Eluna
Barista
- İsim
- Utku
"Tokmağımdan korkun"Özelden her an bekleyin!
Ban Hammer
"Tokmağımdan korkun"Özelden her an bekleyin!
Kurucu iktidar mı? Ooo çok sert...halkımız müsterih olsun. Kural değişikliği var ise yazılı bildiri geçilir. Yorum gerekirse kurucu iktidar (!) yorum yetkisini kullanır.
El bequeron zamanında yaklaşık 2 sene önce güzel kahvelerini içmiştim. Aralarından sevdiklerimi toplu alımda sipariş ederim diye her biri 54 gramlık deneme setinden aldım. Şuan kendim tavada kavursam bu kadar acı kahve ortaya çıkaramam diye düşünüyorumAllfaktori seti ile ilgili baya bi kötü yorum vardı önceki sayfalarda. Keşke sipariş vermeden önce başlığa bir göz gezdirseydiniz : /
Su olarak ne kullandınız acaba?Cafetelara Herbazu Kenya-Kosta Rika 2 haftalığına indirime girmişti 200 liraya sipariş verdim sonrasında hemen indirimi kaldırıp fiyatını yükseltmişler hani 2 haftalığınaydı anlayamadım. Çekirdekleri gelirsek koyu ve rengi alaşımlı böyle.Görünce bi korkuyla demledim ama tadı hoşuma gitti hafif içtikçe içesim geldi diğer kahveler nasıl bilmiyorum.
Tarım Kredi marketten Yıldız marka su alıyorum ph 6.90 TDM 58 ppm kahvelerde güzel sonuç alıyorumSu olarak ne kullandınız acab
Söyeyiş biçiminden pek hoşlanmasam da, söylemek istediği şeyi çok uzatarak söylese de, söyledikleri doğruİzlemeye bir adet dislike ile başlayıp 10 saniye dayanabildim ve kapattım. İzleyebilen bu hayatta her şeyi başarır.
@okankrc nin postunu bir analim o zaman1 seneyi aşkın süredir probadordan sipariş vermiyorum ve dolayısıyla iletişime geçmek zorunda kalmıyorum:
Ekli dosyayı görüntüle 21170