• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Oyun - Şu an ne oynuyorsun?

tavsiyeye ihtiyacım var
en az 3 yıldır oyunlardan uzağım ve ps4ün tozunu sildim, bağladım.

benim de üzerimdeki tozu alması için oyun tavsiyesine ihtiyacım var.
seçmekte zorlandığım 5 oyun içinden hangisinden başlayacağımdan emin değilim

1- elden ring / daha önce souls oynamadım ama açık dünyası ve soulslara göre bi tık daha kolay olması hoşuma gitti
2- rdr2 / bu elimin altında var, yıllardır oynarım oynarım diye erteledim
3- last of us 2 / külliyata hakimim
4- gow ragnarok / külliyata hakikim
5- ghost of tsushima / çıktığından beri hevesliydim, açık dünya ve samuray severiz

Sizce hangisiyle başlarsam hevesim kursağımda kalmaz?
Rdr2 ile başlamanı öneririm abi. Çünkü hem efsane, hem de diğerlerine göre daha az grafik gereksinimi var.
Bir dene, kendini yokla, eğer hala oyunlardan keyif aldığına kanaat getirirsen PS4'te kalmazsın zaten.
Diğer oyunları da oynayabilirsin tabii. Ama coe kahvesini çeşme suyuyla demlemek gibi olur, yani öyle de içilir tabii, de ne gerek var? 😊 Ekipmanı güncellemeden evvel yormayacak kahvelere yönelmek iyidir.
Mesela Ghost of Tsushima'yı PS4'te de oynayabilirsin; şöyle de oynayabilirsin:

tavsiyeye ihtiyacım var
en az 3 yıldır oyunlardan uzağım ve ps4ün tozunu sildim, bağladım.

benim de üzerimdeki tozu alması için oyun tavsiyesine ihtiyacım var.
seçmekte zorlandığım 5 oyun içinden hangisinden başlayacağımdan emin değilim

1- elden ring / daha önce souls oynamadım ama açık dünyası ve soulslara göre bi tık daha kolay olması hoşuma gitti
2- rdr2 / bu elimin altında var, yıllardır oynarım oynarım diye erteledim
3- last of us 2 / külliyata hakimim
4- gow ragnarok / külliyata hakikim
5- ghost of tsushima / çıktığından beri hevesliydim, açık dünya ve samuray severiz

Sizce hangisiyle başlarsam hevesim kursağımda kalmaz?
American primeval dizisi ile beraber rdr2 ye başlayıp çok keyif alabilirsin. Hepsi güzel secenekler ama rdr hepsinden bir tık üstte

Rdr2 ile başlamanı öneririm abi. Çünkü hem efsane, hem de diğerlerine göre daha az grafik gereksinimi var.

American primeval dizisi ile beraber rdr2 ye başlayıp çok keyif alabilirsin. Hepsi güzel secenekler ama rdr hepsinden bir tık üstte
Elimin altında ki oyunla başlamak iyi bir fikir ama ömrünüz at üstünde geçiyor dedikleri için hiç başlayamamıştım/: diziyle beraber kafama yattı çünkü kaç gündür sırayla bir avuç dolar'dan başlayıp, iyi kötü çirkin'e kadar izleyip üçlemeyi bitireyim, belki gaza gelirim diye kendimi telkin ediyordum ama daha 1. filmde uyuyakalıyorum sürekli(:
belki dizi beni yakalar

Elimin altında ki oyunla başlamak iyi bir fikir ama ömrünüz at üstünde geçiyor dedikleri için hiç başlayamamıştım/: diziyle beraber kafama yattı çünkü kaç gündür sırayla bir avuç dolar'dan başlayıp, iyi kötü çirkin'e kadar izleyip üçlemeyi bitireyim, belki gaza gelirim diye kendimi telkin ediyordum ama daha 1. filmde uyuyakalıyorum sürekli(:
belki dizi beni yakalar
Dizi çok iyi olmuş ya başta imbd puanı şişirme sandım izleyince öyle olmadığını gördüm ben 2 defa bitirdim rdr dizi dün bitti rdr yine başlayasim geldi :D

Son düzenleme:
Rdr2, Rockstar'ın şimdiye kadar oluşturduğu en canlı açık dünyaya sahip. -bence an itibarı ile en gelişmiş açık dünya bu, üstüne çıkan bilmiyorum.-
.Her npc ayrı bir hikaye sunabiliyor. Hepsi oyuncudan bağımsız hayatlarına devam ediyorlar. Yani oyun at sırtında geçmiyor. Öyle sırf canın istedi diye bir dükkana girip oradakilerle sohbete başlayabilir, birkaç gününü sadece oradaki npcler ile geçirebilirsin.
Ayrıca rdr2'nin çok geniş bir komünitesi var. Öyle şeylerden hoşlanıyorsan; bütün easter eggler, gizli ganimetler, az bilinen görevler vs hepsi hakkında detaylı bilgiler bulabilirsin. Yardımsız kalacağın bir konu olmayacaktır.
Bunların dışında oyunun en büyük artısı Arthur Morgan olarak oynamak. Hikâye gelişimi, karakter kompleksliği falan neredeyse 10/10 seviyesinde yani.
Oyunlara ara verip de geri dönen biri için herhalde ilk önereceğim oyunlar RDR2 ve Witcher 3 olurdu.

