• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Null Coffee - Istanbul

@teyyaredenkahve @PepukKahve yok mu bir kahve masası özel programı organize etmeniz :)

Hocam çok teşekkür ederiz. Referans göstermeniz bizim için çok değerli 🙏
Sanırım zoom toplantısı olacak biz de zaman uygun olursa ön sıralarda yerimizi alacağız. :)
@raistlin ile zaman zaman konuşuyoruz, sizlerden de gelen talepler ile kendisini de yayınımıza davet ettik. Kahve Masası yayınları herkese açık.:coffee:

Degirmeni alali daha 2 ay olmadi
gunde max 2 kere kullandim ve her yeni mal edinmis heyecanli biri gibi inceleyip temizligini yapiyordum

fotograftaki goze carpan herhangi bir cizik daha onceden olsaydi, dikkatimi elbette cekerdi. Degirmene tas girmesine ragmen cizikler tastan degil gibi bir dusunce bana cok zorlama ve enteresan geliyor acikcasi.

( Bu şu ornek gibi oluyor, kalbine kursun giren birine ne bilelim belkide kalp krizinden olmustur) demek gibi geliyor bana.

İcine tas girdi ve döndu hocam, gerisi cok zorlama olur.
uzlaşmacı olarak sorununuzun giderilmesi yoluna gidin bence evvela. yani firmaya dediği şekilde değirmeni komple yollayın düzeltip geri göndersinler. bu süre boyunca da size her hafta 250 gramlık istediğiniz şekilde çekilmiş kahve paketleri yollasınlar mağdur olmayın :)
ben böyle günlerce müşteriyi dolandıran firmalardan alışveriş yapacak kadar geniş birisi değilim. Siz sorununuzu çözün zaten böyle firmalar kaybolur gider.
bir topluluk olmanın işe yarar tarafı toplu tepki koyabilmektir aslında. bizim insanımızda pek bana dokunmayan yılan diğerlerini kevgire çevirsin umursamazlığı olsa da ben kendi adıma sizin yanınızdayım. bu firmayı alışveriş yapılabilecek yerler listemden çıkardım, etrafımda kahve tüketenlere de buradan kahve alacaklarsa binlerce liralık değirmenlerinin burr setlerini yedeklemelerini öğütledim :)

uzlaşmacı olarak sorununuzun giderilmesi yoluna gidin bence evvela. yani firmaya dediği şekilde değirmeni komple yollayın düzeltip geri göndersinler. bu süre boyunca da size her hafta 250 gramlık istediğiniz şekilde çekilmiş kahve paketleri yollasınlar mağdur olmayın :)
ben böyle günlerce müşteriyi dolandıran firmalardan alışveriş yapacak kadar geniş birisi değilim. Siz sorununuzu çözün zaten böyle firmalar kaybolur gider.
bir topluluk olmanın işe yarar tarafı toplu tepki koyabilmektir aslında. bizim insanımızda pek bana dokunmayan yılan diğerlerini kevgire çevirsin umursamazlığı olsa da ben kendi adıma sizin yanınızdayım. bu firmayı alışveriş yapılabilecek yerler listemden çıkardım, etrafımda kahve tüketenlere de buradan kahve alacaklarsa binlerce liralık değirmenlerinin burr setlerini yedeklemelerini öğütledim :)
Söylediklerinize katılıyorum ancak bu forumda toplu tepki koyma olayı pek olamıyor, firmaların hatası olduğunda firmalarla sosyal ilişkisi olan üyeler bulunduğu için yanlışa yanlış pek denmiyor ☺️

Söylediklerinize katılıyorum ancak bu forumda toplu tepki koyma olayı pek olamıyor, firmaların hatası olduğunda firmalarla sosyal ilişkisi olan üyeler bulunduğu için yanlışa yanlış pek denmiyor ☺️
Aynen. Biraz da firmalardan tepki görmekten çekinme var gibi.

Benim sansi dusuncem ayni gun icerisinde, yasanmis olayin netligi gibi cozumunde netlesip herseyi cozumlenmesi idi, ancak bu surec dusundugumden daha cok surdu ve biraz zamanimi aldi.

Sorunun cozumune dair onemli adimlar atiliyor. Olay tamamiyla cozulup bittiginde burdan bir detayli bilgilendirme yapacagim. Ancak simdiden destek olan arkadaslara cok tesekkur ederim.

