• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Null Coffee - Istanbul

Daha 1 yıl bile olmadı kahve demlemeye başlayalı ama benim şu ana kadar tecrübe ettiğime göre bir kahve isli ise 3. gününde de islidir 30. gününde de. Açık kavrumlardaki bitter tat olayına katılıyorum ama tabi ki.
Bir kahvede isli, yanık tatlar varsa, kavrum hatası ya da hatalı çekirdekler olması muhtemel ama bazen ifade ederken tatlar bir birine karışabiliyor.

Mokapotta denemedim, sizi yanlış yönlendirmek istemem, ama bence espressodan pour-overa kadar hepsinde iyi bir netice alınır doğru öğütüm ile.

Selamlar @opare

Düşünceni paylaşmış olduğun için çok teşekkür ederim.Null Coffee'nin sistesinde ekli ekran görüntüsünde göreceğim üzere tevsiye edilen tüketim aralığını geçmiş durumdayız,acaba taze kavurup gönderirler mi?Konu hususunda bir bilgin var midir,yoksa kendilerine mail ileteceğim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-03-04-22-45-40.png
    Screenshot_2021-03-04-22-45-40.png
    239.7 KB · Görüntüleme: 188
Selamlar @opare

Düşünceni paylaşmış olduğun için çok teşekkür ederim.Null Coffee'nin sistesinde ekli ekran görüntüsünde göreceğim üzere tevsiye edilen tüketim aralığını geçmiş durumdayız,acaba taze kavurup gönderirler mi?Konu hususunda bir bilgin var midir,yoksa kendilerine mail ileteceğim.
Konuyla alakasız ama telefonumda o kadar bildirim görsem kafayı yerim herhalde 😊

Selamlar @opare

ben 11 şubatta sipariş verdim, 12 şubatta elime ulaştı, kavrum tarihi 8 şubat idi. 15 şubatta da tüketmeye başladım.
ancak size nacizane bir tavsiyem olacak yanlış anlamazsanız, daha önceki konuşmalarımızda değirmeninizin şu an başlangıç seviyesi bir değirmen olduğunu iletmiştiniz diye hatırlıyorum. eğer öyle ise, sizin yerinizde olsam daha iyi bir değirmen alana kadar yüksek fiyatlı kahvelere çok bulaşmazdım. yani ben aromatik tatlar almak istiyorum derseniz maliyeti daha uygun olan blendlere yönelebilirsiniz.

@cooper52 Selamlar,

Benimkisi üşengeçlikten yaa 😂😂

@opare Selamlar,

Doğru hatırlıyorsun,ilgine çok teşekkür ederim.Tavsiyende çok haklısın sana katılıyorum fakat pazartesi 1zpresso JX Pro'm geliyor birazda onun heycanından 😀

@opare Selamlar,

Doğru hatırlıyorsun,ilgine çok teşekkür ederim.Tavsiyende çok haklısın sana katılıyorum fakat pazartesi 1zpresso JX Pro'm geliyor birazda onun heycanından 😀
sevindim, güle güle kullanın şimdiden. siz de kahve batağına batmışsınız belli oldu. heralde 1-2 ay önce ben hazır çekilmiş kahve ile mokapotta iyi kahve içsem yeter diyordunuz diye hatırlıyorum, şimdi jx pro almışsınız 🙂 keyfini aldıkça, harcamalar da artıyor maalesef.

@opare çok haklısın ilk başladığımda niyetim yalnızca iyi kahve içmekti fakat zamanla daha iyiye ulaşma hissi benide sardı.Değirmenimde son derece endüstiriyel bir kahveyi bile öğüttüğümde ve aldığım çıktı beni memlun ettikten sonra neden daha iyisi olmasın dedim birazda kendime bir şekilde bütçe yarattım ve kendimi bu engin denize bıraktım kendimi.

Worka anaerobic natual kahvesini yeni deneme fırsatım oldu. Nisan Ağca son videosunda, son kavrumların daha iyi olduğunu söylemiş. önceki kavrumlarını bilmiyorum ama bence çok iyi bir kahve gerçekten. Kokusu bayağı hoşuma gitti. Taş konusunda endişeliydim paketi kontrol ettim ama hiç çıkmadı. kavrum oldukça homojen ve tad profili oldukça iyi benim açımdan. 3-5 paket alıp vakumlamak lazım :D

Nisan Ağca son videosunda, son kavrumların daha iyi olduğunu söylemiş

En son aralık ayında worka sipariş etmiştim ve çok beğenmiştim. geçen hafta tekrar sipariş ettim ve bugün 22 şubat kavrum tarihli worka ile tekrar buluştuk. ilk yudumu aldıktan sonra hatırladığımdan daha da güzel demiştim. Ben bayadır içmediğim için yanlış hatırlıyor olabilirim diye düşünmüştüm. Yalnız değilmişim demek ki.

Geri