• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Null Coffee - Istanbul

Siz deyince tekrar baktım dediğiniz gibi yazmışlar.

*265gr brüt, 250gr net.
*1000gr brüt, 975gr net

NEDEN?

NOT: alttaki gramaj seçeneğinde 250 ve 1000g opsiyonu var. Ya 2 si de net olsun ya da 2 si de brüt.
Evet olayın tüm özeti bu aslında. Tamam böyle bir sistem uyguladın ve bunu ufacık da olsa oraya yazdın. Seçim kısmında de ki o zaman 250gr veya 975gr.

İnsanoğlunun yeni dönem, en az covid kadar tehlikeli olan, yaygın tutumu; kibir ve gurur... Bu iki özellik de 0 rakamı gibi. Başarıya, emeğe, çalışkanlığa, bilgiye vb'ye dahil olduğu zaman tüm değeri sıfırlıyor. Üzücü...

Merhabalar arkadaslar tas olayi bugün tamamen cozumlendi. Null coffee molent ile iletisime gecerek, kesici burr parcasinin ucretini null coffee ustlendi.

Ayrica kahve cekirdekleri ile ilgili bir beklentim veya talebim olmamasina ragmen null coffe cekirdek ucretini iade etti. Sorumluluk sahibi hos bir davranis olarak yorumladigim bu davranislarinida belirtmek isterim. Tum magduriyetimin giderildigini belirtmeyi ve tesekkuru kendime borc bilirim.

Null coffee mumkunse cekirdekten cikan tasi yollamami gerekli onlemleri alacagini ve konunun orijine dogru incelenmesini sağlayacaklarini ilettiler. Bende taslari kargoladim null coffee atolyesine.

Forumdaki arkadaslarada destek ve ilgilerinden dolayi tesekkur ederim. Bir uyarim var tum kahve severlere, kahve ogutumu yapmadan tas kontrolu yapmak. Ben artik tum kahveleri ogutmeden tas kontrolu yapiyorum. Tas cok cok nadirde denk gelebilse onlem almak en iyisi diye dusunuyorum cunku sonraki surec cok daha sıkıntılı olabiliyor.

@Darkness29 probleminizin çözülmesine sevindim.

Firmanın konuyu sahiplenip çözüme ulaştırması da müşteri memnuniyeti açısından güzel bir davranış olmuş.

Merhabalar arkadaslar tas olayi bugün tamamen cozumlendi. Null coffee molent ile iletisime gecerek, kesici burr parcasinin ucretini null coffee ustlendi.

Ayrica kahve cekirdekleri ile ilgili bir beklentim veya talebim olmamasina ragmen null coffe cekirdek ucretini iade etti. Sorumluluk sahibi hos bir davranis olarak yorumladigim bu davranislarinida belirtmek isterim. Tum magduriyetimin giderildigini belirtmeyi ve tesekkuru kendime borc bilirim.

Null coffee mumkunse cekirdekten cikan tasi yollamami gerekli onlemleri alacagini ve konunun orijine dogru incelenmesini sağlayacaklarini ilettiler. Bende taslari kargoladim null coffee atolyesine.

Forumdaki arkadaslarada destek ve ilgilerinden dolayi tesekkur ederim. Bir uyarim var tum kahve severlere, kahve ogutumu yapmadan tas kontrolu yapmak. Ben artik tum kahveleri ogutmeden tas kontrolu yapiyorum. Tas cok cok nadirde denk gelebilse onlem almak en iyisi diye dusunuyorum cunku sonraki surec cok daha sıkıntılı olabiliyor.
sevindirici bir haber, keşke hiç uğraştırmasalardı.

benim ek bir tavsiyem olacak kahve paketini açar açmaz tüm paketi tepsi, tabak gibi bir yüzeye döküp taş kontrolü yapmak her öğütüm öncesi yapılan kontrole göre çok daha kolay oluyor. tek seferde işin içinden çıkıyorsunuz. :)

Dostlar null’un Zero filtre harmanını deneyimleyen oldu mu? önerir misiniz?
( konudan bağımsız oldu ama karar veremedim kusura bakmayın )

Dostlar null’un Zero filtre harmanını deneyimleyen oldu mu? önerir misiniz?
( konudan bağımsız oldu ama karar veremedim kusura bakmayın )
Denemediğim tek kahvesi olabilir. Ben de merak ediyorum.
Worka alırken yanında evdeki nitelikli kahve sevmeyenler için aldım ben Bana kalırsa şu zamana kadar içtiğim en başarılı günün her saati kahvesi. Bir çok firmadan harmanlarını denedim ancak null´un harmanı ev halkı tarafından da benim tarafımdan da oldukça yüksek puanla geçer not aldı

Değirmen krizinin çözülmesi sonrası ilk siparişleri geçtim :) Gel gör ki o gün sepete attığım Afrika espressolar satıştan kalkmış ben de Worka + MAM espresso aldım. Niye kalktı ki o espressolar :(

IMG-20210122-WA0005.jpeg

Geri