• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Probador Colectiva

@mhalidyener Fazla anket konusunu meşgul etmemek için buradan yazayım dedim, kavrum orta üst gibi gözüküyor, anaerobic gibi işlenmiş kahvelerin rengi yanıltabilir ama doğal olan da var, yıkanmış da var, her kahveyi denediniz mi hepsinden mi acı tat geliyor

Kostari̇ka Cordillera, Kostari̇ka Asoproaaa, El Salvador Finca El Divisadero. Bunları henüz denedim. Az önce cordillera'yı içtim. Şimdiye kadar içtiğim en acı kahve olabilir. Bu yüzden yazmak istedim.
Diğerlerinden de pek umudum yok deneyince yazarım tekrardan.

Allfaktori seti ile ilgili baya bi kötü yorum vardı önceki sayfalarda. Keşke sipariş vermeden önce başlığa bir göz gezdirseydiniz : /

Allfaktori seti ile ilgili baya bi kötü yorum vardı önceki sayfalarda. Keşke sipariş vermeden önce başlığa bir göz gezdirseydiniz : /
El bequeron zamanında yaklaşık 2 sene önce güzel kahvelerini içmiştim. Aralarından sevdiklerimi toplu alımda sipariş ederim diye her biri 54 gramlık deneme setinden aldım. Şuan kendim tavada kavursam bu kadar acı kahve ortaya çıkaramam diye düşünüyorum 😅

Cafetelara Herbazu Kenya-Kosta Rika 2 haftalığına indirime girmişti 200 liraya sipariş verdim sonrasında hemen indirimi kaldırıp fiyatını yükseltmişler hani 2 haftalığınaydı anlayamadım. Çekirdekleri gelirsek koyu ve rengi alaşımlı böyle.Görünce bi korkuyla demledim ama tadı hoşuma gitti hafif içtikçe içesim geldi diğer kahveler nasıl bilmiyorum.

Cafetelara Herbazu Kenya-Kosta Rika 2 haftalığına indirime girmişti 200 liraya sipariş verdim sonrasında hemen indirimi kaldırıp fiyatını yükseltmişler hani 2 haftalığınaydı anlayamadım. Çekirdekleri gelirsek koyu ve rengi alaşımlı böyle.Görünce bi korkuyla demledim ama tadı hoşuma gitti hafif içtikçe içesim geldi diğer kahveler nasıl bilmiyorum.
Su olarak ne kullandınız acaba?

Etiyopya Nazimu Abamecha Jimma
Allfaktori Seçkisinden denediğim 4. Kahve
Diğer denediğim kahvelerde nestle pure life ve pınar uludağ kullanmıştım. Bu kahvede kuzeyden su kullandım
Comandante 24 klik
18 gram kahve 305 gram su ve üç eşit döküş
bitiş süresi 3:15 saniye
Ballı limonlu çay gibi bir tat aldım. Hoşuma gitti. Gayet içilebilir ve keyifli bir kahve oldu. Diğer denediğim ve içilemeyecek kadar acı olan üç kahveyi de bu suyla deneyip yorumlayacağım.

Kostari̇ka Cordillera
Comandante 24 klik
Kuzeyden Su
18 gram kahve 305 gram su ve üç eşit döküş
bitiş süresi 2:10 saniye
Bu kahveyi diğer demlemelerimde içememiştim Kuzeyden su ile gayet içilebilir oldu. Hafif acılık hala var fakat kırmızı meyveler hissediliyor.
Ama tekrar alabileceğim bir çekirdek değil

İzlemeye bir adet dislike ile başlayıp 10 saniye dayanabildim ve kapattım. İzleyebilen bu hayatta her şeyi başarır.
Söyeyiş biçiminden pek hoşlanmasam da, söylemek istediği şeyi çok uzatarak söylese de, söyledikleri doğru :D

valla sohbet edasıyla dinledim sakin bir şekilde. çok boş zamanınız varsa dinlenir bana kalırsa.

Geri