• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ocak 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Bu ayki 2.siparişimi verdim. Bu hediye olacak, sipariş notunda da yazdım ama içine fiyat bilgisi gösterecek bir bilgi konmazsa sevinirim. Teşekkürler. Sipariş no: 10655

Uzun aradan sonra #10719 ile aranızdayım .

Kesin almalısın dediğiniz kahveler var mı?
Chelbesa, Koke ve Leonid Ramirez aldım ben. Chelbesa için heyecanlıydım fakat beklentimi karşılamadı. Koke'yi çok beğendim tavsite ederim fakat şunu söyleyeyim ki kahveyi 20 gün degass sonrası tüketin 1 hafta ya da 10 gün beklemeyin. Aynı şey de Leonid Ramirez için de söylenebilir. Kahvelerin kavrumları koyu biraz. Chelbesa ondan hayal kırıklığı yaratmış da olabilir. Kesin tavsiyem Koke olur. Ek olarak bence kavrum profillerinde çeşitliliğe gidilmeli. Her kahveye koyu kavrum pek yakışmamış diye düşünüyorum.

Ay bitmeden 3. siparişimi verdim az önce. Bu ay 5 farklı kahve denemişim Spada'dan. Etiyopya Koke ve Kolombiya Leonid Ramirez evde bulunsun istediğim kahveler, onları yedekledim ve altıncı olarak Honduras El Cardin Natural'i denemek için aldım. Genel olarak gönderim hızı, paketleme ve tabii ki denediğim kahvelerden çok memnun kaldığım bir ay oldu. Tek bir önerim var; sitedeki V60 reçetelerinde (en azından benim denediğim kahvelerde) su sıcaklığı belirtilmemiş, ben de genelde 93-94 aralığında demledim, bu detayı eklerseniz iyi olabilir.

Herkese merhabalar, kavrum profilimiz hakkında bir bilgilendirme yapmak istedik.

Genel olarak tüm kahvelerimizi omni olarak kavuruyoruz. Aromaların en yoğun olduğu , under develop , roasty ya da smoky gibi kavurma kusurlarınin olmadığı tatlıligin ve dengenin ön planda olduğu bir kavurma stilimiz var.
Spada kavrum olarak hiç bir zaman light , Nordic bir kavurma tarzi olmadı. Bu bizim savunduğumuz bir profil degil.
Tüm kahvelerimizi roast sonrası cup etmekteyiz. Kahveler reçetelerine sadık kalimdigimda vaad edileni size sunacaktır. Kahvelerin dış rengine aldanmadan sadece cup performansına bakarak değerlendirilmesi daha doğru olacaktır.
Tesekkurler.

Spada kahveden uzun zamandır sipariş vermiyordum çünkü hep koyu kavurum geliyordu. Görece bir durum tabi bir noktada ama bu kampanya özelinde yine sipariş vermiş bulundum. Orta üzeri ve yogun kavurumlar tüm çekirdekleri notrlüyor ve çekirdeğe özel aromaların yok olmasına neden oluyor. Standart market kahvesi tadı hakim oluyor özellikle degas sürecinden sonra. Özellikle espresso kavurum olarak satılan bir çok kahve aynı lezzet, aynı profilde hissettiriyor maalesef. Espressoda özellikle açık kavurum tavsiye ediyorum tüm tüketicilere.

Buradan tüm kavuruculara sesleniyorum; tüm çekirdekleriniz için açık kavurum seçeneği biz tüketiciler için bulundurulmalı. Teşekkürler

Ben de ay bitmeden ufak bir alım yaptım. Spada her zaman merak ettiğim ama garip bi şekilde yıllardır deneyemediğim bi kavurucuydu. Emeği geçenlere teşekkürler.

Ay bitmeden bir sipariş daha verdim. Toplamda altı farklı kahve tüketmiş olacağım verimli bir toplu alım oldu teşekkürler.

Spada kahveden uzun zamandır sipariş vermiyordum çünkü hep koyu kavurum geliyordu. Görece bir durum tabi bir noktada ama bu kampanya özelinde yine sipariş vermiş bulundum. Orta üzeri ve yogun kavurumlar tüm çekirdekleri notrlüyor ve çekirdeğe özel aromaların yok olmasına neden oluyor. Standart market kahvesi tadı hakim oluyor özellikle degas sürecinden sonra. Özellikle espresso kavurum olarak satılan bir çok kahve aynı lezzet, aynı profilde hissettiriyor maalesef. Espressoda özellikle açık kavurum tavsiye ediyorum tüm tüketicilere.

Buradan tüm kavuruculara sesleniyorum; tüm çekirdekleriniz için açık kavurum seçeneği biz tüketiciler için bulundurulmalı. Teşekkürler
Herkese merhabalar, kavrum profilimiz hakkında bir bilgilendirme yapmak istedik.

Genel olarak tüm kahvelerimizi omni olarak kavuruyoruz. Aromaların en yoğun olduğu , under develop , roasty ya da smoky gibi kavurma kusurlarınin olmadığı tatlıligin ve dengenin ön planda olduğu bir kavurma stilimiz var.
Spada kavrum olarak hiç bir zaman light , Nordic bir kavurma tarzi olmadı. Bu bizim savunduğumuz bir profil degil.
Tüm kahvelerimizi roast sonrası cup etmekteyiz. Kahveler reçetelerine sadık kalimdigimda vaad edileni size sunacaktır. Kahvelerin dış rengine aldanmadan sadece cup performansına bakarak değerlendirilmesi daha doğru olacaktır.
Tesekkurler.

Geri