Bunlar için indirim kodu geçerli değil sanırım.Merhaba arkadaşlar, YENİ KAHVELER VAR! / BİTEN KAHVELER VAR!
Peru ve Vietnam kahvelerimiz tükendi. Vietnam yeni hasatı bekliyoruz, tekrar satışa çıkması Mart ayını bulacak. Peru tekrar gelmeyecek.
Bunun yanı sıra 3 yeni kahve daha ekledik.
Burundi / Nyagishiru / Yıkanmış - Bu kahvemiz temiz ve aromatik bir kahve. Fiyat / Performans olarak memnun edecektir.
Kosta Rika / Las Lajas / Natural - Bu San İsidro 39 varyetesinde yüksek aromatik diyebiliriz. Limited edition olarak satışa çıkardık. Daha önce aynı çiftliğin farklı varyetesini getirmiştik. San Isidro 39 varyetesi de kompleks kimliği ile epey dikkat çekici.
Kosa Rika / Hacienda Colima / Natural - Cattura cinsi, olgun çekirdeklerden toplanmış ve natural olarak işlenmiş yüksek kalitede bir çekirdek. Meyvemsi notaları ön planda, yüksek asiditeli bir çekirdek.
Bu yeni kahveler için tavsiye ettiğimiz demleme reçetelerini de Kahve Reçetleri kısmına ekledik.
üstte de yazmıştım hala aynı uyarıyı alıyorum indirim kodu hatası diyor@togo İndirimler geçerli. Kupon kodlarını tanımladık şimdi.
Kahve reçetelerini daha yaygın şekilde kullanılan v60 lara görede yaparsanız daha faydalı olabilir.Merhaba arkadaşlar, YENİ KAHVELER VAR! / BİTEN KAHVELER VAR!
Peru ve Vietnam kahvelerimiz tükendi. Vietnam yeni hasatı bekliyoruz, tekrar satışa çıkması Mart ayını bulacak. Peru tekrar gelmeyecek.
Bunun yanı sıra 3 yeni kahve daha ekledik.
Burundi / Nyagishiru / Yıkanmış - Bu kahvemiz temiz ve aromatik bir kahve. Fiyat / Performans olarak memnun edecektir.
Kosta Rika / Las Lajas / Natural - Bu San İsidro 39 varyetesinde yüksek aromatik diyebiliriz. Limited edition olarak satışa çıkardık. Daha önce aynı çiftliğin farklı varyetesini getirmiştik. San Isidro 39 varyetesi de kompleks kimliği ile epey dikkat çekici.
Kosa Rika / Hacienda Colima / Natural - Cattura cinsi, olgun çekirdeklerden toplanmış ve natural olarak işlenmiş yüksek kalitede bir çekirdek. Meyvemsi notaları ön planda, yüksek asiditeli bir çekirdek.
Bu yeni kahveler için tavsiye ettiğimiz demleme reçetelerini de Kahve Reçetleri kısmına ekledik.
Siparişim bugün geldi 17 ve 19 tarihli kavrumlar. Kutuyu açtığımda gelen kokular beni heyecanlandırdı. İlk demleme için sabırsızlanıyorum. Ayrıca bir sonraki sipariş için %15lik bir kod göndermişler onun içinde ayrıca teşekkür ederim.#10423 hanemize hayırlı olsun![]()
senin ki tadım değil, resmen ortak olmuşsun)))10581 numaralı sipariş ile ben de tadıma katıldımEkli dosyayı görüntüle 41977
Merhabalar , bu seneki Vietnam gezimizde aynı çiftlikten yeni hasat çok daha iyi ve özel bir lot aldık . Mart gibi gelecek. Onunla telafi ederiz umarım.VİETNAM / MINH DUY / NATURAL ANAEROBIC kahvesini çok beğendim, tekrar 1kg almak için girdim ki bitmiş![]()