Selamlar. Bugün çok yoğundu. İlk mesajınıza cevap yazamadan siparişiniz hazırlanıp yollanmış oldu. Şimdiden afiyet olsun@S.Yavuz 29865 sipariş numarası ile ilk defa sipariş verdim merakla bekliyorum![]()
Selamlar. Degassing süresi yeterli bence. Oran olarak 1/16 deneyebilirsiniz. Ayrıca 60x5 yerine benim tavsiyem 60 blooming sonrası yavaş ve tek bir döküş deneyebilirsiniz. Burundi kolay çözünen bir kahvemiz. Kahve yatağı ile fazla oynanmasını sevmiyorSezy - Burundi Kazanya Honey
C3 - 16 klik
20-300
Crystal Eye 02
Hario 100 lu Japon bol poşet
60x5 - 3dk
Termometrem olmadığı için daha önceden ısıttığım kettle a kaynamış suyu koyup demlemeye başlıyorum.
Bu çekirdeği Sezy farklı siparişimde küçük bir miktar hediye etmişti. Gerçekten hoşuma gittiği için sipariş verdim.
Kahve vadettiklerini veriyor. Gerçekten dolu dolu gövdesi akıp giden bir tatlılığı var. 9. günde demledim. Biraz daha beklemem gerekir gibi bir tadı var siz onu biliyorsunuz tam ne diyeceğimi bilemedim![]()
Selamlar. Yeni kahveler içinde ben Nicaragua Flores'i ve El Salvador Cochera'yı espressoya epey yakıştırdım. Hangisi derseniz biraz kararsızım@S.Yavuz selamlar yeni gelen kahvelerden espresso için en uygun olan hangisidir?
Ben de bana gelen deneme paketini yeni demliyorum.Sezy - Burundi Kazanya Honey
C3 - 16 klik
20-300
Crystal Eye 02
Hario 100 lu Japon bol poşet
60x5 - 3dk
Termometrem olmadığı için daha önceden ısıttığım kettle a kaynamış suyu koyup demlemeye başlıyorum.
Bu çekirdeği Sezy farklı siparişimde küçük bir miktar hediye etmişti. Gerçekten hoşuma gittiği için sipariş verdim.
Kahve vadettiklerini veriyor. Gerçekten dolu dolu gövdesi akıp giden bir tatlılığı var. 9. günde demledim. Biraz daha beklemem gerekir gibi bir tadı var siz onu biliyorsunuz tam ne diyeceğimi bilemedim![]()
Rwanda bende aldım portakal ve ekşimsi bir tad var beğendim mi bilemedim kararsız kaldım.Ama farklı tadları denemeyi seviyorum.Rwanda Muraho Women'ı bugün 4. gününde açtım. Asiditesi ve meyvemsiliği yüksek güzel bir kahve. Bir tık kavrum tadı hissediliyor ama rahatsız etmedi. Beklentiyi karşılıyor.
18/290, buzdağı 92, kpro 78, th3, bitiş 2.25.
Ayrıca fiyatların hem 250 Gr hem kiloluk alımda uygunluğu kargo bedava 175 lira olması oldukça cezbedici.Yeni favorim Sezy coffee olacak.@S.Yavuz sizden ilk defa alışveriş yaptım çok memnun kaldım işinizi hakkıyla yapmanız, paketlemesi, hediye deneme çekirdek göndermeniz, kahve paketinin kalitesi, kargo hızı ve siparişten hemen 2 dk sonra beni arayıp yarınki kavrumdan gönderelim mi diye bilgilendirmeniz beni ziyadesiyle memnun etti.Rwanda denedim diğerler çekirdekleri de deneyip sitenize yorum yazacağım.Bundan sonra da düzenli olarak sizden çekirdek almaya devam edeceğimi bildirmek istiyorum.![]()
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz@S.Yavuz sizden ilk defa alışveriş yaptım çok memnun kaldım işinizi hakkıyla yapmanız, paketlemesi, hediye deneme çekirdek göndermeniz, kahve paketinin kalitesi, kargo hızı ve siparişten hemen 2 dk sonra beni arayıp yarınki kavrumdan gönderelim mi diye bilgilendirmeniz beni ziyadesiyle memnun etti.Rwanda denedim diğerler çekirdekleri de deneyip sitenize yorum yazacağım.Bundan sonra da düzenli olarak sizden çekirdek almaya devam edeceğimi bildirmek istiyorum.![]()
Selamlar. Rwanda'yı beğenmenize sevindim. Degassing süresi dolmadan bile gayet başarılı fincanlar veriyor olsa da degassing sonrası hatta ikinci haftanın sonuna doğru epey bir zirve yapıyor bence tadı. Güzel yorumlarınız için de ayrıca teşekkür ederim.Rwanda Muraho Women'ı ben de çok beğendim. Beklemek de istiyorum açıkçası degas süresini tamamladığında neye dönüşeceğini görmek için ama hızlı bitirecek gibiyim. Tarif olarak Tetsu Kasuya'da iyi sonuç verdiğini düşünüyorum. Fiyatlarınızdan, kaliteli kavrumunuzdan, kargonuzdan, hızınızdan ve farklı çekirdek hediyenizden çok memnunum.
Guatemala Antigua'yu filtrede verim alamadım. Kavrum olarak yatkınlığından ötürü espresso olarak tüketmeyi düşünüyordum zaten, degas beklemeden yapınca kaçınılmaz olarak acı geldi biraz; kimseyi yanlış yönlendirmeyeyim. Comandante için bir öğütüm tavsiyeniz var mı espresso tarafı için? Filtre tarafı için de tarifiniz varsa hayır demem![]()
Selamlar. Beğenmenize sevindim. Afiyet olsunAntigua V60'la ne güzel oldu yahu! Makina için almıştım aslında.![]()
İkisi deKongo Rugori mi yoksa Rwanda mı ?![]()