• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Saha Labware Gooseneck Kettle ve Gooseneck Kettle Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan elbatin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Gooseneck kettle?

• Saha Labware 600 ml cam ibrik

Oy: 2 4.3%
  • Epinox Barista Kettle

Oy: 17 37.0%
  • Nurgaz Campout Filtre Kahve Demliği

Oy: 16 34.8%
  • Hario Drip Air

Oy: 3 6.5%
  • Unuttuğun bir demlik daha var kardeşim

Oy: 8 17.4%

• Kullanılan toplam oy
    46
Nurgazdan daha ucuza bulursam epinox alacağım,herkese teşekkürler. Epinox'un kendi konusunda bazılarının altında epinox yazdığı,bazılarının yazmadığı söylenmişti. Orijinal epinox hangi sitelerden alınır?

Saha labı baştan elerşm ben, güzel bir görünümü var ama cam, ocak üstüne müsait olmadığı gibi kırılma riski öğrenciye pek gelmez.
ben yıllardır aliexpressten sipariş verdiğim demliği kullanmaktayım.
Epinpx da nurgaz da hangisi ucuz ise onlardan birini al derim.
Hario airi hiç incelemediğim için hakkında hiç bir bilgim yok.

Merhabalar,
Ben uzun bir süre ocak üstü kettle kullandım ama hep suyu ısıtıp ketle ı da ısınan suyla ısıtıp suyu kettle a aktararak kullandım.
Öncelikle sahalabware in ürünleri borasilikat, yani ısıya dayanıklı ürünler. Öyle sıcaklıktan ötürü kolay kolay kırılmazlar vr mikrodalga ya girmeye uygunlar.
Ben o ürünü aslında kahve demlemek için değil genellikle server olarak kullanıyorum.
Çünkü ürünün kuğu boyunlu akış kısmı fazla geniş hem de akış ucu da geniş bu da hızlı bir akış sağlıyor.
Ayrıca döküm ucunun cam haznedeki kısmı çok aşağıda, kuğu boyun çok az suyla hemen doluor bu da akış konusunda dikkat etmek gerektiği anlamına geliyor.

Merhabalar,
Ben uzun bir süre ocak üstü kettle kullandım ama hep suyu ısıtıp ketle ı da ısınan suyla ısıtıp suyu kettle a aktararak kullandım.
Öncelikle sahalabware in ürünleri borasilikat, yani ısıya dayanıklı ürünler. Öyle sıcaklıktan ötürü kolay kolay kırılmazlar vr mikrodalga ya girmeye uygunlar.
Ben o ürünü aslında kahve demlemek için değil genellikle server olarak kullanıyorum.
Çünkü ürünün kuğu boyunlu akış kısmı fazla geniş hem de akış ucu da geniş bu da hızlı bir akış sağlıyor.
Ayrıca döküm ucunun cam haznedeki kısmı çok aşağıda, kuğu boyun çok az suyla hemen doluor bu da akış konusunda dikkat etmek gerektiği anlamına geliyor.
Elendi o zaman o da:)

Bu firmaya kulüp üyeleri ve kahve severler faydalanması için cold drip ekipmanının fotoğraflarını gönderdim. Çünkü ürün ile ilgili hiç birşey bilmiyorlardı. Ürünün muadilini fotoğraflara bakarak yaptılar. Ve haber bile vermeyi gerek görmeden sanki kendileri planlamışlar gibi satışa çıkardılar. Kulüp için indirim sorduğumda oyalayıp geri dönmediler.

