• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Overdose Coffee Roasters

Bu arada arkadaşım fotoğraf attı,bildiğin kavrulmamış gözüküyor.

1614339530712.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Nitelikli kahve demlemeye yeni başladım. YouTube’da kendisinin videolarını fazla fazla izledim, sonra atölyesinin yerini öğrenince aşırı mutlu olmuştum. Kendim izmir ödemiş ilçesinde ikamet ediyorum overdose atölyesi ise tire ilçesinde. Bugün bi heyecanla gidip atölyesini ziyaret ettim ersin abinin. Atölyesi güzel, kendisi sıcak bir karşılamada bulundu, hemen kahvesinden ikram etti. Hoş sohbet muhabbet eşliğinde iyi bir zaman geçirdim. Daha önce de @PoZoAzuL sözleşmiştik birbirimize yakın olduğumuz için tanışırız diye. Tesadüf eseri kendisi de overdose atölyesine geldi. Kaliteli bir zaman geçirdik. Buradan ersin abime overdose Coffee ye teşekkür ederim 😊

Nitelikli kahve demlemeye yeni başladım. YouTube’da kendisinin videolarını fazla fazla izledim, sonra atölyesinin yerini öğrenince aşırı mutlu olmuştum. Kendim izmir ödemiş ilçesinde ikamet ediyorum overdose atölyesi ise tire ilçesinde. Bugün bi heyecanla gidip atölyesini ziyaret ettim ersin abinin. Atölyesi güzel, kendisi sıcak bir karşılamada bulundu, hemen kahvesinden ikram etti. Hoş sohbet muhabbet eşliğinde iyi bir zaman geçirdim. Daha önce de @PoZoAzuL sözleşmiştik birbirimize yakın olduğumuz için tanışırız diye. Tesadüf eseri kendisi de overdose atölyesine geldi. Kaliteli bir zaman geçirdik. Buradan ersin abime overdose Coffee ye teşekkür ederim 😊
Evet güzel ve hoş bir tesadüf oldu, keyifli bir zaman geçirdik.bir gün @Mete35 ile tanışacaktık ama bu şekilde olması ve Overdose Atölyesinde karşılaşmak günümüze çok ayrı bir renk kattı.Ayrıca Overdose Coffee Ersin abi'ye de misafir perverliği için çok teşekkür ederiz.😊🙏

Eski ismiyle overdose yeni ismiyle perkup coffee’ye 1 senenin ardından tekrar bir ziyarette bulundum. Ersin bey(kahvesakal) yine çok iyi karşıladı kafa adam kendisi😀. 1 paket kahve diye girmiştim 4 paket aldık çıktık yine. İsim değişikliği dolayısıyla %20 indirimleri devam ediyor. Almış olduğum kahvelerden birisinin ismi ‘Wake Up’. Bu kahveyi kendi sitelerinde;
Wake Up Filter Blendi, Guatemala çekirdeklerinin muhteşem tat dengesini, Tanzanya çekirdeklerin yoğun meyvemsi notalarını ve Kenya çekirdeklerin canlandırıcı parlaklığını birleştirir. Her fincan, size kahvenin muhteşem çeşitliliğini sunar.

Şeklinde tanımlamışlar. Guatemala , tanzanya, kenya çekirdekleri harmanlanmış. Denemek için sabırsızlanıyorum 🙂

4f29fafb-4dad-49cb-86cf-a9ab10a1921b.jpeg4ec0fa49-942b-4da8-9d27-66b63720683e.jpeg

Geri