zümrüt karacaya eklenen kahvelerle aynı sanırım.An itibari ile sitesine 100er gramlık 6 kahveden deneme paketi eklenmiş. İlgilenen arkadaşlara duyurulur
Demleme ayrıntılarınızı paylaşır mısınız ?Burtukaana'sını kavrumdan sonraki 10. günden itibaren denedim, en iyi demlemeleri 20. gün civarlarında buldum. Çekirdek çok tatlı, meyve suyu gibi hakikaten çok lezzetli
Yanlış bilmiyorsam Toper marka bir kavurma makinesi kullanıyordu. Nitelikli homojen bir kavrum için performansının yeterli olamayabileceğini okumuştum.Burtukaana'yı ben de çok sevmiştim ama 1.5 ay önce aldığım paket beni biraz üzdü açıkçası. Yine de pes etmeyip 10. gününden itibaren her gün demlemeler yaptım fakat olmadı, başaramadım bu seferki paketi sevmeyi
makinenin modifikasyonuyla epey uğraşmıştı, hala aynı makineyi mi kullanıyor bilmiyorum ama bu çekirdekler cidden kötü çıkmış.Yanlış bilmiyorsam Toper marka bir kavurma makinesi kullanıyordu. Nitelikli homojen bir kavrum için performansının yeterli olamayabileceğini okumuştum.
Şaşırdım doğrusu. Ben de Burtukaana'sı nı çok seviyordum.Burtukaana'yı ben de çok sevmiştim ama 1.5 ay önce aldığım paket beni biraz üzdü açıkçası. Yine de pes etmeyip 10. gününden itibaren her gün demlemeler yaptım fakat olmadı, başaramadım bu seferki paketi sevmeyi
Yanlış bilmiyorsam Toper marka bir kavurma makinesi kullanıyordu. Nitelikli homojen bir kavrum için performansının yeterli olamayabileceğini okumuştum.
Şaşırdım doğrusu. Ben de Burtukaana'sı nı çok seviyordum.
Tabii.Demleme ayrıntılarınızı paylaşır mısınız ?
Arkadaşlar yaklaşık 1 aylık süreçten sonra mesajımı editleyerek merak eden arkadaşlar varsa kendi deneyimlerimi aktarmak istedim.An itibari ile sitesine 100er gramlık 6 kahveden deneme paketi eklenmiş. İlgilenen arkadaşlara duyurulur
10.günden sonra,Burtukaana'yı 3.ve 4. gününde demledim 2sinde de beklediğim gibi bir kahve alamadım,daha doğrusu düz bir kahve oldu biraz içimi kötü değildi ama iyi de değildi,niye bilmiyorum ama öğütürken çok zorladı 1 tam tur yapmadan takılmalar vs. , ben pek rengine bakmam ama arkadaşım kavrumun homojen olmadığını söyledi.7. günü bekleyip demleyeceğim,belki de erken içtiğim için yorumum böyle ileride tekrar demleyip yorumumu yazacağım.