşıyorum. ilk olarak @meetlabcoffee sitesine baktığımda direkt olarak bir iletişim numarası yazmaması garip bir durum. (aslında yasal olarak da bunun paylaşılıyor olması gerekli olarak biliyorum ama alanında uzman forum üyeleri gerekirse bu konuyu açıklar) Örneğin, şahsen iletişim adresi ve telefonu internet sayfasında yazmayan yerlerden fiyat daha uygun olsa bile alışveriş yapmayı tercih etmem güvenli olmadığı düşüncesiyle. Tabii ki meetlab öyle değildir. Diğer bir açıdan da (sadece meetlab değil) bu şekilde toplu alımda çoğunluğun oylarıyla seçilen bazı firmalar açıkcası biraz üst perdeden ifadeler ile yaklaşımlar sergilediğinde (benim tarzım, özelliğim bu işine gelirse alırsın diyenlerde gördük açıkcası) yada bu tarz kendisine çok nazikçe ulaşmak isteyen kişilere info..... adresini vermeleri beni kişisel olarak rahatsız ediyor. Yani ne biliyim sonuçta nitelikli kahve işi hani böyle çok çokk...müşterisi tarafından arandığında offff..çok bölünüyorum, çok çokkk kilit bir iş yapıyorum denilecek düzeyde de bir iş değil tıpkı kendi yaptığım iş gibi (denetçiyim ve bana göre insan hayatıyla ilgili olmadıkça yani doktor olmadıkça hiç bir bu statüde değil). kahve yani keyif, sohbet, iletişim bence, bu yaklaşımı doğru bulmadım. tabii ki diyebilirsiniz @Bülent73 bu kadar yazmamış sana noluyor. Mesleki deformasyon diyelim, hata bulmak işim olduğundan sanırım duramıyorum. meetlab daha önce denemediğim bir firmaydı denemek istemiştim ama bu tarz iletişimlerin yaşandığı hiçbir firmanın bu forumda müşterisi olmayı tercih etmemem sebebiyle bu ay ne yazık ki meetlab dan sipariş geçmeme kararı aldım. Kişisel bir düşünce ve tamamen kişisel bir eylemdir. İfadelerimde hatam olduysa affınıza sığınıyorum. Saygılarımla.
Katılıyorum +1

Kavurma tarihi belirsizliğinden dolayı ben de sipariş veremiyorum zira elimde içme zamanı gelmiş ya da gelmek üzere olan kahve yeterince var. Biraz bekleyip ay sonu falan sipariş verebilirim diye düşündüm. Hiç olmazsa elimdekileri eritirim.

Herkes alıp vakumlamak zorunda değil maalesef.

Bir de mblanco Gesha gibi çekirdekleri daha erişilebilir kılmak için 100-125 gr gibi seçenekler düşünülebilir benim önerim.

Preu denedikten sonra vakumlayıp döndurucuya attım zaten.
Espresso/Americano demlemede keyifliydi bu arada.

Kaynak: Google. :D
Uzun süreli ve yoğun kafein kullanımı, kişide fiziksel ve ruhsal bozukluklara yol açmaktadır. Kişide huzursuzluk, anksiyete, ruhsal çökkünlük, sinirlilik hali ve uyku bozuklukları gibi ruhsal sorunlara yol açabilmektedir.

Sevgili MeetLab ekibine sabırlar diliyorum. :D Arkadaşın dediği gibi Baristatus'ta izleyenler bazı arkadaşların firma yetkililerinin sandıkları gibi olmadığını, aslında samimi ve yardımsever profil çizdiklerini anlar. Cevap aldığınız sürece mail, telefon vs. sorun olmamalı bence. İletişim tercihleri firmanın çalışma prensibidir ve saygı duyulması gerekir. Çok büyütmüşsünüz yani kusura bakmayın. Buraya gelip 100 paragraf döşeyeceğinize firmaya mail atsanız sorununuz çözülmüştü bile.

Neyse. Ben ay sonuna doğru sipariş geçeceğim elimdeki stoktan dolayı. Final Touch deneyip "fark yarattı" diyen var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

La loma ve Haciande sonora elime ulaştı. Kavrum tarihleri 28 Kasım. İletişim konusunda yaşadığımı anlatırsam belki yol gösterici olur. İlk mesajda belirtildiği gibi sitenin chat bölümü mevcut. Cuma gece 01.30 da yazmama rağmen 1 dakikada dönüş yapıldı, tüm soru ve sorunlarıma anında çözüm önerileri sunuldu. Kendi adıma iletişimden ve elime geçen üründen fazlası ile memnunum. deneyimlerimi paylaşırım. Teşekkürler Meet Lab. ekibi.

Son düzenleme:
Peru Cafe del Futuro
Kolombia Monteblanco
Costa Rica Sonora
Brazil Amora
Ethiopia Ajere
Colombia Tablon de Gomez

Bu çekirdekler için degassing süre önerilerini alabilir miyim? Web sitesinde bakındım ama göremedim.

Peru Cafe del Futuro
Kolombia Monteblanco
Costa Rica Sonora
Brazil Amora
Ethiopia Ajere
Colombia Tablon de Gomez

Bu çekirdekler için degassing süre önerilerini alabilir miyim? Web sitesinde bakındım ama göremedim.
Selamlar,

Peru Cafe del Futuro : 20 ila 30 gün.
Colombia Monteblanco : 15 ila 20 gün.
Costa Rica Sonora : 7 ila 10 gün.
Brazil Amora : 7 ila 10 gün.
Ethiopia Ajere : 7 ila 10 gün.
Colombia Tablon de Gomez : 15 ila 20 gün.

@volcano beye teşekkür ediyorum. Yıllardır kavurucular çok acaip konularda eleştirildi, protesto edildi ama telefonunu vermedin diye bir protesto şimdiye kadar hiç olmamıştı.
İşte bu yüzden forumda taze kana ihtiyacımız var. Yeni tartışmalar hep dinç tutuyor bizi. Teşekkürler üstad. İyi ki varsın.

Sonuç olarak iki farklı görüş var ve herkese hak verdim ama asıl merak ettiğim ben meet labın bayramını kutlamak istediğimde telefonlamı arayacağım yoksa mail mi atacağım?

Geri