• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Probador Colectiva

Şahsı tanımıyorum, takipçisi değilim, reklamları instagram'da düşüyor, oradan görüyordum. Yine izlemiyordum, ama siz bu kadar dillendirince izleyeyim dedim, 1,5 x hızda izledim. Adam gayet de gerçekçi argümanlarla deneyimini ve hayal kırıklıklarını/sinirini anlatmış. Probador'dan bu şahıs gibi alışveriş yapın, ürünlerini deneyip deneyip yorumlayın, sizleri de dinleyelim.

Benimki hal, hareket, üslup ve mimiklerden bağımsız olarak genel bir boykot.
Anladım hocam, siz overall bir boykot halindesiniz. 3 yaşındaki yeğenimin de dediği gibi "ben insan sevmiyor değilim, insanlığı sevmiyorum".

Son derece haklısınız hocam. Şaşırtmaz. Aksi çok tatsız olmaz mıydı zaten?

Şahsı tanımıyorum, takipçisi değilim, reklamları instagram'da düşüyor, oradan görüyordum. Yine izlemiyordum, ama siz bu kadar dillendirince izleyeyim dedim, 1,5 x hızda izledim. Adam gayet de gerçekçi argümanlarla deneyimini ve hayal kırıklıklarını/sinirini anlatmış. Probador'dan bu şahıs gibi alışveriş yapın, ürünlerini deneyip deneyip yorumlayın, sizleri de dinleyelim.
Doğru

Bu videonun en büyük eksiği, kaos kuşağın sevdiği başlık ve içerik olmaması gibi anladım ben.
Eğer içerik böyle olsaydı;
Probador siparişi ''PARAMIZLA REZİL OLDUK''
Probador siparişi ''KAHVE DEĞİL ÇAMUR İÇTİK - TÜKÜRDÜM''
Bak bunlar kaos'u beslerdi. Beyfendi gayet terbiyeli ve kibar olduğu için kaos beslenmiyor ve mecbur biz destek oluyoruz.

Tabi bitmiyor bu kadarla, olaylar ''sevmeyeni sevdiği için sevmeyende sevdiğini bilmiyor bunlarda beni sevenleri şaşırtmıyor'' gibi anlamsız şeylere dönüşüyor :D Kaos'un içinde kaos var. Kaosception.

Bilmeyen de soruyor işte. Ufaktan ayar oldum ama tipik özenti youtuber iticiliği de olabilir altı da dolu olabilir.
sevgili ece, ben açıklayayım.
kendisi çekiliş yapmıştı, çekilişi kazanan kişinin instagram'da 0 takipçisi var diye çekilişi iptal etmişti. sebep olarak da "tabii ki takipiçisi olmalı" gibisinden şeyler söylemişti. çekilişi kazanan kişi de burada isyan etmişti, kulüp üyesiydi. özetlemek gerekirse böyle :)

kendisi çekiliş yapmıştı, çekilişi kazanan kişinin instagram'da 0 takipçisi var diye çekilişi iptal etmişti. sebep olarak da "tabii ki takipiçisi olmalı" gibisinden şeyler söylemişti. çekilişi kazanan kişi de burada isyan etmişti, kulüp üyesiydi. özetlemek gerekirse böyle :)
Teşekkür ederim Emircim☺️

Bilen bilir denilen konu bu mu, şahsen çekiliş mantığı karşılıklı çıkar ilişkisi, sen takip edersin ya da postunu beğenirsin o da sana çekiliş sonucu kahve veya ürün gönderir, sayfayı seven takip etmeye devam eder sevmeyen ya da çekiliş isabet etmeyen takipten de çıkar beğenileri de geri alır, bu yüzden bu kadar tepki aldıysa garip buldum

Videoyu özetlersek:
1. Kargo ücretsiz hale gelmeyen abonelik sisteminin faydasızlığı,
2. Alışık olduğumuz ve beklediğimiz üzere kavrumların en ucuz kahvesinden en pahalı ve beklenti yaratanına kadar; kötü olması...

Bilen bilir denilen konu bu mu, şahsen çekiliş mantığı karşılıklı çıkar ilişkisi, sen takip edersin ya da postunu beğenirsin o da sana çekiliş sonucu kahve veya ürün gönderir, sayfayı seven takip etmeye devam eder sevmeyen ya da çekiliş isabet etmeyen takipten de çıkar beğenileri de geri alır, bu yüzden bu kadar tepki aldıysa garip buldum
o zaman "şu kadar takipçisi olan katılabilir" diye şart koşarsın. baştan şartlarını belirtmeyip sonra kafana göre kural değiştirirsen tabii ki tepki alır.

O konuda doğru ama o hesap gerçek olmayıp fake olsaydı bu sefer de sahte hesaplara çekiliş çıktı muhabbeti olurdu
Forumda yazışmalar mevcut olmalı, kazanan kişi 0 takipçili de değildi. Yanlış hatırlamıyorsam daha yüksek takipçili hesaba vermemiz gayet normal, amacımız takipçi arttırmak gibi bir savunma vardı. Bu da çekiliş değil işbirliği oluyor malum.

Forumda yazışmalar mevcut olmalı, kazanan kişi 0 takipçili de değildi. Yanlış hatırlamıyorsam daha yüksek takipçili hesaba vermemiz gayet normal, amacımız takipçi arttırmak gibi bir savunma vardı. Bu da çekiliş değil işbirliği oluyor malum.
Bir çekiliş başında bir sey yapmaniza gerek yok takipciler arasından secerim varsa bu takipçilere takipçi olduklarindan dolayı vefa borcu gibi bir hediyedir, diğer türlü şart koşulan karşılığında post beğenilen her türlü şey zaten işbirliği, hayır yapsa ilk dediğimi yapar diğer türlü amaç zaten reklam ve takipçi arttırmak, kendince amacına yönelik bir eylem yapmış

Geri