Aslında v60 demleme kahve içiyorum. Comandantem var. Süt bazlı içecek için istiyorum makineyi daha çok sabahları kahvaltıda vs kullanmak için. Yazın neredeyse hiç kullanacağımı düşünmüyorum çünkü soğuk v60 demleme içiyorum sadece. Biraz kullanış pratikliği de istiyorum eşimin de rahatça kullanabilmesi için ve anladığım kadarıyla kullanımı kolay. Otamatik makinelerden tam istenilen tat alınmıyor diye düşünüyorum ama varsa öneriniz çok memnun olurumMakinada ne beklediğinize bağlı ama açıkçası ben de bambino plus ile duo temp arasında kaldım, duo temp portafiltreyi ısıttığı için onu tercih ettim.
Espresso öğütücünüz olduğunu varsayıyorum, bambino plus pratik bir şekilde espresso bazı sütlü içecekler yapabileceğiniz bir makina, eğer ki klasik espresso çekirdekleri tercih ediyorsanız bence yeterli, güzel bir tercih.
2. el öneriniz ne olur?Ben o fiyatlara almazdım açıkçası. Ya ikinci el daha iyi bir makine yada sıfır Öztiryakiler Barista Mini olabilir mesela. F/P anlamında denenebilir gibi. Alanlara sorup, araştırmak lazım sıkıntısı var mı diye.