@ogakuzar RDR2 iki ile başlayacağım, teşekkür ederim katkın için
Oyunlara ara verip de geri dönen biri için herhalde ilk önereceğim oyunlar RDR2 ve Witcher 3 olurdu.
açık dünya sevdası, dragon age / skyrim / fallout ve witcher 3 le başladı bende, bunları oynadıktan sonra zaten açık dünya dışında gözüm pek oyun görmüyor ama yalan yok gene aynı hevesle horizon zero dawn'a girişmiştim ama çok tekrar etti, maksimum zırha - silaha hızlı ulaştırdı, böyle yapıncada oyunun tek keyfi, harita açmak için hayvanın tepesine tırmandıktan sonra bi sigara yakıp manzarayı izlemek oldu. Bu olayda beni biraz açık dünya konusunda yeise düşürmüştü.

Şu an oynama hedeflerim dışında bi last of us lineer kalıyor, ki onunda hikayesi aman yarabbi/:

@ogakuzar RDR2 iki ile başlayacağım, teşekkür ederim katkın için

açık dünya sevdası, dragon age / skyrim / fallout ve witcher 3 le başladı bende, bunları oynadıktan sonra zaten açık dünya dışında gözüm pek oyun görmüyor ama yalan yok gene aynı hevesle horizon zero dawn'a girişmiştim ama çok tekrar etti, maksimum zırha - silaha hızlı ulaştırdı, böyle yapıncada oyunun tek keyfi, harita açmak için hayvanın tepesine tırmandıktan sonra bi sigara yakıp manzarayı izlemek oldu. Bu olayda beni biraz açık dünya konusunda yeise düşürmüştü.

Şu an oynama hedeflerim dışında bi last of us lineer kalıyor, ki onunda hikayesi aman yarabbi/:
İyi eğlenceler. Bakalım kaç saat gömeceksin o oyuna.

Şu an yönelim açık dünyadan lineere doğru kaydı, bilgin olsun. Gereksiz açık dünya oyunları azalıyor o yüzden. Ubisoft'a bulaşmasan yeter. Horizon'ı henüz bilmiyorum. 🤷🏼‍♂️

Açık dünyadan bağımsız olarak, PS4üm olsa Shadow of the Colossus, Bloodborne, Demon's Souls diye giderdim. 😀 Çok özeniyom o oyunlara.

Dizi çok güzel de
belli bölüm sonrası artık salt vahşet döngüsü otomatiğe bağlıyor. hani vahşetin gösterilmesinden, hikaye örgüsüne pek zaman kalmamış :)

Diziyle beraber oynarsanız kötü tarafın ağır basacağı aşikar :)

Dizi çok güzel de
belli bölüm sonrası artık salt vahşet döngüsü otomatiğe bağlıyor. hani vahşetin gösterilmesinden, hikaye örgüsüne pek zaman kalmamış :)

Diziyle beraber oynarsanız kötü tarafın ağır basacağı aşikar :)
Ben yardımsever ve yüce gönüllü karakteri Arthur Morgan ile bagdastirdim :D
siz katılıyorum sonu gerçekten çok kliseydi daha farklı ve etkileyici bir sonu olmasını beklerken oldu bittiye geldi en az 1 bölüm daha cekilmeliydi bence

Elden ring
Kingdom Come Deliverance 2
arasında gidip geliyorum şuan. Elden ring 90 saat oldu azcık sıktı. Daha god of war ragnarok, the last of us 2 var. Ne yapacağım bilmiyorum :/

Bilgisayara, life is stange chapter 1-5 hepsini indirip kurmak istiyorum. Evvelinde biz crack yapardık, torrent kullanırdık, forumlar vardı. Ancak şimdi böyle birşey mümkün mü
Yoksa steam tekeline mi aldı bu işi?

Var mı bir yol hem güvenilir hem de en beleşinden?

Bu aralar Balatro ya sardım. Strateji, şans bir arada.
hocam düz poker oyunu değil mi o? ballatro nedir ben şimdi indirdim başlıcam. yarım saat kadar başka bir arkadaşta denemiştim. Hefei ve mantığı nedir?

South of Midnight

Güzel bir öykü, müthiş grafikler ortam ve şimdiye dek bir oyunda duyduğum en iyi özgün müzik.
Keyifle oynuyorum.
GamePass de ücretsiz.

Düz poker oyunu değil, poker kurallarına dayanan rogue-like tarzı bir oyun. Oldukça yaratıcı bence. Gamepass de ücretsiz oynayabilirsiniz.
Manyak gibi bağımlısı oldum ben de hocam, baya iyiymiş 🙂 33 immortals radarda şimdi, ac shadows da gidiyor bir yandan, güzel bir sene oluyor 👌🏻

Geri