Null coffee'yi:
- 1kg siparişlerde brüt saçmalığından
- en pahalı çekirdeğindeki taş sorunundan
- taş sebepli değirmene zarar gelmesinde işi çözüme değil yokuşa sürmelerinden
bir daha tercih etmeyeceğim.

Artık kahveler pahalı; ama bence worka buna göre bile overpriced.
Worka her koşulda overpriced zaten hocam 😄

Null coffee'yi:

Benim de sürekli merak ettiğim güzel kahveleri olduğu söylenen bir kavurucu. Daha önce deneme fırsatım olmadı ama yapılan yorumlardan benim edindiğim izlenim bu işe özen göstererek güzel kahveler kavurdukları yönünde.
Ama her şey ne yazık ki sadece iyi kahve getirip, kavurmak değil. @coffeebeansantalya'nın dediklerine katılıyorum. Null coffee'nin bu konularda daha çözüm odaklı yaklaşmasını beklerdim ama ben öyle bir izlenim edinemedim. Ne diyelim canları sağolsun.
Hiç deneyemeden iyi bir kavurucuyu kaybetmiş oldum. Çünkü artık ne zaman Null’un bir kahvesini deneyeyim desem bu bahsedilen konuları hatırlıyorum.

Null coffee'yi:

Artık kahveler pahalı; ama bence worka buna göre bile overpriced.
1kg siparişlerde brüt ne demek?

1kg siparişlerde brüt ne demek?
Türkiye'de ve dünyada tek hocam. 1 kg lik opsiyon yok. Konuşma esnasında 1 kg deniyor ama paket üstünde NET:975g Brüt: 1000g yazıyor. Dünyanın tek 975g lık kahve seçeneği.

Türkiye'de ve dünyada tek hocam. 1 kg lik opsiyon yok. Konuşma esnasında 1 kg deniyor ama paket üstünde NET:975g Brüt: 1000g yazıyor. Dünyanın tek 975g lık kahve seçeneği.
Ne bu ton balığı mı 😂

Düzeltiyorum bunda ilk değillermiş

En azından bunlar en başında söylemiş. https://null.coffee/collections/kahveler hala sitede bu durumla ilgili bir bilgi yok. Hala 1000g olarak geçiyor. Öyle sipariş veriyorsunuz ama geldiğinde paketin üstünde artık NET:975g yazıyor.

Düzeltiyorum bunda ilk değillermiş

En azından bunlar en başında söylemiş. https://null.coffee/collections/kahveler hala sitede bu durumla ilgili bir bilgi yok. Hala 1000g olarak geçiyor. Öyle sipariş veriyorsunuz ama geldiğinde paketin üstünde artık NET:975g yazıyor.
Artık bilgi var sitede.

Pardon yine düzeltme bir çok yerde 975g var ama bunlar ons üzerinden 34oz satanlar. Bu gibi paketlerde 34oz/975g yazıyor.

Belki de Türkiye'de tek ons satandır. @Bigvocate siz avukattınız değil mi? Reklam, pazarlama ve satışın yapıldığı web sitesinde tüketiciyi yanıltıcı bir durum değil mi bu?

Artık bilgi var sitede.
Siz deyince tekrar baktım dediğiniz gibi yazmışlar.

*265gr brüt, 250gr net.
*1000gr brüt, 975gr net

NEDEN?

NOT: alttaki gramaj seçeneğinde 250 ve 1000g opsiyonu var. Ya 2 si de net olsun ya da 2 si de brüt.

Pardon yine düzeltme bir çok yerde 975g var ama bunlar ons üzerinden 34oz satanlar. Bu gibi paketlerde 34oz/975g yazıyor.

Belki de Türkiye'de tek ons satandır. @Bigvocate siz avukattınız değil mi? Reklam, pazarlama ve satışın yapıldığı web sitesinde tüketiciyi yanıltıcı bir durum değil mi bu?
hasat yılı, çiftliği vs bilgilerin altına sokuşturulmuş bir bilginin, tüketiciyi yanıltdığını çok rahatlıkla söyleyebilirim.
öte yandan bu sektörde artık bir uygulama halini almış 250 ve 1000 gramlık paketlerin dışında 150 gr 200 gr 300 gr gibi paket içeriklerinin, tüketicinin çok rahatlıkla görebileceği şekilde gösterilmesi gereklidir.
Cihan beyin ağzından bir kere çıkmış bir sözden dönmemek uğruna yaptığı bu uygulama fiili durumu hukuki duruma dahi sokamamış, bir garabeti bir başka garabet haline getirmiştir.

Geri