• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Null Coffee - Istanbul

Cascavel Verde espresso ve Timbuyacu filtre kavrum siparişi verdim ben de bugün. Toplu alıma katılmayıp, başka kavurucularda %15-20 indirimler varken niye böyle bir şey yaptım bilmiyorum ama umutluyum :)
Espresso için iki hafta filtre için bir hafta önceki kavrumdan gönderilmesini istedim.

Cascaval Verde ile tekrar çıkış eğilimi yakalayan Null un yakın zamanda yaşanacak ilginç bir olay ile linç hareketine maruz kalacağına inanıyorum :)

Bu bir yatırım tavsiyesi değildir.

Cascaval Verde ile tekrar çıkış eğilimi yakalayan Null un yakın zamanda yaşanacak ilginç bir olay ile linç hareketine maruz kalacağına inanıyorum :)

Suat hocam nedir bu kriptik mesaj, heyecan yaptırdınız 🤣

Omni kavrum yapmaya başlamıyorlardır umarım...

Tahmin ettiğim şey ise en azından benim tepki göstereceğim bi olay değil... Tercih meselesi.
Hiç bişeyden haberim yok arkadaşlar şaka yapmak istemiştim. Genelde övülen kavurucular bir süre sonra gömülüyor bu duruma gönderme yapmak istemiştim :)

hiçbir duyum bilgim yok

Geri