• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sage Bambino Plus Espresso Makinesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sumyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sumyy

Üye
İsim
Sümeyye Çetin
Daha fazla  
İsim
Sümeyye Çetin
Merhaba Sage Bambino Plus Espresso Makinesini kullanan var mı deneyimleriniz nasıl önerir misiniz? Şuan fiyatı 30k bu fiyata alınır mı veya başka önerebileceğiniz makine var mı bu fiyat bantlarında?

Makinada ne beklediğinize bağlı ama açıkçası ben de bambino plus ile duo temp arasında kaldım, duo temp portafiltreyi ısıttığı için onu tercih ettim.

Espresso öğütücünüz olduğunu varsayıyorum, bambino plus pratik bir şekilde espresso bazı sütlü içecekler yapabileceğiniz bir makina, eğer ki klasik espresso çekirdekleri tercih ediyorsanız bence yeterli, güzel bir tercih.

Ben o fiyatlara almazdım açıkçası. Ya ikinci el daha iyi bir makine yada sıfır Öztiryakiler Barista Mini olabilir mesela. F/P anlamında denenebilir gibi. Alanlara sorup, araştırmak lazım sıkıntısı var mı diye.

Makinada ne beklediğinize bağlı ama açıkçası ben de bambino plus ile duo temp arasında kaldım, duo temp portafiltreyi ısıttığı için onu tercih ettim.

Espresso öğütücünüz olduğunu varsayıyorum, bambino plus pratik bir şekilde espresso bazı sütlü içecekler yapabileceğiniz bir makina, eğer ki klasik espresso çekirdekleri tercih ediyorsanız bence yeterli, güzel bir tercih.
Aslında v60 demleme kahve içiyorum. Comandantem var. Süt bazlı içecek için istiyorum makineyi daha çok sabahları kahvaltıda vs kullanmak için. Yazın neredeyse hiç kullanacağımı düşünmüyorum çünkü soğuk v60 demleme içiyorum sadece. Biraz kullanış pratikliği de istiyorum eşimin de rahatça kullanabilmesi için ve anladığım kadarıyla kullanımı kolay. Otamatik makinelerden tam istenilen tat alınmıyor diye düşünüyorum ama varsa öneriniz çok memnun olurum

Otomatik makine demişken, geçenlerde bir otelde bir espresso içeyim dedim. Ev tipi bir otomatik makine vardı. Aman Allah'ım, o ne kadar kötü bir kahveydi öyle. Sonra eve gelip Profitec Pro 400'ü me sarıldım.

Merhaba, ben de uzunca bir süre Delonghi Dedica serisiyle Bambino Plus arasında gidip geldikten sonra Bambino’da karar kılmıştım. 2. el de baktım ama bir türlü güvenemediğimden sıfır aldım sonunda. Bir de arkadaşımda da sage’in daha üst bir modeli olduğu için onunla da yardımlaşabileceğimi düşündüm.

3 saniye gibi kısa bir sürede kullanıma hazır hale gelmesi, otomatik süt köpürtme fonksiyonu, yer kaplamaması, su filtresiyle gelmesi gibi özelliklerini sevdim. Aksesuarları da başlangıç için yeterli. Yine de 30 bin eder mi, orası şüpheli. Ama ben ileride model yükseltmek için değil, uzun yıllar kullanabileceğimi düşünerek bu parayı verdim. Kingrinder K6 öğütücüyle birlikte kullanıyorum. Şu ana kadar aldığım acemi işi çıktılardan gayet memnunum. Dışarıda içtiğim flat white’ları hiç aratmıyor :) Yaşadığım tek sorun, portafiltreyi takıp çıkarırken zorlanmam, makinenin yerinden oynaması. Ve henüz latte artlık bir süt kıvamına ulaşamamış olmam (Ama bu da makineyle değil benimle alakalı bir problem :) )

Geri