Cam guzel görünüyor ama yerinde olsam metal tercih ederdim. Ileride elektrikli bile alsan metal olduğu icin gezi vs taşıma kolaylığı olacaktır. Metaller arasinda da en uygun hangisi ise fiyat olarak ona oyumu kullanıyorum ;)

Ankara cebecide mutfak malzemeleri satan dükkanlar var. Uğrarsan hem görerek hem dr ucuza ibrik alabilirsin. Profilinde ankara yazdığı için söylüyorum bunu, şuan neredesin bilemiyorum:)

Epinox ürünlerini satıyorlar. Barista ibriği diye geçtiği için ibrik ibaresini kullandım :)

Anladım,çok iyi olurdu ama şu an Ankara da değilim:/
Bende bir tane kettle alacağım internetten aldığım akıtıyor. Bugün kahve dükkanına gidince birinden barista telefon numarası aldım. Kendisi barista eğitmenliği yapıyormuş. Hario kettle 1litre olana 300 tl dedi hario sitesinde 345 tl, 1.2 litre olana 335 tl dedi. Sitede satılandan daha ucuz olduğunu sorduğumda bana gelişi farklı dedi. https://www.instagram.com/ay.chemex/ bu da instagram adresi. İnternetteki dolandırıcılar sağolsun kimseye güvenemiyoruz. Elindeki 2. el ürünü mü yollar diye çekiniyorum açıkçası.

Bende bir tane kettle alacağım internetten aldığım akıtıyor. Bugün kahve dükkanına gidince birinden barista telefon numarası aldım. Kendisi barista eğitmenliği yapıyormuş. Hario kettle 1litre olana 300 tl dedi hario sitesinde 345 tl, 1.2 litre olana 335 tl dedi. Sitede satılandan daha ucuz olduğunu sorduğumda bana gelişi farklı dedi. https://www.instagram.com/ay.chemex/ bu da instagram adresi. İnternetteki dolandırıcılar sağolsun kimseye güvenemiyoruz. Elindeki 2. el ürünü mü yollar diye çekiniyorum açıkçası.

Yerdeki kettle olabilir mi?

Yerdeki kettle olabilir mi?

Hahaha . Bu arada kimseyi kötü itham altında bırakmak istemem. Üniversitede bu sene kahve etkinliği yapılmış. Telefonda biraz konuştuk, güvenilir birisi gibiydi. Ama kurumsal olmayınca şüpheleniyor insan. Bana evdeki barista barının fotoğrafını attı. Bu yüzden şüphelendim.

Bence ocak üstü kazboyun kettle zaman kaybı. Bu işte ciddi olan herkes elektrikli almalı (ben hâlâ almadım ama eksikliğini çok hissediyorum) zira başka kettle’da kaynayan suyu kullanılacak kettle’a aktarınca çok hızlı ve fazla ısı kaybı oluyor; bunu ocak üstünde ateşte tutarak biraz aşabiliyorsunuz fakat o zaman da ısı kontrolü zor oluyor.

Konchero Türk kullanıcısı için güzel bir seçenekti fakat malum pahalılaştı. Yine de muadillerine göre tercih edilebilir. Tchibo Almanya’da güzel görünen bir ürün var, maalesef Türkiye gönderimi yok: https://www.tchibo.de/elektrischer-schwanenhalskessel-p400143716.html

Bu konu “elektrikli mi ocak üstü mü” tartışması için açılmadı, biliyorum fakat 3-4 senelik tecrübeme dayanarak fikir vermek zorunda hissettim kendimi.

Bence ocak üstü kazboyun kettle zaman kaybı. Bu işte ciddi olan herkes elektrikli almalı (ben hâlâ almadım ama eksikliğini çok hissediyorum) zira başka kettle’da kaynayan suyu kullanılacak kettle’a aktarınca çok hızlı ve fazla ısı kaybı oluyor; bunu ocak üstünde ateşte tutarak biraz aşabiliyorsunuz fakat o zaman da ısı kontrolü zor oluyor.

Konchero Türk kullanıcısı için güzel bir seçenekti fakat malum pahalılaştı. Yine de muadillerine göre tercih edilebilir. Tchibo Almanya’da güzel görünen bir ürün var, maalesef Türkiye gönderimi yok: https://www.tchibo.de/elektrischer-schwanenhalskessel-p400143716.html

Bu konu “elektrikli mi ocak üstü mü” tartışması için açılmadı, biliyorum fakat 3-4 senelik tecrübeme dayanarak fikir vermek zorunda hissettim kendimi.
Gönül isterdi EKG olsun ama durumlar malum. Hele de öğrenci için..

Geri