• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Old School Roastery

Bugün Main coffee'de Old School'dan cupping etkinliğine katılma şansım oldu.

Masada eski ve yeni kahveler vardı.

Eski kahveler hala bomba gibiler. Alma Negra favorim. Cherry Vintara hala en çok şaşırtanlardan. Belki -hayatımda- tek beğendiğim cofermente olmuş olabilir. (Temiz yıkanmışçı olarak)

Yeni kahvelerden Lalesa baya iyi. Sanki anaerobic değil kaliteli natural etiyopya içiyorum gibi. Favorim o oldu.
Las Moras ise aynı kategoride diyebilirim. Kolombya versiyonu. Daha meyvemsi.

Penas Blancas'ya zaten boşuna yarişma kahvesi demiyoruz.

Gelelim Bubblegum ve Lokum cofermentelere. Genelekselci olarak bir şey diyemem. Ama masadakiler hayran kaldı. Lokum bir tik daha önde olmuş sanki. Sadece gül değil başka tarafı de vardı. Bubblegum aftertaste'te gerçekten bildiginiz Bubblegum gibi.

Kavurumların hepsini çok başarılı

Bugün Main coffee'de Old School'dan cupping etkinliğine katılma şansım oldu.

Masada eski ve yeni kahveler vardı.

Eski kahveler hala bomba gibiler. Alma Negra favorim. Cherry Vintara hala en çok şaşırtanlardan. Belki -hayatımda- tek beğendiğim cofermente olmuş olabilir. (Temiz yıkanmışçı olarak)

Yeni kahvelerden Lalesa baya iyi. Sanki anaerobic değil kaliteli natural etiyopya içiyorum gibi. Favorim o oldu.
Las Moras ise aynı kategoride diyebilirim. Kolombya versiyonu. Daha meyvemsi.

Penas Blancas'ya zaten boşuna yarişma kahvesi demiyoruz.

Gelelim Bubblegum ve Lokum cofermentelere. Genelekselci olarak bir şey diyemem. Ama masadakiler hayran kaldı. Lokum bir tik daha önde olmuş sanki. Sadece gül değil başka tarafı de vardı. Bubblegum aftertaste'te gerçekten bildiginiz Bubblegum gibi.

Kavurumların hepsini çok başarılı
Ben de bir terslik olmazsa haftaya katılacağım. Daha önce Alma Negra ve Perla Negrayı denemiştim, bu sene yapılacak cuppingi şimdiden bayağı heyecanla bekliyorum.🤝

Geri