• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nitelikli "Saat"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DaunterM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sirkeci'de Cengiz DEDE vardır. Bengi saat'in sahibi. Cengiz ustaya gönül rahatlığıyla her türlü saatinizi götürebilirsiniz.

Çok defa kendisinden destek aldım. Restorasyondan tutunda güncel bakımlara kadar kendisi yetkin bir kişidir.

Telefon: 0532 342 89 76
Ben de Sirkeci’de saatin pilini değiştirttiğim için Sirkeci diyince siz bi gerildim ama kontrol ettiğimde orası değilmiş sizin önerdiğiniz. Haftasonu gidip vereyim saati, canımı sıkıyor bu durum zira.

Erk Koçak olsun ben de sarmıştım saatlere. Efendice bir seiko alıp nadasa bıraktım ilgiyi bir süre. Seiko Presage Coctail Time Mojito ve bir tane de GShock alıp parayı kırana kadar salarım gibi (salamadı). 0B77B8BE-BC1B-46B5-8FEB-73B4EB41E889.jpeg
DC693880-C4EB-4094-BE5D-EB6CD951087D.jpeg

Ben de hevesliydim buna ama ne oldu bilmiyorum bir soğudum birkaç denemeden sonra. O kasa o plastiğe gitmiyor gibi. Çelik modeli mükemmel ama çok pahalı. O yüzden

DW-5600E-1VDF modeli alıcam.​

1681139681552.jpeg

Erk Koçak olsun ben de sarmıştım saatlere. Efendice bir seiko alıp nadasa bıraktım ilgiyi bir süre. Seiko Presage Coctail Time Mojito ve bir tane de GShock alıp parayı kırana kadar salarım gibi (salamadı). Ekli dosyayı görüntüle 25843
Ekli dosyayı görüntüle 25844
Bu saati kesinlikle çok beğeniyorum ve inanılmaz hoşuma gidiyor. Seiko 5 serisindeki en hoş duran saatlerden birisi bezeline kesinlikle rolex pepsi'yi anımsattığı için bayılıyorum. Ancak kordonu çok tarzım olamadığı için yollarımızı ayırmıştık. Bir merak ettiğim konu var. Kaç saat rezerve güç tutabiliyor acaba hiç denediniz mi?

İyi kötü idare ediyorum pekte kullanmıyorum gerçi çoğunun pilleri bitik
IMG20230410204915.jpg

Konu unutulmuş, biraz canlandıralım.
Casio/G-Shock
GA-2100 nam-ı değer CASİOAK
Türkiye'de bu saati nasıl modlar/modifiye edebiliriz?

Ekli dosyayı görüntüle 25842
Bir kaç ay önce bende bu saat modelini modlayıp kullanabilir miyim diye araştırmıştım. Türkiye'de kasa ve kordon bulamadım maalesef, Aliexpressde baya bı parça mevcut ama biraz pahalıya kaçıyor.

Koleksiyonumun şu ara gözdesi. Çalışırken en çok taktığım saatim. Radoya özel bu Seramik kasa ve bilezik saati çok hafifletiyor. Güzel başlık olmuş, katkıları bekliyoruz :)

WhatsApp Image 2023-03-02 at 15.25.39.jpeg

Son düzenleme:
Benim ilk nitelikli saatim IWC Spitfire Pilot Laureus edition idi (3717-12) 2500 limitli saattir, çok keyifle kullandım, sonra şahane bir Grand Seiko GMT aldım (SBGM029) onu fazla kullanma şansım olmadı aldıktan 1 yıl kadar sonra IWC ile ikisini sattım. O dönem Rolex GMT Batman yeni çıkmıştı zar zor bulup aldım bir süre kullandıktan sonra onu da sattım ( çok pişmanım şu anda 15 bin dolar üzeri para ediyor ikinci eli ). Şu an Apple watch kullanıyorum :) mekanik saat alacak olsam artık çok para vermem veremem. Seikonun 700-1000 dolar arasında çok iyi saatleri var. Alpinistler özellikle bunlara bakarım 6R35 güzel makine. Sinn de güzel diver (U50) ve tool watchlar (556)var onlara bakarım.

Geri