• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Null Coffee - Istanbul

İletişimde sıkıntılı olduklarına dair bir algı var herhalde. Ancak ben mail adreslerine ne zaman yazdıysam 1-2 gün içerisinde geri dönüş yaptılar. Bazı ricalarımı da kırmadılar. Berrin hanım var, pozisyonunu bilemiyorum ama gayet ilgili birisi onunla iletişim sağlayabilirsiniz.

İletişimde sıkıntılı olduklarına dair bir algı var herhalde. Ancak ben mail adreslerine ne zaman yazdıysam 1-2 gün içerisinde geri dönüş yaptılar. Bazı ricalarımı da kırmadılar. Berrin hanım var, pozisyonunu bilemiyorum ama gayet ilgili birisi onunla iletişim sağlayabilirsiniz.
haberleşmeleri mektup ile mi yapıyorsunuz hocam rutinde.. :)
lütfen alınmayın, sadece mizahi yönden bakın.. :)

haberleşmeleri mektup ile mi yapıyorsunuz hocam rutinde.. :)
lütfen alınmayın, sadece mizahi yönden bakın.. :)
Yok canım neden alınayım sohbet ediyoruz :)
Ama “mail” diye yazmıştım mesajımda, Amiga bilgisayar ekranı kullanıyorsunuz herhalde, pek okunmuyor yazılar ;)

Yok canım neden alınayım sohbet ediyoruz :)
Ama “mail” diye yazmıştım mesajımda, Amiga bilgisayar ekranı kullanıyorsunuz herhalde, pek okunmuyor yazılar ;)
Sanırım önceki üye tam da onun için yazmış, mail=posta, e-mail olmalıydı herhalde...

Sanırım önceki üye tam da onun için yazmış, mail=posta, e-mail olmalıydı herhalde...
e-mail olarak anladım zaten.. :)
espriyi şöyle izah edeyim: mektupla haberleşilen bir döneme göre e-mail ile haberleşmek görece olarak daha hızlı bir iletişim yolu.. bunu mizahi bir yolla belirtmek istemiştim.. :)
şu dönemde 1 dakika içinde cevap vermezsen 'ya bunların da iletişimi çok kötü, bu neğğ' laflarını duyuyoruz ya.. :)

“Deme kalbura kallabur zira lugat-ı fasihten yeğdir galat-ı meşhur” demişler eskiler. “Mail” kelimesinin lugat manası “posta” olsa da çağımızda öyle anlayan yoktur herhalde.

Instagram'da kaç takipçiniz var sorması ayıp.
Aklıma ister istemez instagram'da çekiliş yapıp, çıkan kişinin takipçisi az diye çekilişi iptal eden arkadaş geldi. Forumda da görünmüyor nerelerde acaba, yine enteresan ses tonlamasıyla vidyo çekmeye devam ediyor mudur, bol takipçili takipçiler bulmuş mudur?

Merhabalar. Hem site iletişim bölümünden hem de e-posta olarak yazdım , cevap yazan olmadı ve hepsi 19 Nisan Espresso kavrumu geldi.
4 paket 250 gramlık kahve siparişinden 3'ünü espresso, 1'ini filtre kavrum olarak göndermek operasyonel açıdan bu kadar zor mu? Zorsa bile en azından bir cevap yazılır nezaketen. Buna bile tenezzül etmiyor işletme.

Paylaşılan bu kaçıncı sorun olmasına rağmen halen ilginç bir şekilde kendilerine olan ilgi ve talep bitmek bilmiyor :)
Kimse üstüne alınmasın, genel konuşuyorum.

Aklıma ister istemez instagram'da çekiliş yapıp, çıkan kişinin takipçisi az diye çekilişi iptal eden arkadaş geldi. Forumda da görünmüyor nerelerde acaba, yine enteresan ses tonlamasıyla vidyo çekmeye devam ediyor mudur, bol takipçili takipçiler bulmuş mudur?
Bilmem. Ben forumda yoksaydığım için bana zaten gözükmüyor da.

Şimdi baktım. Mesnevi okuyor :d

4 paket 250 gramlık kahve siparişinden 3'ünü espresso, 1'ini filtre kavrum olarak göndermek operasyonel açıdan bu kadar zor mu? Zorsa bile en azından bir cevap yazılır nezaketen. Buna bile tenezzül etmiyor işletme.

Paylaşılan bu kaçıncı sorun olmasına rağmen halen ilginç bir şekilde kendilerine olan ilgi ve talep bitmek bilmiyor :)
Kimse üstüne alınmasın, genel konuşuyorum.
Hocam aslında iletişim işin sadece bir yönü, mesela espresso çekirdeği satan doğru düzgün yer sayısı az. Çoğunda dandik çekirdekler var, hatta blend dışında bir şey olmuyor. Bu adamların iletişimi kötü olsa da (ben genelde her sorduğuma cevap aldım instagramdan) kavrumları iyi. Ya ikisi de kötü olsaydı :D

Türkiye'de işini doğru yapan birkaç kavurmacıdan biri... Buraları da okuduklarını tahmin ediyorum; küstürmeyin adamları yahu :)
Instagram üzerinden iletişimi kolay, ricalara da olumlu dönen bir kavurucu. İyi ki varlar...

e-mail olarak anladım zaten.. :)
espriyi şöyle izah edeyim: mektupla haberleşilen bir döneme göre e-mail ile haberleşmek görece olarak daha hızlı bir iletişim yolu.. bunu mizahi bir yolla belirtmek istemiştim.. :)
şu dönemde 1 dakika içinde cevap vermezsen 'ya bunların da iletişimi çok kötü, bu neğğ' laflarını duyuyoruz ya.. :)
Ben yanlış anladım demek ki esprinizi.

Böyle bişey mi oldu ya hakikaten? İstemsizce güldüm Allah affetsin.

“Deme kalbura kallabur zira lugat-ı fasihten yeğdir galat-ı meşhur” demişler eskiler. “Mail” kelimesinin lugat manası “posta” olsa da çağımızda öyle anlayan yoktur herhalde.
Herkesin nasıl anladığı ile ilgili bir fikrim yok ne yazık ki, yalnız posta günümüzde hala kullanılan bir iletişim aracı ve geçerli. Bana posta gönderdim derseniz elektronik posta anlamam sanırım, belki yaş ile ilgilidir ancak önemli değil zaten ben espriyi yanlış anlamışım, başka yere vurgu yapılmış.

Geri