• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Oyun - Şu an ne oynuyorsun?

Diablo IV: Lord of Hatred

Ana hikaye nefis olmuş. Oyun içi mekanikleri çeşitlendirmişler, oyun sonu paragon ve üst başa yüklenmek daha eğlenceli. Zorluk seviyesinin T4'ten 12'ye çıkması da olumlu. Ekip oyunlarında güç kombinasyonları biraz daha özendirilebilir, ne yazık ki gün geçtikçe tek kişilik (bireysel) oyun daha rağbet görüyor, Diablo'nun mazisine ters.

Son düzenleme:
Serinin en iyi oyunu Black Flag geri döndü. Engin denizlerde shanty dinleyip rom içerek İspanyol avlamanın yerini hiçbir şey tutamaz

Arkadaşlar iyi akşamlar, Ps4 için oyun satan var mıdır ?

Cult of the Lambi ve DLCsini bitirdim. Sevimli kuzumuza ve sevimli müritlerine yamyamlığa kadar her türlü sapkınlığı yaptırıyorsunuz, baya absürt oyun, gameplayi sorunsuz yalnız. Hem cozy hem challenge hem fark humour. Daha ne olsun.

RDR 2 başladım dinamikler çok hoşuma gitti
Hikayesi çok güzel oyun. İki kere oynadım. Etkisinden çıkamıyorsun oyunun.

Son 1 haftadır Gallipoli'ye sardım. Bf1'in çok benzeri. Alışınca kısa oyun modu sarıyor.

Mobilde kendi oyunumu oynuyorum 😅

Days gone, Ghost of Tsushima

Geri